Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted
11 godzin temu, majoka napisał:

no widać nawet na zdjęciu...mam przed sobą książeczki dzieci (bo pesele potrzebowałam do 500 plus, swoją drogą odkryłam że mam w pko błąd w nazwisku i muszę najpierw skorygować) a więc: Łukasz na 4 lata- 101 cm i 16,5 kg, Gabi tez 101 i 15900

No to Theodor wyższy niż Łukasz :P

11 godzin temu, Ania :) napisał:

Jaki śliczny Nathanek <3

Dziękuję :*

7 minut temu, Aleksa. napisał:

Dzień doberek ;P

Dzień doberek Olu :)

Posted

I tak i nie :P Łazienkę wysprzątałam porządnie, ale resztę chaty tylko tak, żeby nie straszyło :D Nie miałam możliwości wszystkiego wyszorować, bo byłam dziś sama. Bogdan był w pracy do 17, więc nie miałam komu wcisnąć dzieciaków i spokojnie wszystkiego wysprzątać :/

Za to mam 3 fotki :P

Theodor mi stracha narobił :/ Zasnęłam na kanapie w Nathanem. Theodor w tym czasie oglądał bajkę. Jak się obudziłam, to bajka już się skończyła, a Theosia ani widu, ani słychu. Patrzę na podwórko przez okno, bo myślałam, że poszedł do piaskownicy-dziecka brak. Nasłuchuję czy bawi się u góry-cisza. W pewnym momencie patrzę na drugi koniec kanapy, a tam taki widok:

DSC_0876.JPG.147d10e6b25af1a58517d47d5e4

I zagadka "gdzie jest Theoś" się wyjaśniła :D

DSC_0877.JPG.77605f43510771afa9ffc7f5252

DSC_0878.JPG.75de0898172a4eaed0b9f230e6a

Posted

Drzwi wyjściowe zamknięte na klucz, furtka w podwórku też, więc możliwości wyjścia z domu nie miał ;) Ale co się przez te kilka sekund strachu najadłam, to moje :D

Posted

Jakie przesłodziaste fotki <3

A Nathan ma bombowe porcięta <3 jak mi sie podobają małe dzieciaczki w takich dresiakach <3 w ogóle w takich "ludzkich " ciuszkach a nie spioszkach kaftanikah itd :D

Kawał chłopa z Nathana a Theos teraz tez mi się wydaje jakiś ogromny jak zdjęcia przeglądam więc nie wiem jak mogłaś go na tym tapczanie nie zauważyć :P

Posted
12 godzin temu, Tyś napisał:

Theo jest po prpostu grzeczny, a mama go posądza nie wiadomo o co ;D

Czasem mu się zdarza być grzecznym :P

12 godzin temu, dOgLoV napisał:

Jakie przesłodziaste fotki <3

A Nathan ma bombowe porcięta <3 jak mi sie podobają małe dzieciaczki w takich dresiakach <3 w ogóle w takich "ludzkich " ciuszkach a nie spioszkach kaftanikah itd :D

Kawał chłopa z Nathana a Theos teraz tez mi się wydaje jakiś ogromny jak zdjęcia przeglądam więc nie wiem jak mogłaś go na tym tapczanie nie zauważyć :P

Dzięki :)

A ja lubię dzidziusie w śpiochach, bo wtedy właśnie wyglądają tak niewinnie :)

Jest ogromny, ale tak się wkomponował w kanapę, że w tym szoku, że mi dziecko zniknęło, to go nie zauważyłam :D

12 godzin temu, Paulina94 napisał:

Słodziaki :)

Dzięki :*

10 godzin temu, Ania :) napisał:

Theo lubi robić psikusy :D

O tak :D

Posted
Godzinę temu, *Magda* napisał:

Moje chłopaki wygoniłam na basen, a my z Nathankiem siedzimy sobie w domciu ;) Poszłabym na spacer, ale oczywiście pada deszcz :(

Ehhhh u Nas w tygodniu ma lać więc pewnie przyjdzie od Was ta paskudna pogoda ;( 

chociaż chłopaki się wyszaleją a Ty odpoczniesz sobie ;)

Posted

Aga, padać przestało, więc spacer zaliczony ;) A tak cieplutko, że aż się nie chciało wracać do domu :P

Ola, ja mogę spacerować w deszczu, to nie problem ;) Ale tak lało z rana, że nawet pokrowiec na wózek niewiele by pomógł :/

Posted

U mnie też ciepło, chyba 15 st było, ale lekki wiaterek. Przynajmniej pogoda na zgrabienie, to kolega cale podworko z liści itp zgrabil, bo na jesień nie zdążylo sie :D z 16 workow,ale jutro akurat zabieraja :)