Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Angi napisał:

Sto lat sto lat! 

11 minut temu, Tyś napisał:

Maaaadziu! Sto lat! Dużo zdrówka, szczęśliwego rozwiązania i spełnienia marzeń! :)

Dziękuję :*

Godzinę temu, Ania :) napisał:

100lat_big.jpg.78d0273edbcf725320e714071

Jakie to słodkie zakochany.gif Dziękuję :*

Posted

Przy okazji swoich urodzin, miałam dziś wizytę u lekarza ;) Z badań wyszło, że młody póki co na świat się nie pcha. Ale wiadomo, że na takim etapie ciąży, wszystko się może zmienić w ciągu kilku/kilkunastu godzin :P Do tego miałam robione kolejne usg i maszyna, po pomiarach, nie była wstanie ustalić wagi dziecka :/ A to (według pani doktor) oznacza, że dziecko waży ponad 4kg. I taka waga została wpisana do karty ciąży. Chyba jestem stworzona, żeby rodzić duże dzieci :D Theodor ważył 4200g, Nathan też ma ważyć podobnie :/
Jutro mam kolejną akupunkturę i jestem ciekawa, co na to powie położna.

Posted
Godzinę temu, magdabroy napisał:

Ola, musisz mnie stresować? :( Po usg, pani doktor dała mi skierowanie do szpitala, z wpisem o możliwości cesarki ;)

No to skoro masz możliwość cesarki, to luz. Jak zobacza, że mu ciasno, to na pewno beda cieli :))

Posted

Na bank będą cieli ;) Zresztą, już w niedzielę, jak byłam na akupunkturze, to położna powiedziała, że jak poród będzie trwał za długo, to idę pod nóż, żeby nie było ryzyka pęknięcia po poprzedniej cesarce ;)

Posted

Theodor dziś pobił samego siebie ;)

Dostałam dziś moje ulubione MonCheri zakochany.gif Theodor oczywiście, że on chce taką czekoladkę. Mówię mu, że ona jest z alkoholem i nie będzie mu smakować. Ale on uparciuch, że chce i już! No to mu dałam. Ale jak mu odpakowywałam, to powiedziałam, że jak coś, to ma od razu wypluć. No i zdążył ugryźć i w tym samym momencie wypluł. I momentalnie pobiegł po kubek z wodą, żeby popić funny.gif

Posted
45 minut temu, Ania :) napisał:

Theodor wie że to jest ble  xd ja też nie lubię czekoladek z alkoholem :P 

Mówiłam mu, że nie będzie mu smakować ;) Jak mnie nie słucha, to jego problem :P

27 minut temu, dOgLoV napisał:

Wita sie sklerotyczka <wstydniś>

wszystkiego_najlepszego_z_okazji_urodzin

Witam Sklerotyczkę i dziękuję bardzo :*

Posted
4 minuty temu, magdabroy napisał:

Nie chcieć może mi się zawsze :P Tylko gorzej z "wykonaniem" :/

Ano wlasnie :/

Ja mam o tyle dobrze że młody odpukac o 19 idzie spać i mam czas dla siebie , moge spokojnie kawe wypić i na chwile tutaj wejść , mając kolejne malenstwo w domu nie mogła bym sobie na pewno na to pozwolić ;)

Posted
6 minut temu, magdabroy napisał:

Mój o 20, a wcześniej pół dnia w przedszkolu :P Co nie zmienia faktu, że i tak mi się nie chce :P

Hahahaha jesteś usprawiedliwiona swoim stanem błogosławionym :P

Ale ja tez tak mam , jak mam wolny czas to bym najchetniej sie położyła i nic nie robiła , a póżniej żałuję że nie zrobiłam tego czy tamtego ehhh