Oscar Patric Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Hejka ;) Magda My kobiety same musimy się rozpieszczac ;) no pewno,na faceta nie ma co liczyć :niewiem: Ale Theo szczęśliwy z prezenciku :) Quote
Guest TyŚka Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Jaki Theoś zadowolony z prezentu :) A że drogi - e tam, grunt, by dziecko było szczęśliwe ;p Quote
Guest wolfheart Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Theoś kocha motory, quady itp., więc kwestią czasu pewnie będzie kupno czegoś profesjonalnego ;) A wczoraj oglądałam ubrania dla dzieci, z ochraniaczami na kręgosłup, kolana.... Kurtka ponad 100 euro, spodnie ponad 70, rękawiczki 20, buty 100... Zbankrutuję :evil_lol: wymień se dziecko,będzie taniej :megagrin: Quote
*Magda* Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Hej laski :) Wymienie Theosia na nowszy model :megagrin: Quote
*Magda* Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Zdjęcia z wczoraj ;) Jedziemy pociągiem :D I już auta ;) Quote
*Magda* Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Theoś z wujkiem i rozmazanym tatusiem :siara: Kolejna porcja jutro :P Quote
*Magda* Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 Bodzian jaki sztywny :evil_lol: Bo chciał się ulotnić ze zdjęcia, ale Gregor go "złapał" :megagrin: Quote
marta1624 Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Bo chciał się ulotnić ze zdjęcia, ale Gregor go "złapał" :megagrin: Przed przeznaczeniem nie ucieknie :evil_lol: Sztywny Bogdan :lol: Ktoś tu coś insynuuje :siara: Quote
*Monia* Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Theoś podróżnik :loveu: . A z czym kanapeczka że tak smakuje? :mdrmed: Quote
Oscar Patric Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Hej laski :) Wymienie Theosia na nowszy model :megagrin: to mi podrzuć :laugh2_2: Quote
Guest wolfheart Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 dobry :) ostatnio jechałam pociągiem 3lata temu,niemieckim na szczęście,bo polskim do dzisiaj bym nie dojechała :megagrin: Quote
łamAga Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Ale super fotki :loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/zdjecia/DSC_8797_zps598fcb85.jpg rodzinnie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ktoś tu coś insynuuje :siara: głodnemu chleb na myśli :P Quote
łamAga Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Głodny glodnemu wspomni :P Jak na razie uwierz mi ale nie jestem w ten sposób "głodna" :P Quote
kalyna Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Sztywny Bodzian, będzie hicior internetu :megagrin: Fajna, wypaśna wycieczka :) Aleee masz fajną torebkę :loveu: masz jej zdjęcie w całości? Quote
*Magda* Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Theoś podróżnik :loveu: . A z czym kanapeczka że tak smakuje? :mdrmed: To taka maślana bułeczka z kawałkami czekolady Mam takie coś ciągle w domu, bo jak nagle trzeba gdzieś jechać, to mam co zabrać na szybko dla Theosia No i ja przed pracą czasem zjadam takie bułeczki Hej z rana. :) Miłego dnia Hejka Madzia :) Hejka :) to mi podrzuć :laugh2_2: Nie :P dobry :) ostatnio jechałam pociągiem 3lata temu,niemieckim na szczęście,bo polskim do dzisiaj bym nie dojechała :megagrin: Oj tam, oj tam :peace: Quote
*Magda* Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Ale super fotki :loveu: Dzięki :) Sztywny Bodzian, będzie hicior internetu :megagrin: Fajna, wypaśna wycieczka :) Aleee masz fajną torebkę :loveu: masz jej zdjęcie w całości? :megagrin: To jest Theosia torebka :peace: Dostał ją razem ze spodniami i koszulką od sąsiadki rok temu ;) Zdjęcia nie mam, ale może później zrobię :) Quote
kalyna Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 To jest Theosia torebka :peace: Dostał ją razem ze spodniami i koszulką od sąsiadki rok temu ;) Zdjęcia nie mam, ale może później zrobię :) :mdleje: Albo ktoś się naoglądał Teletubisiów, albo za blisko tej granicy mieszkacie... sąsiadka tam mieszka? :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 9, 2014 Author Posted December 9, 2014 Sąsiadka mieszka 3 domy od nas :P Quote
Recommended Posts