Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Żebyś mi potem rachunków nie wystawiała :P

Co mi tak słodzisz? :D

:)

To będzie dla dzidzi a nie dla Ciebie :P

Pisze prawde ;) w ogóle nie wyglądasz jak byś przed chwilą miała cesarkę , ja po cesarce długo wyglądałam jak by mnie czołg przejechał :P

Posted

Ja po poprzedniej też wyglądałam fatalnie :/ Ale teraz czuję się całkiem dobrze :) Na zdjęciu może tego tak nie widać, ale ogólnie, to jestem jeszcze trochę blada :( Zresztą, to nic dziwnego, skoro wypisali mnie ze szpitala z anemią :P Jeszcze pewnie trochę potrwa, zanim wrócą mi kolory ;)

Posted

Koleżanka się zdziwiła, że ja już tak śmigam ;) Bo dobrze pamięta jak to było niespełna 4 lata temu ;) Więc Aga, Sebka męcz i już :D

Jakoś nie mam ochoty na czekoladę :/

Posted

N razie go na pewno nie namówię :/ za dużo mamy pieniędzy do spłacania :/ jak spłacimy pożyczkę i zostanie nam sam kredyt do spłacania to wróce do wiercenia mu dziury w brzuchu :D

Nawet na nutelle ? ja na nutelle mam zawsze ochotę :D

Posted

Nie tyle zajęta, co chyba mnie choroba bierze :/ Nawet dziś nie byłam z psem, choć pogoda całkiem fajna ;) Mam lekkie zwroty głowy, brak apetytu, zimno mi :( A Nathan ma zapchany nosek i pierwszą kolkę za sobą :( Jutro jadę do apteki po krople.

Jedynym miłym akcentem dnia, były odwiedziny koleżanki z pracy, w której pracowałam jak byłam w ciąży z Theodorem ;) Widzimy się rzadko, bo mieszkamy 50km od siebie, obie zapracowane, dzieciate itp. Dziś wpadła na szybką kawę i zostawiła przepiękny prezent dla Nathanka :) Taki o to cudny kocyk zakochany.gif

DSC_0841.JPG.812603b3467e2bb7319b2490c8f

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Te kolki co kupie, pomogły Theodorowi, więc liczę, że Nathanowi też pomogą ;)

Bogdan jaki zachwycony kocykiem :)

Muszą pomóc ! nie może nam się dogomaniacki synek męczyć <3

Też bym była zachwycona <3 

w ogóle uwielbiam rzeczy i akcesoria dziecięce <3

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Dziękuję Aniu :*

Poszłabym już spać, ale seriale mnie trzymają przed TV :D

Mnie dzisiaj nic nie trzyma przed tv więc ide sie położyć bo o 5 pobudka ehhhh:/

zdrówka i przespanej nocy ! ;)

Posted

Hejka :)

Dopiero teraz usiadłam i jem pierwszy posiłek dzisiaj :/ Wstałam z takim bólem głowy, że pierwsze co zrobiłam, to sięgnęłam po apap :( Teraz też czuję, że znowu mnie głowa napitala i pewnie nie długo sięgnę po kolejnego tabsa, bo nie wyrobię :( Jak odwiozłam Theodora do szpitala, to poszłam spać razem z Nathanem. Wstaliśmy o 11, nakarmiłam juniora i on śpi ponownie, a ja zrobiłam sobie kawę i wzięłam kawałek babki piaskowej ;)