*Magda* Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 Hahaha :D Dobre ;) Ale są i takie sytuacje, gdzie ludzie na siłę robią z siebie, delikatnie mówiąc idiotów ;) Kilka lat temu jak przyjechałam do Polski, to poszłam z mamą na zakupy. Jest u mnie w mieście jedna masarnia, gdzie mięso/wędliny zawsze świeże i dobre, więc i kolejki jak za komuny. Żeby czegoś nie zabrakło, to się staje w kolejce jeszcze przed otwarciem. No i tak sobie stałyśmy z mamą, ludzi już troszkę się uzbierało. I była też dziewczyna w moim wieku z matką. Rozmawiały czystą polszczyzną, bez obcego akcentu, bez wstawek obcojęzycznych. W pewnym momencie dziewczyna odebrała telefon, do którego również mówiła tylko i wyłącznie po polsku. Skończyła rozmawiać i matka się jej pyta co chcieli. A laska na to "Mamy kupić halb kilo parówki". Komedia, normalnie komedia Quote
*Magda* Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 Hello ;) Jak mamusia i dzidzia? :) Hej :) Mamusia i dzidziuś ciągle tworzą jedność :D Quote
*Magda* Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 1 minutę temu, Angi napisał: Wyklujta sie juz noo :D Angi, chciałabym. Uwierz mi ;) Quote
*Magda* Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 3 minuty temu, dOgLoV napisał: Takie czekanie jest wqurzające na maxa :/ Jedyny plus taki, że wiem, że na dniach to musi się skończyć :D Quote
*Magda* Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 5 do terminu ;) Ale jak się nie urodzi, to 7 zanim trafię do szpitala :P Quote
łamAga Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Nie zdążysz tam trafić , tzn trafisz ale już rodząc :P Quote
*Magda* Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 3 minuty temu, Angi napisał: Opierdala sie na maksa :< Mały uparciuch ;) Po tatusiu :P 2 minuty temu, dOgLoV napisał: Nie zdążysz tam trafić , tzn trafisz ale już rodząc :P Oby Aga, oby ;) Quote
łamAga Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Jak by to Bodzian czytał to by Cie tak pogonił że od razu by Ci wody odeszły :P Quote
*Magda* Posted March 7, 2016 Author Posted March 7, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: Jak by to Bodzian czytał to by Cie tak pogonił że od razu by Ci wody odeszły :P No to miałabym pretekst, żeby jechać do szpitala ;) Quote
Tyśka) Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 Ej, wykluwaj się maluchu no! Bo prędzej ja zniosę złote jajko nim Ty wyleziesz na ten zabawny świat :D Quote
Ania :) Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 A za jakis czas wszyscy beda mowic ze Nathan juz taki duzy kiedy to zlecialo a teraz wszyscy czekaja i czekaja i czekaja :p Quote
Aleksa. Posted March 7, 2016 Posted March 7, 2016 22 minut temu, Ania :) napisał: A za jakis czas wszyscy beda mowic ze Nathan juz taki duzy kiedy to zlecialo a teraz wszyscy czekaja i czekaja i czekaja :p Potem będziemy oczekiwać na dziewczynkę :) :D Quote
*Magda* Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 9 godzin temu, Tyś napisał: Ej, wykluwaj się maluchu no! Bo prędzej ja zniosę złote jajko nim Ty wyleziesz na ten zabawny świat :D Wielkanoc już blisko, więc takie jajo jak najbardziej wskazane :D 9 godzin temu, Ania :) napisał: A za jakis czas wszyscy beda mowic ze Nathan juz taki duzy kiedy to zlecialo a teraz wszyscy czekaja i czekaja i czekaja :p Bo czas za szybko leci :( Ale tylko wtedy kiedy my tego nie chcemy :/ 9 godzin temu, Aleksa. napisał: Potem będziemy oczekiwać na dziewczynkę :) :D Póki co, to nie u mnie :P Niech inne dogomaniaczki się teraz rozmnażają :P Quote
marta1624 Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Dzięki i nawzajem :) Nathan z okazji Dnia Kobiet mógłbyś się już wyjawić! :D Quote
łamAga Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Najlepszego ;) Kurcze modły nie pomogły :P co za uparte dziecię , na pewno urodzi się 12stego w terminie :D Quote
*Magda* Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 Dzięki Aga :) Ja liczyłam, że do tego 12, to ja już będę z powrotem w domu Quote
łamAga Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: Dzięki Aga :) Ja liczyłam, że do tego 12, to ja już będę z powrotem w domu Toż to tylko 4 dni jeszcze , dasz rade <przytul> skorzystaj z tego że możesz jeszcze się "wyspać" , ja wiem , tzn podejrzewam że już nie możesz wytrzymać ale już chwila i będziesz miała Nathanka przy sobie ;) Quote
*Magda* Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 Wyspać Kawał tygodnia :P Dziś, oprócz standardowych pobudek na siku i przy obracaniu się z boku na bok, miałam pobudkę o 2:30, bo Theodor miał koszmary i chciał spać ze mną :P A dosłownie półgodziny później, ktoś ( z zastrzeżonym numerem) dzwonił na telefon stacjonarny :/ Quote
Recommended Posts