marta1624 Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Czemu myślisz że za młody? Zbroił coś? :) Quote
łamAga Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Ale atrakcja Theosiawi na pewno się podobała :loveu: Quote
*Magda* Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Czemu myślisz że za młody? Zbroił coś? :) Był tym zainteresowany przez pierwszą godziną ;) Potem to była męczarnia :lookarou: No i biedak nie miał jak spać, bo było za głośno :( Dało się z nim trochę pożyć, jak leżeliśmy na takich wielkich poduchach :D Ale atrakcja Theosiawi na pewno się podobała :loveu: Podobało się, ale kilka godzin to za dużo ;) Zrobiłam dziś AŻ 42 zdjęcia, bo się nie dało więcej :lookarou: A 6 lat temu, na tej samej imprezie, zrobiłam prawie 400 zdjęć :eviltong: No ale musieliśmy jakoś zająć się Theosiem, a nie robić foty :niewiem: Quote
marta1624 Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Oj, następnym razem Theo da wam nadrobić fotki :) Przynajmniej teraz wymęczony jest :) Quote
*Magda* Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Oj, następnym razem Theo da wam nadrobić fotki :) Przynajmniej teraz wymęczony jest :) Następny raz pojedziemy chyba za kolejne 6 lat :D Śpi jak zabity już od godziny :) Quote
*Magda* Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 No to będziemy oglądać :jumpie: Za 6 lat :evil_lol: :megagrin: Quote
łamAga Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Za 6 lat :evil_lol: :megagrin: ej noooo ja dzisiaj dodałam 1dno ( na nk :D ) to Ty też byś mogła :p Quote
*Magda* Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Mogę dodać zdjęcia, jak Theoś rozpakowuje prezent od Mikołaja ;) Quote
łamAga Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Mogę dodać zdjęcia, jak Theoś rozpakowuje prezent od Mikołaja ;) Jupi :laugh2_2: ja poproszę :loveu: Quote
*Magda* Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 I w tatusia prezencie pod choinkę-buty na motor :D Quote
łamAga Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Theoś :loveu: mały rajdowiec :loveu: :loveu: a Bodzian zasłużył na taki fajny prezent ? :P Quote
*Magda* Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Theoś :loveu: mały rajdowiec :loveu: :loveu: a Bodzian zasłużył na taki fajny prezent ? :P Ciągle gadał, że chce autko od Mikołaja :D To autko miał dostać w święta, ale skoro tak chciał autko, to je wyciągnęłam ;) Pod choinkę czeka jeszcze motor :loveu: W sumie, to nie :mad: Ale mu obiecałam :) Quote
łamAga Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Przynajmniej chłopak ma swoje pasje :loveu: raczej mało gejowskie :P wiec chyba zięcia miała nie będę :P Na pewno zasłużył :loveu: Quote
*Magda* Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Przynajmniej chłopak ma swoje pasje :loveu: raczej mało gejowskie :P wiec chyba zięcia miała nie będę :P Na pewno zasłużył :loveu: Raczej nie będziesz miała ani Ty, ani ja :P Tylko wiesz ile mnie ta jego pasja będzie kosztować :nerwy: Theoś kocha motory, quady itp., więc kwestią czasu pewnie będzie kupno czegoś profesjonalnego ;) A wczoraj oglądałam ubrania dla dzieci, z ochraniaczami na kręgosłup, kolana.... Kurtka ponad 100 euro, spodnie ponad 70, rękawiczki 20, buty 100... Zbankrutuję :evil_lol: Mamusia rozpieszcza synka :) Oczywiście :loveu: Quote
marta1624 Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Ale zachwycony :loveu: Madzia nie narzekaj- jedno masz (jeszcze! :grins:) to rozpieszczaj :p Quote
*Magda* Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Ale zachwycony :loveu: Madzia nie narzekaj- jedno masz (jeszcze! :grins:) to rozpieszczaj :P Póki co, to autko jest teraz najlepszą zabawką :) Będę rozpieszczać, nawet jak będzie dwoje czy troje ;) Pod warunkiem, że będzie mnie stać :) Quote
marta1624 Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 No to największy problem jak zawsze.... Kasa... Ale jakoś trzeba sobie radzić ;) Quote
angineuuka Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 100 euro :o porozpieszczaj mnie, kup mi stalke ♥ :-D Quote
*Magda* Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 No to największy problem jak zawsze.... Kasa... Ale jakoś trzeba sobie radzić ;) No ;) 100 euro :o porozpieszczaj mnie, kup mi stalke ♥ :-D A kto mnie porozpieszcza? :mad: Quote
*Monia* Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Jaki szczęśliwy Theoś :loveu: Fajny ten samochodzik, i nawet z ludzikami :). Maniula od dziadka też samochodzik dostała, i lalkę żeby była równowaga :megagrin: Quote
marta1624 Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Hejka Madzia :) Ciebie niech Bodzian rozpieszcza :grins: Quote
łamAga Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Hejka ;) Magda My kobiety same musimy się rozpieszczac ;) Quote
Recommended Posts