*Magda* Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 11 godzin temu, Aleksa. napisał: A co z ta datą ? :D ktoś ma urooo ? :p Nie typowa data :D 11 godzin temu, Ania :) napisał: Rok przestępny ma 366 dni czyli tak wypada teraz , że luty ma 29 dni :P Dokładnie ;) 11 godzin temu, Angi napisał: Albo na 24 :D Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! 10 godzin temu, Aleksa. napisał: NAwet o tym nie pomyślałam :D To teraz już wiesz ;) Quote
Ania :) Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 A jutrzejsza data to co to za specjalny dzień ? :P Quote
mar....ka Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 nie daj boże, by Nathan miał charakter jak mama, niech się kiedyś indziej urodzi już nawet 29 lepszy :P Quote
Ania :) Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 1 godzinę temu, magdabroy napisał: Moje urodziny :) Aaaa no widzisz nie wiedziałam :D to ale byś miała prezent :D Quote
mar....ka Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 8 minut temu, Ania :) napisał: Aaaa no widzisz nie wiedziałam :D to ale byś miała prezent :D wczoraj mi pisała, że nie chce (pewnie się boi, że impry Nata będą ważniejsze od jej :P) Quote
*Magda* Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 1 godzinę temu, Ania :) napisał: Aaaa no widzisz nie wiedziałam :D to ale byś miała prezent :D I będę sobie co urodziny ten ból przypominać?! Nie, dziękuję :P 1 godzinę temu, majoka napisał: wczoraj mi pisała, że nie chce (pewnie się boi, że impry Nata będą ważniejsze od jej :P) Oczywiście :P A tak, będzie pretekst do robienia dwóch oddzielnych :D Quote
Tyśka) Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Cześć, coraz bliżej porodu... :) Czekam, czekam z Tobą, Magda! :D Quote
*Magda* Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 Cześć :) Czekaj, czekaj. To już całkiem blisko :D Nosi mnie dzisiaj ;) Właśnie umyłam 3 okna :P Quote
Ania :) Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Umyj jeszcze 3 to na pewno wyjdzie dzisiaj/jutro :D Quote
*Magda* Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 Mam jeszcze właśnie 3 do umycia na piętrze, ale fizycznie już nie dam dziś rady :/ Muszą poczekać na jutro albo czwartek ;) Quote
mar....ka Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 o tzw. etap szykowania gniazdka, coraz bliżej do Małego Quote
Aleksa. Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Tylko uważaj myjąc te okna! żebyś sie nie poślizgnęła, czy coś :) baardzo proszę :)) Quote
*Magda* Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 1 godzinę temu, majoka napisał: o tzw. etap szykowania gniazdka, coraz bliżej do Małego Te okna mnie już od jakiegoś czasu prześladowały :D 1 godzinę temu, Aleksa. napisał: Tylko uważaj myjąc te okna! żebyś sie nie poślizgnęła, czy coś :) baardzo proszę :)) Spokojnie Ola ;) Firanek nie ściągałam, a okna mam na takiej wysokości, że mogę je myć z podłogi i drabina jest zbędna ;) Quote
łamAga Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 O 21.02.2016o21:21, magdabroy napisał: Magda to wskocz do mnie i też umyj bo ja już prawie swiata przez nie nie widze :P Quote
*Magda* Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 Jak umyje swoje i nie urodzę do tego czasu, to się zastanowię :P Quote
mar....ka Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 juz jej tez kiedyś woje proponowałam, że stwierdziła że drogi nie przetrwa i urodzi w aucie (a to chyba w grudniu mówiła :P) Quote
łamAga Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Haahahahaha nie no tak szybko by nie urodziła , nie chciała Ci ich po prostu umyć ! :P Quote
*Magda* Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 6 minut temu, majoka napisał: juz jej tez kiedyś woje proponowałam, że stwierdziła że drogi nie przetrwa i urodzi w aucie (a to chyba w grudniu mówiła :P) 4 minuty temu, dOgLoV napisał: Haahahahaha nie no tak szybko by nie urodziła , nie chciała Ci ich po prostu umyć ! :P Mariolka, bo w 7-dmym miesiącu ciąży nie chciałam rodzić :P A teraz to już jest ciąża donoszona :) Quote
łamAga Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Pamiętaj jak mi Sebek nie kazał myć okien , wieszać prania i w ogóle podnosić rąk bo bał sie że młody owinie się pępowiną , a młody mial tak krótką pępowinę że nie potrafili z niej pobrać krwi do badań hehehehe Quote
*Magda* Posted February 23, 2016 Author Posted February 23, 2016 2 minuty temu, majoka napisał: to przyjeżdżaj i myj :P Najpierw swoje muszę skończyć :P 1 minutę temu, dOgLoV napisał: Pamiętaj jak mi Sebek nie kazał myć okien , wieszać prania i w ogóle podnosić rąk bo bał sie że młody owinie się pępowiną , a młody mial tak krótką pępowinę że nie potrafili z niej pobrać krwi do badań hehehehe Ja przy Theodorze, to i po drabinie biegałam i tapetę w jego pokoju zrywałam :D Quote
Aleksa. Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 U mnie też okna do mycia. Wiesz rodzice sie wybieraja do nas :P Quote
Recommended Posts