Aleksa. Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Różnie, zależy od terminu. Tak naprawdę ceny biletu ciągle sie zmieniaja. Jak chce sie `upolowac` w dobrej cenie, to trzeba czatowac :P Quote
angineuuka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Mi na razie pokazuje za 218 do Holandii ; D Quote
angineuuka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Nie pokazujcie mi wawki, ja Pyrzowice :D Quote
Aleksa. Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Ryanair ma taki podreczny, że mi wystarcza: P Quote
*Magda* Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 W lato spokojnie podręczny wystarczy ;) Quote
mar....ka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 oszczędna Jesteś hehe, tylko te wymiary torby podręcznej to masakra. Ale prawdę mówić, rzadko kiedy na to patrzą :) No wiadomo kufra nie przepuszczą :) Quote
Aleksa. Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Wizzair ma malusi podręczny..Tylko kodmetyki powiedzmy, jedna para butów ii brak miejsca. W tym roku tym lecialam do Anglii..ciuchy na miejscu kupilam. Lepiej kupić. Ciuchy niz kupowac bagaz Quote
mar....ka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 oszczędna Jesteś hehe, tylko te wymiary torby podręcznej to masakra. Ale prawdę mówić, rzadko kiedy na to patrzą :) No wiadomo kufra nie przepuszczą :) Nie pokazujcie mi wawki, ja Pyrzowice :D z Katowic nie widzę Ryanairem do Niemiec, sama sobie posprawdzaj pyskaczu Quote
Aleksa. Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Biorę najpotrzebniejsze rzeczy i kasę! Czego chcieć więcej! A.najważniejszy dobry humor! :) 1 Quote
*Magda* Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Biorę najpotrzebniejsze rzeczy i kasę! Czego chcieć więcej! A.najważniejszy dobry humor! :) I tego się trzymajmy ;) Quote
mar....ka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Madzia kasy Oli się trzymasz heheh, nieładnie...nawet RR to przebiło :P Quote
angineuuka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Podręczny 10 kilo może być ;) ciuchy mogą być, jestem z tym na bieżąco :) znalazłam za 400 do Holandii. Quote
*Magda* Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Madzia kasy Oli się trzymasz heheh, nieładnie...nawet RR to przebiło :P Czytaj ze zrozumieniem i patrz co pogrubiłam :P Quote
Aleksa. Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 A ciuchy.. noszę to co mam, kto by się przejmował Angi :D u Madzi dzieci, to musze też mieć takie, których nie szkoda, jak się z dzieckiem będziesz bawić np.farbami :P Dobra, koniec spamu. MADZIA Wybacz Quote
łamAga Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Widze że Ola ma już wakacje zapewnione :D A jak pierwsza noc theosia w nowym łożu ? ;) i gdzie fotałki jak dumny leży w nowym nabytku ? ;) Quote
angineuuka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Widzę, że koszta bujaja się w okolicach 400 :> Quote
Aleksa. Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Agga, wakacje to mam zalatwione przez uczelnie ! 320h praktyk wakacyjnych..jak żyć..gdyby cokolwiek płacili Quote
*Magda* Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 A jak pierwsza noc theosia w nowym łożu ? ;) i gdzie fotałki jak dumny leży w nowym nabytku ? ;) Obudził mnie o 3:40 bo chciał spać z mamą :D Bardziej jednak wydaje mi się, że sprawiło mu frajdę zapalenie w nocy lampki :P Wcześniej tego nie robił, bo łóżko niskie i po ciemku do nas szedł. A wczoraj mu dałam nocną lampkę koło łóżka i kazałam zapalić zanim z niego będzie chciał zejść, bo łóżko jest jakieś 70cm nad podłogą :/ A fotek nie ma, bo łóżko nie jest nowe :P Quote
mar....ka Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Obudził mnie o 3:40 bo chciał spać z mamą :D Bardziej jednak wydaje mi się, że sprawiło mu frajdę zapalenie w nocy lampki :P Wcześniej tego nie robił, bo łóżko niskie i po ciemku do nas szedł. A wczoraj mu dałam nocną lampkę koło łóżka i kazałam zapalić zanim z niego będzie chciał zejść, bo łóżko jest jakieś 70cm nad podłogą :/ hehe, lubię takie dzieci (nie lubię mimoz, ale już to kiedyś pisałam) Dziecko musi mieć charakter i wiedzieć czego chce i jak to osiągnąć :P Quote
*Magda* Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 hehe, lubię takie dzieci (nie lubię mimoz, ale już to kiedyś pisałam) Dziecko musi mieć charakter i wiedzieć czego chce i jak to osiągnąć :P Moje dziecko to ma charakterek :D Quote
łamAga Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Ola tyko pozazdrościć :P To co że nie nowe ;) I tak długo wytrzymał :* Quote
Recommended Posts