Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

już Ci trułam na whatsapie, ale poskarżę dziewczynom co zrobiłaś!!!! A więc Madzia wpadła na pomysł, że skoro na moment wyszło słońce, to pozawiesza girlandy na zewnątrz domu!!!!!Co tam, że w ciąży i po drabinie, Madzia musi----bo przecież słońce (i pół dnia nie wytrzyma na powrót Bogdana, bo to 1-wszy grudnia)

Posted

już Ci trułam na whatsapie, ale poskarżę dziewczynom co zrobiłaś!!!! A więc Madzia wpadła na pomysł, że skoro na moment wyszło słońce, to pozawiesza girlandy na zewnątrz domu!!!!!Co tam, że w ciąży i po drabinie, Madzia musi----bo przecież słońce (i pół dnia nie wytrzyma na powrót Bogdana, bo to 1-wszy grudnia)

Dlaczego kłamiesz? :mad: Nie napisałam, że było słońce :P Napisałam tylko, że przestało padać ;)

Nie, nie mogłam poczekać na Bogdana, bo jak wrócił do domu, to szybko zjedliśmy i musieliśmy wyjść. A wróciliśmy pół godziny temu :P

Wpierdol!

No pięknie...

Madzia!!!

Co dziewczyny? :D

Posted

Dlaczego kłamiesz? :mad: Nie napisałam, że było słońce :P Napisałam tylko, że przestało padać

no i rozmawiaj z Nią (już Ci pisałam, że kopa w dupkę byś dostała ode mnie!!!!)

Posted

no i rozmawiaj z Nią (już Ci pisałam, że kopa w dupkę byś dostała ode mnie!!!!)

Bo kłamiesz, że słońce wyszło, a ja słońca od dawna nie widziałam :P

Żeby mi dać kopa, to musisz do mnie przyjechać :D

Posted

W sumie to bym mogła jechać do Ciebie na wakacje :D ale mam tyle praktyk, że to raczej niemożliwe..

zresztą już widzę reakcję rodziców.. że znam Cię tylko z internetu, ale ja Ci ufam! :D tylko nie wiem, czy Ty mi na tyle żeby mnie przygarnąć :D to byłoby szaleństwo..ale lubie taka adrenalinę :P

Posted

Dawaj Ola, pomożesz mi przy dziecku :D

Serio, to jest temat do przemyślenia :P jeśli serio byś mnie przygarnęła i Twój mąż nie miałby nic przeciwko :P

Ile wtedy mały będzie miał ?;) Jeśli miałabym przylecieć to max tydzień pewnie :P 

Tylko ja musze ogarnąć praktyki z chirurgi, interny, pediatrii i położnictwa i ginekologii! w ch*j godzin..:( no ale może coś się uda załatwić ;)

Posted

hehehe, Ola Ty to sobie przemyśl....

Ola poszła na położnictwo (jeśli dobrze pamiętam :P) więc dla niej to praktyka :D

Serio, to jest temat do przemyślenia :P jeśli serio byś mnie przygarnęła i Twój mąż nie miałby nic przeciwko :P

Ile wtedy mały będzie miał ? ;) Jeśli miałabym przylecieć to max tydzień pewnie :P

Tylko ja musze ogarnąć praktyki z chirurgi, interny, pediatrii i położnictwa i ginekologii! w ch*j godzin.. :( no ale może coś się uda załatwić ;)

Spokojnie, mój Bodzian się zgodzi ;)

Młody się rodzi w marcu, więc w wakacje to 4-5 miesięcy będzie miał :D

Posted

Ola poszła na położnictwo (jeśli dobrze pamiętam :P) więc dla niej to praktyka :D

Spokojnie, mój Bodzian się zgodzi ;)

Młody się rodzi w marcu, więc w wakacje to 4-5 miesięcy będzie miał :D

Zastanów się dobrze, co piszesz, bo ja myślę poważnie :D napisz mi na priv swoj numer.. mam nowy tel i nie mam kontaktów