Aleksa. Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Ja suszę i protestuje..inaczej nie wyglądam korzystnie. Jeszcze jak mialam dlugie wlosy to moglabym zwiazac w kucyka, ale w krótkich czuje sie o wiele lepiej. Duzo osób też mówi ze mi bardziej.pasuja ;) każda wizyta u fryzjera kończy się coraz krótszymi włosami :P Quote
łamAga Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Wiekszej sklerozy niż ja mam nie ma nikt ! Quote
marta1624 Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Aga i po co się z tym tak obnosić :p :lol: Quote
łamAga Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Wole uprzedzić bo jak czegos zapomne to przynajmniej widomo ze u mnie to norma :P Quote
*Magda* Posted December 2, 2015 Author Posted December 2, 2015 Wiekszej sklerozy niż ja mam nie ma nikt ! Aga i po co się z tym tak obnosić :P :lol: Aga jest szczera :P Dzień dobry ;) Doberek :) Quote
Oscar Patric Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Aż się poryczałam :( oj Madzi tak od rana,aż w sercu mi zakuło :( Quote
*Magda* Posted December 2, 2015 Author Posted December 2, 2015 I jak było u koleżanki ? :) Fajnie :) Tak się zagadałyśmy, że ponad 2h u niej siedzieliśmy z młodym :D Quote
Aleksa. Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Fajnie :) Tak się zagadałyśmy, że ponad 2h u niej siedzieliśmy z młodym :D Dobrze, że dał posiedzieć :D Quote
*Magda* Posted December 2, 2015 Author Posted December 2, 2015 Dał posiedzieć, tylko raz miałam ochotę mu sprać tyłek :mad: Prosiłam go tysiąc razy, że ma uważać na Julkę (6 miesięcy). Tak wymachiwał autami w rękach, że w pewnym momencie walnął Julke autem w czoło :mad: A tak poza tym, to był grzeczny i się bawił Julki zabawkami :D P.S. Idę zmyć farbę z włosów :P Quote
Aleksa. Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Dał posiedzieć, tylko raz miałam ochotę mu sprać tyłek :mad: Prosiłam go tysiąc razy, że ma uważać na Julkę (6 miesięcy). Tak wymachiwał autami w rękach, że w pewnym momencie walnął Julke autem w czoło :mad: A tak poza tym, to był grzeczny i się bawił Julki zabawkami :D P.S. Idę zmyć farbę z włosów :P Oj tam, wpadka :D farbujesz włosy w ciąży ? :D można ? :P Quote
*Magda* Posted December 2, 2015 Author Posted December 2, 2015 Oczywiście, że można ;) To już nie są te farby co 20-30 lat temu :P Quote
*Magda* Posted December 2, 2015 Author Posted December 2, 2015 Blond ;) Odświeżałam tylko odrosty :P Quote
mar....ka Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 Blond ;) Odświeżałam tylko odrosty :P Zastanawia się blondynka w ciąży: - A może to nie moje? :P :P :P Quote
*Magda* Posted December 2, 2015 Author Posted December 2, 2015 Zastanawia się blondynka w ciąży: - A może to nie moje? :P :P :P Spadaj :P Quote
mar....ka Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 heheh, ale Ty niemiła, jakbym Anginę czytała :P Quote
angineuuka Posted December 2, 2015 Posted December 2, 2015 heheh, ale Ty niemiła, jakbym Anginę czytała :P Spadaj :p Quote
Recommended Posts