łamAga Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Żebyś mi potem rachunków nie wystawiała :P Co mi tak słodzisz? :D :) To będzie dla dzidzi a nie dla Ciebie :P Pisze prawde ;) w ogóle nie wyglądasz jak byś przed chwilą miała cesarkę , ja po cesarce długo wyglądałam jak by mnie czołg przejechał :P Quote
*Magda* Posted March 20, 2016 Author Posted March 20, 2016 Ja po poprzedniej też wyglądałam fatalnie :/ Ale teraz czuję się całkiem dobrze :) Na zdjęciu może tego tak nie widać, ale ogólnie, to jestem jeszcze trochę blada :( Zresztą, to nic dziwnego, skoro wypisali mnie ze szpitala z anemią :P Jeszcze pewnie trochę potrwa, zanim wrócą mi kolory ;) Quote
łamAga Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Coraz bardziej podoba mi się opcja kolejnej cesarki :D Na pewno dużo krwi straciłaś :/ masz przynajmniej powód żeby się objadać czekoladą :D Quote
*Magda* Posted March 20, 2016 Author Posted March 20, 2016 Koleżanka się zdziwiła, że ja już tak śmigam ;) Bo dobrze pamięta jak to było niespełna 4 lata temu ;) Więc Aga, Sebka męcz i już :D Jakoś nie mam ochoty na czekoladę :/ Quote
łamAga Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 N razie go na pewno nie namówię :/ za dużo mamy pieniędzy do spłacania :/ jak spłacimy pożyczkę i zostanie nam sam kredyt do spłacania to wróce do wiercenia mu dziury w brzuchu :D Nawet na nutelle ? ja na nutelle mam zawsze ochotę :D Quote
*Magda* Posted March 20, 2016 Author Posted March 20, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: W ogóle do Ciebie nie jest podobny :p Wiem ;) Majoka jest ślepa :D Quote
łamAga Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Majoka chciała być miła dla Ciebie :P Dobranoc ;) Quote
Aleksa. Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Ooo, fotki!! No, w koncu widać że Nathan nie jest taaaki duzy :) Quote
łamAga Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Hejka ;) dzisiaj chyba jesteś mega zajęta bo nic na swoim wątku nie napisałaś ;) Quote
*Magda* Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 Nie tyle zajęta, co chyba mnie choroba bierze :/ Nawet dziś nie byłam z psem, choć pogoda całkiem fajna ;) Mam lekkie zwroty głowy, brak apetytu, zimno mi :( A Nathan ma zapchany nosek i pierwszą kolkę za sobą :( Jutro jadę do apteki po krople. Jedynym miłym akcentem dnia, były odwiedziny koleżanki z pracy, w której pracowałam jak byłam w ciąży z Theodorem ;) Widzimy się rzadko, bo mieszkamy 50km od siebie, obie zapracowane, dzieciate itp. Dziś wpadła na szybką kawę i zostawiła przepiękny prezent dla Nathanka :) Taki o to cudny kocyk Quote
łamAga Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Oj to współczuję ;( i Tobie choroby i Nathankowi katarku ale przede wszystkim Wam wszystkim kolek :/ oby kropelki pomogły <trzyma kciuki> Przesliczny kocyk <3 Quote
*Magda* Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 Te krople co kupie, pomogły Theodorowi, więc liczę, że Nathanowi też pomogą ;) Bogdan jaki zachwycony kocykiem :) Quote
łamAga Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Te kolki co kupie, pomogły Theodorowi, więc liczę, że Nathanowi też pomogą ;) Bogdan jaki zachwycony kocykiem :) Muszą pomóc ! nie może nam się dogomaniacki synek męczyć <3 Też bym była zachwycona <3 w ogóle uwielbiam rzeczy i akcesoria dziecięce <3 Quote
*Magda* Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 2 minuty temu, Angi napisał: Sliczny kocyk :) 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Piękny kocyk :) zdrówka Dzięki dziewczyny :* Quote
Ania :) Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 To szybko wracajcie do zdrowia :* Kocyk cudny :) Quote
*Magda* Posted March 21, 2016 Author Posted March 21, 2016 Dziękuję Aniu :* Poszłabym już spać, ale seriale mnie trzymają przed TV :D Quote
łamAga Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Dziękuję Aniu :* Poszłabym już spać, ale seriale mnie trzymają przed TV :D Mnie dzisiaj nic nie trzyma przed tv więc ide sie położyć bo o 5 pobudka ehhhh:/ zdrówka i przespanej nocy ! ;) Quote
*Magda* Posted March 22, 2016 Author Posted March 22, 2016 Hejka :) Dopiero teraz usiadłam i jem pierwszy posiłek dzisiaj :/ Wstałam z takim bólem głowy, że pierwsze co zrobiłam, to sięgnęłam po apap :( Teraz też czuję, że znowu mnie głowa napitala i pewnie nie długo sięgnę po kolejnego tabsa, bo nie wyrobię :( Jak odwiozłam Theodora do szpitala, to poszłam spać razem z Nathanem. Wstaliśmy o 11, nakarmiłam juniora i on śpi ponownie, a ja zrobiłam sobie kawę i wzięłam kawałek babki piaskowej ;) Quote
Recommended Posts