Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

Wizzair ma malusi podręczny..Tylko kodmetyki powiedzmy, jedna para butów ii brak miejsca. W tym roku tym lecialam do Anglii..ciuchy na miejscu kupilam. Lepiej kupić. Ciuchy niz kupowac bagaz

Posted

oszczędna Jesteś hehe, tylko te wymiary torby podręcznej to masakra. Ale prawdę mówić, rzadko kiedy na to patrzą :) No wiadomo kufra nie przepuszczą :)

Nie pokazujcie mi wawki, ja Pyrzowice :D

z Katowic nie widzę Ryanairem do Niemiec, sama sobie posprawdzaj pyskaczu

Posted

A ciuchy.. noszę to co mam, kto by się przejmował Angi :D u Madzi dzieci, to musze też mieć takie, których nie szkoda, jak się z dzieckiem będziesz bawić np.farbami :P

Dobra, koniec spamu. MADZIA Wybacz

Posted

A jak pierwsza noc theosia w nowym łożu ? ;) i gdzie fotałki jak dumny leży w nowym nabytku ? ;)

Obudził mnie o 3:40 bo chciał spać z mamą :D

Bardziej jednak wydaje mi się, że sprawiło mu frajdę zapalenie w nocy lampki :P Wcześniej tego nie robił, bo łóżko niskie i po ciemku do nas szedł. A wczoraj mu dałam nocną lampkę koło łóżka i kazałam zapalić zanim z niego będzie chciał zejść, bo łóżko jest jakieś 70cm nad podłogą :/

A fotek nie ma, bo łóżko nie jest nowe :P

Posted

Obudził mnie o 3:40 bo chciał spać z mamą :D

Bardziej jednak wydaje mi się, że sprawiło mu frajdę zapalenie w nocy lampki :P Wcześniej tego nie robił, bo łóżko niskie i po ciemku do nas szedł. A wczoraj mu dałam nocną lampkę koło łóżka i kazałam zapalić zanim z niego będzie chciał zejść, bo łóżko jest jakieś 70cm nad podłogą :/

hehe, lubię takie dzieci (nie lubię mimoz, ale już to kiedyś pisałam) Dziecko musi mieć charakter i wiedzieć czego chce i jak to osiągnąć :P

Posted

hehe, lubię takie dzieci (nie lubię mimoz, ale już to kiedyś pisałam) Dziecko musi mieć charakter i wiedzieć czego chce i jak to osiągnąć :P

Moje dziecko to ma charakterek :D