*Magda* Posted February 6, 2016 Author Posted February 6, 2016 5 minut temu, majoka napisał: a te białe to meduzy czy co??? Tak, meduzy ;) 8 minut temu, majoka napisał: ale fajowa indiańska rodzinka, a ten strój męski, to ledwo na ten brzuchol Ci wszedł :P Zosia śliczna dziewczynka, Theo będzie miał trudny wybór :P W sumie, to weszłam w niego ledwo, ledwo :D Myślę, że za miesiąc już bym w niego nie weszła :P Theoś póki co kocha wszystkie swoje "narzeczone" :) Quote
łamAga Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 jaka mega imprezka :D super <3 Super z Was rodzinka <3 i jaki duży brzusio :D Quote
*Magda* Posted February 6, 2016 Author Posted February 6, 2016 Za rok będzie nas czworo przebranych :D Brzusio już chyba jest maksymalnej wielkości :D Quote
mar....ka Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 mój mąż powiedział, że meduzy to pieczarki :P a i stwierdził, że Bogdan swojsko wygląda hehe A Theoś z wiekiem to niech się bardziej monogamiczny stanie :P Quote
*Magda* Posted February 6, 2016 Author Posted February 6, 2016 2 minuty temu, majoka napisał: mój mąż powiedział, że meduzy to pieczarki :P a i stwierdził, że Bogdan swojsko wygląda hehe A Theoś z wiekiem to niech się bardziej monogamiczny stanie :P Kolega (tata Zosi) myślał, że to pszczelarze :D :D :D Bogdan, to swój chłop ;) A Theoś, póki są to "białe związki", to jest ok. Później będziemy się martwić :D Quote
łamAga Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Już sie doczekac ie moge aż zobacze takiego małego bobaska w przebraniu :D Quote
mar....ka Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 a ja w ogóle nie mogę się doczekać Waszego bobaska, no trochę naszego dogomaniakowego :P własnie jaka rodzi na tvn style :P Quote
*Magda* Posted February 6, 2016 Author Posted February 6, 2016 6 minut temu, dOgLoV napisał: Już sie doczekac ie moge aż zobacze takiego małego bobaska w przebraniu :D Już wtedy nie będzie taki mały, bo coś koło roczku będzie miał ;) 3 minuty temu, majoka napisał: a ja w ogóle nie mogę się doczekać Waszego bobaska, no trochę naszego dogomaniakowego :P własnie jaka rodzi na tvn style :P To sobie jeszcze trochę poczekasz, bo jutro dopiero 36 tydzień zaczynam :P Quote
łamAga Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 No w sumie fakt , ciekawe ile bedzie ważył jak się urodzi :D Magda , przeleci ani sie nie obejrzysz :) , wiem powtarza sie , ale Wam zazdroszcze :P Quote
mar....ka Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 jeszcze dwa tygodnie i możesz rodzić!!! Quote
Ania :) Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Fajnie tam macie :D no i stroje mieliście rewelacyjne :) Quote
łamAga Posted February 6, 2016 Posted February 6, 2016 Ja mam ciuszki karnawałowe ale malutkie ;( chyba 56 wiem że mam na pewno tygryska i reniferka , ale dużych nie mam ;) Quote
*Magda* Posted February 7, 2016 Author Posted February 7, 2016 12 godzin temu, dOgLoV napisał: No w sumie fakt , ciekawe ile bedzie ważył jak się urodzi :D Magda , przeleci ani sie nie obejrzysz :) , wiem powtarza sie , ale Wam zazdroszcze :P Myślę, że tak 3200-3500g ;) No, powtarzasz się :P 12 godzin temu, majoka napisał: jeszcze dwa tygodnie i możesz rodzić!!! W sumie to tak :) 11 godzin temu, Ania :) napisał: Fajnie tam macie :D no i stroje mieliście rewelacyjne :) Dziękuję :) 11 godzin temu, dOgLoV napisał: Ja mam ciuszki karnawałowe ale malutkie ;( chyba 56 wiem że mam na pewno tygryska i reniferka , ale dużych nie mam ;) Aguś, Ty malutka jesteś, to się w nie zmieścisz :D Quote
mar....ka Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 11 minut temu, Aleksa. napisał: Wygladaliscie świetnie :D Madzia, jak Ola przyleci, to proszę ją za Indiankę przebrać i uwiecznić dla mnie tę chwilę :P Quote
*Magda* Posted February 7, 2016 Author Posted February 7, 2016 Chętnie, ale ona się "utopi" w tym stroju Indianina :D Quote
angineuuka Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 22 minut temu, magdabroy napisał: Chętnie, ale ona się "utopi" w tym stroju Indianina :D Dasz od Theosia . Quote
*Magda* Posted February 7, 2016 Author Posted February 7, 2016 To chyba będzie jej trzeba trochę nogi skrócić :D Quote
*Magda* Posted February 7, 2016 Author Posted February 7, 2016 Obawiam się tylko, że spodnie będą jej się wrzynać między nogi :D Quote
Aleksa. Posted February 7, 2016 Posted February 7, 2016 A sama się przebierajcie :D Cwaniaki :D Quote
Recommended Posts