Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka ;)

Człowiek dopiero wejdzie a tych już nie ma :/ Dobranoc ;)

PS. Obrożę ściągnęłam ponad miesiąc temu i nie ma nic :)

Musisz koniecznie zacząć wcześniej wchodzić na dogo :P

Guest wolfheart
Posted

No opindalasz się , jak większość :P tylko ja kisze przed monitorem całe dnie :P

ja też :jumpie: tzn oprócz wielogodzinnych spacerów :jumpie:

Guest wolfheart
Posted

Moją jedyną rozrywką są wizyty u Stasia :P

i jedzenie :megagrin:

Posted

i jedzenie :megagrin:

też :D

chociaz ostatnio mniej , chipsy leżą nie ruszone , lod nie ruszony , ciastka kupiłam na wage wczoraj , tak apetycznie wyglądały i dopiero dzisiaj dwa spróbowałam bo po oddaniu krwi musiałam uzupełnić słodkie :D

Guest wolfheart
Posted

ja właśnie wpierdzielam markizy :jumpie:  :kaffee_2:

Posted

A ja już dzisiaj kawke wypiłam , rozpuszczalną bo rozpuszczalną ale zawsze jakąś :D zjadłam dwa ciacha i muuuuuu jak to mówi Kinga haha czyli krówkę i na razie wystarczy , później zjem kolację i moze jakieś ciacho wciągne i to wystarczy :D chyba ze sie skusze na gorący kubek bo grochowy mi został jeszcze :D

Posted

Mnie właśnie w nocy cos tak trochę męczył żołądek ale stwierdziłam ze pewnie dlatego że wypiłam ten gorący kubek za późno , nie ma to jak usprawiedliwiac sie ze cos złego się zjadło haha

Guest wolfheart
Posted

ja właśnie pokutuję za chipsy :nonono2: chyba zrezygnuję z śmieciowegożarcia na kilka dni

Posted

tylko że teraz nie ma za bardzo owoców w sklepach żeby sobie taki detoks zrobił , winogrono rzucą raz na kiedyś w promocji a tak to ceny dowalą że szczeka opada , ewentualni jakieś brzoskwinie są ....

Guest wolfheart
Posted

mam owsiankę,otręby,jogurt grecki,jabłka,śliwki,chleb razowy,pomidory,brokuły....coś wykombinuję 

Posted

Ależ smakowito u Magdy. Co jak co, ale ja jestem uzależniona od czekolady :D hyhy, kocham. Innego świńskiego żarcia staram się nie jadać :p

Guest wolfheart
Posted

i chipsy na zagrychę hyhy  :megagrin:

chipsami już rzygam dosłownie :lookarou:

a czekoladę kocham :loveu:

Guest wolfheart
Posted

pogadaj z nami o jedzeniu,to jest zawsze dobry temat :jumpie: