Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Wyspać funny.gif Kawał tygodnia :P

Dziś, oprócz standardowych pobudek na siku i przy obracaniu się z boku na bok, miałam pobudkę o 2:30, bo Theodor miał koszmary i chciał spać ze mną :P A dosłownie półgodziny później, ktoś ( z zastrzeżonym numerem) dzwonił na telefon stacjonarny :/

O matko to rzeczywiście nie fajnie , kto ma fajne poczucie czasu :/ ale sobie wyobraź to wstawanie w nocy , przewijanie , "cyckowanie" . lulanie :D

Posted

Już niedługo ;)

Ja jestem na etapie biegania , dzisiaj biegałam za młodym po całym media markcie , sprzedawcy to pizgali , w jednego kolesia rzucił smoczkiem i zaczął do niego mówić adadadadadadada , ale koleś pizgał z niego hahahaha

Posted

Oczywiście, że zaczepiał ;) Zwłaszcza w kolejkach w sklepie :D

Tak jeszcze rok się pomęczysz z tym wszystkim co napisałaś :P Będą lepsze i gorsze dni, ale do tych dwóch latek będzie trwać :P

Ok, znikam spać :P

Posted

Fabian w kolejkach grzebie ludziom w koszykach :P

Łooooooooooooooooooooooo matko , jeszcze tyle mam to znosić , masakra jakaś ....

No to dobranoc ;)

Ja też w sumie ide bo trza wczesnie wstać ;)

Posted

Ty Madziu jeszcze w dwupaku, a ja przydreptałam z gratulacjami :P. W takim razie nadal ściskam kciuki i powodzenia życzę. Kiedyś wrócę na oglądanie zdjęć jak mi się znowu uda dogrzebać do Waszego wątku ;)

Najpierw dogo było errorem jak miałam czas na dłużej wejść a teraz nie mam większości subskrypcji. Nie zachęca żeby tu wracać... Nie wspominam że kompletnie nie kumam jak się tu poruszać.

Posted
10 godzin temu, *Monia* napisał:

Ty Madziu jeszcze w dwupaku, a ja przydreptałam z gratulacjami :P. W takim razie nadal ściskam kciuki i powodzenia życzę. Kiedyś wrócę na oglądanie zdjęć jak mi się znowu uda dogrzebać do Waszego wątku ;)

Najpierw dogo było errorem jak miałam czas na dłużej wejść a teraz nie mam większości subskrypcji. Nie zachęca żeby tu wracać... Nie wspominam że kompletnie nie kumam jak się tu poruszać.

Monia, wpadnij w weekend albo po weekendzie, to powinnam być już "po" ;)

9 godzin temu, kalyna napisał:

jeszcze w dwupaku?

zamiast na porodówce to ty na dogo szalejesz, pięknie :D

Tak, jeszcze w dwupaku :/

Korzystam z dogo, póki mam czas :P

33 minut temu, Paulina94 napisał:

Hej :)

Też wpadłam zobaczyć, czy jeszcze w dwupaku jesteś :P Jak samopoczucie :) ?

Hej Paulina :)

No, jeszcze trzeba poczekać na wypakowanie :D

Samopoczucie niby ok, ale wiadomo, że czekam na godzinę "zero", a to trochę już męczy :/

A co do filmiku, to niektórzy chyba mają za dużo czasu, że szukają takich rzeczy w necie :P :D

Posted
Godzinę temu, Paulina94 napisał:

Ja też trzymam kciuki! :)

Super :)

Dziś byłam u lekarza i ona twierdzi, że jak urodzę za tydzień, to będzie dobrze :/

• Downvote 1
Posted
20 minut temu, Ania :) napisał:

A tego quada kto później myje ? xd Theo brudny ale szczęśliwy :D

Bogdan :) I najpierw musiał też opłukać jego ubranie, zanim ja wrzuciłam je do pralki ;)

18 minut temu, Aleksa. napisał:

Upsss :D

Przed chwilą pokazali mi filmik i po takim błocie jak on jeździł, to nie dziwne, że tak wyglądał :D

Posted
10 godzin temu, *Magda* napisał:

Monia, wpadnij w weekend albo po weekendzie, to powinnam być już "po" ;)

A co do filmiku, to niektórzy chyba mają za dużo czasu, że szukają takich rzeczy w necie :P :D

Jestem ponownie i będę czuwać bo dostałam nawet powiadomienie że mnie zacytowałaś i mogłam tu szybko dotrzeć :D

Znalazłam na fb ten filmik :P. A że nadal karmię i miewamy sporadycznie trudniejsze nocki to mnie to rozbawiło i musiałam się podzielić ;)

Posted
7 minut temu, *Monia* napisał:

Jestem ponownie i będę czuwać bo dostałam nawet powiadomienie że mnie zacytowałaś i mogłam tu szybko dotrzeć :D

Znalazłam na fb ten filmik :P. A że nadal karmię i miewamy sporadycznie trudniejsze nocki to mnie to rozbawiło i musiałam się podzielić ;)

No to nie wyłączaj powiadomień ;) Albo jak coś, to szukaj od razu w grupie I, w galeriach-tak będzie w miarę szybko ;)

Podziwiam, że chce Ci się tak długo karmić :)