mar....ka Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 już Ci trułam na whatsapie, ale poskarżę dziewczynom co zrobiłaś!!!! A więc Madzia wpadła na pomysł, że skoro na moment wyszło słońce, to pozawiesza girlandy na zewnątrz domu!!!!!Co tam, że w ciąży i po drabinie, Madzia musi----bo przecież słońce (i pół dnia nie wytrzyma na powrót Bogdana, bo to 1-wszy grudnia) Quote
*Magda* Posted December 1, 2015 Author Posted December 1, 2015 już Ci trułam na whatsapie, ale poskarżę dziewczynom co zrobiłaś!!!! A więc Madzia wpadła na pomysł, że skoro na moment wyszło słońce, to pozawiesza girlandy na zewnątrz domu!!!!!Co tam, że w ciąży i po drabinie, Madzia musi----bo przecież słońce (i pół dnia nie wytrzyma na powrót Bogdana, bo to 1-wszy grudnia) Dlaczego kłamiesz? :mad: Nie napisałam, że było słońce :P Napisałam tylko, że przestało padać ;) Nie, nie mogłam poczekać na Bogdana, bo jak wrócił do domu, to szybko zjedliśmy i musieliśmy wyjść. A wróciliśmy pół godziny temu :P Wpierdol! No pięknie... Madzia!!! Co dziewczyny? :D Quote
mar....ka Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Dlaczego kłamiesz? :mad: Nie napisałam, że było słońce :P Napisałam tylko, że przestało padać no i rozmawiaj z Nią (już Ci pisałam, że kopa w dupkę byś dostała ode mnie!!!!) Quote
*Magda* Posted December 1, 2015 Author Posted December 1, 2015 no i rozmawiaj z Nią (już Ci pisałam, że kopa w dupkę byś dostała ode mnie!!!!) Bo kłamiesz, że słońce wyszło, a ja słońca od dawna nie widziałam :P Żeby mi dać kopa, to musisz do mnie przyjechać :D Quote
*Magda* Posted December 1, 2015 Author Posted December 1, 2015 oj kiedyś się zdziwisz...... Zapraszam :) Dla jasności, to Aga się tak "odgrażała" wiele razy i nic z tego nie wyszło do dnia dzisiejszego :P Quote
angineuuka Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Zapraszam :) Dla jasności, to Aga się tak "odgrażała" wiele razy i nic z tego nie wyszło do dnia dzisiejszego :P Bo to Aga Quote
mar....ka Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Bo to Aga dziękuje Angi, no właśnie to Aga Quote
*Magda* Posted December 1, 2015 Author Posted December 1, 2015 Aga, czy Mariolka-co za różnica?! Dopóki nie zapuka do moich drzwi, to nie uwierzę :P Quote
mar....ka Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 żebym miała auto ściągnąć stamtąd, to pojadę !!!! Quote
*Magda* Posted December 1, 2015 Author Posted December 1, 2015 To co, szukasz mondeo w Niemczech? :D Quote
mar....ka Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Ty mi znajdziesz jak urodzisz, po komisach z Nikosiem się wózkiem przelecisz :) Quote
*Magda* Posted December 1, 2015 Author Posted December 1, 2015 Wózek się mieści swobodnie do mondeo, jakbyś planowała 3-cie dziecko :D Quote
Aleksa. Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 W sumie to bym mogła jechać do Ciebie na wakacje :D ale mam tyle praktyk, że to raczej niemożliwe.. zresztą już widzę reakcję rodziców.. że znam Cię tylko z internetu, ale ja Ci ufam! :D tylko nie wiem, czy Ty mi na tyle żeby mnie przygarnąć :D to byłoby szaleństwo..ale lubie taka adrenalinę :P Quote
*Magda* Posted December 1, 2015 Author Posted December 1, 2015 Dawaj Ola, pomożesz mi przy dziecku :D Quote
mar....ka Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Dawaj Ola, pomożesz mi przy dziecku :D hehehe, Ola Ty to sobie przemyśl.... Quote
Aleksa. Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Dawaj Ola, pomożesz mi przy dziecku :D Serio, to jest temat do przemyślenia :P jeśli serio byś mnie przygarnęła i Twój mąż nie miałby nic przeciwko :P Ile wtedy mały będzie miał ?;) Jeśli miałabym przylecieć to max tydzień pewnie :P Tylko ja musze ogarnąć praktyki z chirurgi, interny, pediatrii i położnictwa i ginekologii! w ch*j godzin..:( no ale może coś się uda załatwić ;) Quote
*Magda* Posted December 1, 2015 Author Posted December 1, 2015 hehehe, Ola Ty to sobie przemyśl.... Ola poszła na położnictwo (jeśli dobrze pamiętam :P) więc dla niej to praktyka :D Serio, to jest temat do przemyślenia :P jeśli serio byś mnie przygarnęła i Twój mąż nie miałby nic przeciwko :P Ile wtedy mały będzie miał ? ;) Jeśli miałabym przylecieć to max tydzień pewnie :P Tylko ja musze ogarnąć praktyki z chirurgi, interny, pediatrii i położnictwa i ginekologii! w ch*j godzin.. :( no ale może coś się uda załatwić ;) Spokojnie, mój Bodzian się zgodzi ;) Młody się rodzi w marcu, więc w wakacje to 4-5 miesięcy będzie miał :D Quote
mar....ka Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 a co ma się nie zgodzić, Damian też by się zgodził, jakbym młodszą koleżankę zaprosiła heheh 1 Quote
*Magda* Posted December 1, 2015 Author Posted December 1, 2015 a co ma się nie zgodzić, Damian też by się zgodził, jakbym młodszą koleżankę zaprosiła heheh Teraz pojechałaś :D Quote
Aleksa. Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Ola poszła na położnictwo (jeśli dobrze pamiętam :P) więc dla niej to praktyka :D Spokojnie, mój Bodzian się zgodzi ;) Młody się rodzi w marcu, więc w wakacje to 4-5 miesięcy będzie miał :D Zastanów się dobrze, co piszesz, bo ja myślę poważnie :D napisz mi na priv swoj numer.. mam nowy tel i nie mam kontaktów Quote
Recommended Posts