marta1624 Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Godzinę temu, magdabroy napisał: Naprawdę byłam pierwsza??? Tak ;) Wcześniej zaglądałam po cichu ale miałam wrażenie że nie pasuję do środowiska ;) I szczerze otworzyłam się po tym, jak doszła Karolina z Figą, wtedy pomyślałam że co mi szkodzi i się do Ciebie odezwałam :) A z tym fb- jestem za! Pod jakimkolwiek nickiem, ciebie brakuje ;) Quote
*Magda* Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 Marta, jeszcze się nie ciesz :P Narazie oświadczyłam, że jakby co, to założę FB, ale jeszcze tego nie robię :P Quote
marta1624 Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Oj tam ale jest nadzieja :D Teraz mam twój wątek otwarty na tablecie na stałe :) I jeszcze Ermanowy, Agi, Angi, obrożowy, Majokowy, Ani... Multum otwartych zakładek :D Quote
Oscar Patric Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 13 minut temu, magdabroy napisał: Marta, jeszcze się nie ciesz :P Narazie oświadczyłam, że jakby co, to założę FB, ale jeszcze tego nie robię :P jak coś to daj znać,bo będzie mi miło mięć Cię wśród znajomych na FB :) Quote
*Magda* Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 3 minuty temu, Oscar Patric napisał: jak coś to daj znać,bo będzie mi miło mięć Cię wśród znajomych na FB :) Jeśli ten dzień nastąpi, to dam znać pewnie tu na dogo ;) Żeby to inni mnie znaleźli :P Quote
Oscar Patric Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 5 minut temu, magdabroy napisał: Jeśli ten dzień nastąpi, to dam znać pewnie tu na dogo ;) Żeby to inni mnie znaleźli :P ok Quote
angineuuka Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Daj znac, to cie dodam do naszej grupy :) Quote
*Magda* Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 29 minut temu, Angi napisał: Dasz sobie nick z dogo? :P Z dogo nie, bo mnie znajdą ludzie spoza dogo :P 28 minut temu, Angi napisał: Daj znac, to cie dodam do naszej grupy :) Dam, dam :) 7 minut temu, dOgLoV napisał: Magda fb załóż ale tutaj też bądz ! Albo dogo albo FB :P Quote
Aleksa. Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Ja nie mam żadnych zapisanych wątków.. :( Madzie znalazłam..i tyle, szukam dalej i ucze się zapisywać. Po wcześniejszej zmianie też każdy jęczał, że złe dogo, ale potem jakoś dałyśmy radę! ;) Quote
łamAga Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 5 minut temu, magdabroy napisał: Albo dogo albo FB :P Ejjjjj nie ma tak <foch> ! Quote
*Magda* Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Ja nie mam żadnych zapisanych wątków.. :( Madzie znalazłam..i tyle, szukam dalej i ucze się zapisywać. Po wcześniejszej zmianie też każdy jęczał, że złe dogo, ale potem jakoś dałyśmy radę! ;) Ale tamto było bardziej poukładane :/ 2 minuty temu, dOgLoV napisał: Ejjjjj nie ma tak <foch> ! Fochaj się, fochaj :P Quote
angineuuka Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Nadal sie nie odnajduje. I chyba nie odnajde. Na poprzedniej naprawie dalam rade, prawie ze od razu. Teraz dupa. Blakam sie tylko po dwoch watkach. MASAKRA Quote
angineuuka Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 4 minuty temu, dOgLoV napisał: Ejjjjj nie ma tak <foch> ! Jest. Na fb zdecyeowanie lepiej. Quote
łamAga Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Walne focho dąsa z przytupem :P Angi nie łam się ! Quote
*Magda* Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 3 minuty temu, Angi napisał: Nadal sie nie odnajduje. I chyba nie odnajde. Na poprzedniej naprawie dalam rade, prawie ze od razu. Teraz dupa. Blakam sie tylko po dwoch watkach. MASAKRA Ja wczoraj napisałam do administracji pytanie jak to wszystko ogarnąć i cisza :/ Quote
łamAga Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 Oooooooooooo to to :P Nie wiem jak zrobić żeby wejśc do wątku bezpośrednio na ostatnią strone , zawsze wchodzi od razu na pierwsza grrrrr Quote
*Magda* Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 2 minuty temu, dOgLoV napisał: Oooooooooooo to to :P Nie wiem jak zrobić żeby wejśc do wątku bezpośrednio na ostatnią strone , zawsze wchodzi od razu na pierwsza grrrrr Mam tak samo :/ Zresztą, teraz nie widać przy wątku ilości stron, nie widać kto dodał ostatniego posta...Dopiero jak się wejdzie w wątek, to są te informacje :( Quote
*Magda* Posted January 5, 2016 Author Posted January 5, 2016 1 minutę temu, Angi napisał: Mi wchodzi ostatnia strona ;D Jak? Quote
Recommended Posts