Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

Kuźwa, posta mi wcięło :mad:

Aguś, wtedy byłam spokojna, bo z każdą wizytą potwierdzało się, że źle leży i będzie cc ;) Ok, Theodor postanowił wyjść wcześniej niż zaplanowałyśmy z położną :D Ale jak mi odeszły wody, to nie było czasu na strach :P

A teraz, nie dość, że nie wiem czy Nathan się ułoży rzeczywiście poprawnie i czy będzie mi dane rodzić naturalnie ;) To jeszcze mam tę świadomość, że ja sobie mogę gdybać, że Nathan zechce wyjść na świat w 39/40 tc. A Nathan może zmienić zdanie i wyjść np. już za tydzień. A wtedy to będzie wielkie zaskoczenie :/

Posted
2 minuty temu, dOgLoV napisał:

Magda ale tak z zaskoczenia lepiej bo nie wiesz kiedy ;)

No właśnie wcale nie jest lepiej :/ Przy Theodorze nie miałam stresu, bo wiedziałam, że "to" się stanie tego konkretnego dnia. Ani nie pomyślałam o tym, że Theoś ma wobec nas inne plany :D A teraz nie znam ani dnia, ani godziny :/ Gdybym chociaż miała pewność, że się zacznie jak Bogdan jest w domu, to pikuś ;) Jednak, najbardziej się boję tego, że jego nie będzie w domu. No a co za tym idzie, to karetka (tzn. straż pożarna) będzie szybciej niż on. Że to oni będą musieli mnie zawieźć do szpitala i na dodatek razem z Theodorem. No a Bogdan na wariackich papierach, będzie jechał do szpitala :/

Posted

Nie ciekawie by to wyglądało :/ ale nie stresuj się , Nathan na pewno poczeka aż tatus bedzie w domu , szkoda ze nie macie z kim Theosia zostawić , mogła byś chociaz na tydzien przed planowanym rozwiązaniem iść do szpitala ;)

Posted

Niby mamy z kim, bo kilkoro znajomych zaofiarowało pomoc ;) Ale już pisałam kiedyś, że nie chcę kogoś np. w środku nocy budzić, żeby przywieźć dziecko. Ludzie też pracują i nie mogę ich obarczać opieką nad moim dzieckiem, kiedy muszą wstać do pracy. Poza tym, nie wiem, czy młody by zasnął u kogoś jak nas by nie było. I co najważniejsze: nie będę w nocy/w dzień jeździć po znajomych, skoro zacznie się poród :/ Wtedy, to ja mam jechać do szpitala ;)

Posted
23 minut temu, magdabroy napisał:

Hej Marta :) Zaszalałaś z tymi inicjałami :P

Oj troszkę :D

Madzia- przestań się stresować! To wcale nie pomaga, Nathan i tak zrobi po swojemu, a ty się tylko denerwujesz ;)

Posted
5 minut temu, marta1624 napisał:

Madzia- przestań się stresować! To wcale nie pomaga, Nathan i tak zrobi po swojemu, a ty się tylko denerwujesz ;)

Łatwo Ci powiedzieć :P Pogadamy, jak sama będziesz w ciąży :P Wtedy zobaczysz, że wcale nie tak łatwo się nie denerwować :D

3 minuty temu, dOgLoV napisał:

No własnie i chodzilo mi o to żeby polozyć sie do szpitala na co najmniej tydzien przed porodem ;)

Ciebie już całkiem pogięło :D Po jakiego ch*ja, mam leżeć tydzień w szpitalu??

Posted
2 minuty temu, magdabroy napisał:

Łatwo Ci powiedzieć :P Pogadamy, jak sama będziesz w ciąży :P Wtedy zobaczysz, że wcale nie tak łatwo się nie denerwować :D

Ciebie już całkiem pogięło :D Po jakiego ch*ja, mam leżeć tydzień w szpitalu??

Wiem, ja teraz w nerwach chodzę a mam "tylko" obronę... Melisa i inne ziółka poszły w ruch ale i tak zdenerwowana chodzę ;)

Posted
1 minutę temu, marta1624 napisał:

Wiem, ja teraz w nerwach chodzę a mam "tylko" obronę... Melisa i inne ziółka poszły w ruch ale i tak zdenerwowana chodzę ;)

Widzisz, a ja melisy nawet nie mogę się teraz napić :/

1 minutę temu, dOgLoV napisał:

żeby w razie co , gdybys zaczela rodzic niespodziewanie nie być sama , bo tym sie denerwujesz najbardziej :P

Nie tym, że będę sama, tylko bardziej tym, że poród będzie postępował tak szybko, że nie będę mogła czekać na Bogdana i będę musiała jechać do szpitala ze strażakami :/