Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
O nie!!!!!!!!!!!!! Żadnego murzyna w swoim życiu nie przewiduję :eviltong:

Dzięki :)

To jest martwa meduza :diabloti:

A to jest glon :eviltong:

Ale może w twoich genach jest "ciemna masa" bo może jakiś tam Twój przodek był murzynem :evil_lol: to tak jak u psów :evil_lol: matka ciemna , ojciec ciemny a dziecko złote :eviltong:

o boszsz nigdy bym na to nie wpadła :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ale może w twoich genach jest "ciemna masa" bo może jakiś tam Twój przodek był murzynem :evil_lol: to tak jak u psów :evil_lol: matka ciemna , ojciec ciemny a dziecko złote :eviltong:

o boszsz nigdy bym na to nie wpadła :evil_lol:

Nic mi nie wiadomo o "ciemnych" przodkach w mojej czy Bogdana rodzinie :eviltong:

Na co? Na meduzę czy na glona?

Posted

magdabroy napisał(a):
Nic mi nie wiadomo o "ciemnych" przodkach w mojej czy Bogdana rodzinie :eviltong:

Na co? Na meduzę czy na glona?

dobra , dobra , ja sama ciekawa jestem jakie moje dziecko się wykluje :lol:

ani na to ani na to , ja tylko raz nad morzem byłam i takich cudów nie widziałam :shake:

Posted

dOgLoV napisał(a):
dobra , dobra , ja sama ciekawa jestem jakie moje dziecko się wykluje :lol:

ani na to ani na to , ja tylko raz nad morzem byłam i takich cudów nie widziałam :shake:

Wykluć się nic nie wykluje :eviltong: No chyba że właśnie wysiadujesz na jajku :evil_lol:

A ja będąc pierwszy raz na Helu widziałam mnóstwo meduz :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Wykluć się nic nie wykluje :eviltong: No chyba że właśnie wysiadujesz na jajku :evil_lol:

A ja będąc pierwszy raz na Helu widziałam mnóstwo meduz :loveu:

ja sie czuje jak bym na balonie pełnym wody siedziała , pije i sikam , pije i sikam i tak cały dzień :evil_lol:

bo Ty światowa dziewczyna jesteś , ja za granica nawet palcem po mapie nie byłam :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
ja sie czuje jak bym na balonie pełnym wody siedziała , pije i sikam , pije i sikam i tak cały dzień :evil_lol:

bo Ty światowa dziewczyna jesteś , ja za granica nawet palcem po mapie nie byłam :evil_lol:

Młody uciska na pęcherz :diabloti:

Niech pomyślę gdzie byłam :hmmmm:
Polska, Niemcy, Holandia, Czechy, Belgia, Francja, Luksemburg :grins:

Posted

magdabroy napisał(a):
Młody uciska na pęcherz :diabloti:

Niech pomyślę gdzie byłam :hmmmm:
Polska, Niemcy, Holandia, Czechy, Belgia, Francja, Luksemburg :grins:

Taaaa ,ciekawe ile waży , dzisiaj najpierw bratowa mówi " co przyjdziesz do nas to masz większy brzuch " a jestem tam kilka razy w tygodniu , za chwile mama weszła do domu i z tym samym tekstem do mnie :evil_lol:

O Boże , z czym do ludu :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Rusz w końcu do mnie tyłek, to "zaliczysz" chociaż Niemcy i Holandię :)

ojojoj jeszcze długo nie rusze tyłka a niedługo to nawet na nim nie usiądę :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
ojojoj jeszcze długo nie rusze tyłka a niedługo to nawet na nim nie usiądę :eviltong:

Jak Cię dobrze pozszywają, to usiądziesz ;)

Kuźwa, zasypiam przed kompem :oops:

Posted

magdabroy napisał(a):
Jak Cię dobrze pozszywają, to usiądziesz ;)

Kuźwa, zasypiam przed kompem :oops:

Nie pocieszyłaś mnie , bo najpierw musze mnie naciąć :eek2: żeby było co szyć :lol:

Nie dziwie Ci się :glaszcze:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Nie pocieszyłaś mnie , bo najpierw musze mnie naciąć :eek2: żeby było co szyć :lol:

Nie dziwie Ci się :glaszcze:

Nie wiem na ile w tym prawdy, ale słyszałam, że nacinanie nie boli ;) w porównaniu z tym co się czuje podczas parcia ;)

Chyba zaraz zniknę spać :roll:

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie wiem na ile w tym prawdy, ale słyszałam, że nacinanie nie boli ;) w porównaniu z tym co się czuje podczas parcia ;)

Chyba zaraz zniknę spać :roll:

Podobno nacinają w czasie skurczu i dlatego sie nawet tego nie czuje , Paulina też mi mówiła że nacięcia nie czuła w ogóle ale jak wróciła do domu to chodziła jak taka kaczka , nogi razem i małe kroczki robiła :lol:

Idz , idz , nie ma co sie na siłę męczyć ;)

Posted

Świetne piżamki :loveu: Ja też światowa jestem, byłam...... Niech pomyślę...... W Polsce :D A meduzy.... Jak widziałam w morzu to nie było mowy żebym weszła (dla mnie nawet martwa była żywa :D)

Posted

dOgLoV napisał(a):
jakie słodkie :loveu::loveu::loveu::loveu:

Dziękuję :)

marta1624 napisał(a):
Świetne piżamki :loveu: Ja też światowa jestem, byłam...... Niech pomyślę...... W Polsce :D A meduzy.... Jak widziałam w morzu to nie było mowy żebym weszła (dla mnie nawet martwa była żywa :D)

Dzięki :)
To zwiedziłaś kawał świata :diabloti:

Posted

Ale pojeździłyście wczoraj :evil_lol:

dOgLoV napisał(a):

Ja siedziałam już następnego dnia, i karmiłam małą siedząc po turecku wiercąc się jak to ja mam w zwyczaju ku ogromnemu zdziwieniu mojej mamy bo ona nawet wychodząc ze szpitala musiała podróżować z poduszką pod tyłkiem i siadała delikatnie ;). Nacinania jak masz znieczulenie nawet nie poczujesz. Ja dopiero w wypisie zobaczyłam że miałam nacięcie.

Ładne zakupy Theosiowe :lol:
Zdjęcia morskie - zazdroszczę :loveu:. Kiedyś co roku obowiązkowo musiałam być nad morzem, teraz jakoś się wybrać nie mogę :roll:

Posted

*Monia* napisał(a):
Ale pojeździłyście wczoraj :evil_lol:

Ja siedziałam już następnego dnia, i karmiłam małą siedząc po turecku wiercąc się jak to ja mam w zwyczaju ku ogromnemu zdziwieniu mojej mamy bo ona nawet wychodząc ze szpitala musiała podróżować z poduszką pod tyłkiem i siadała delikatnie ;). Nacinania jak masz znieczulenie nawet nie poczujesz. Ja dopiero w wypisie zobaczyłam że miałam nacięcie.

Zdjęcia morskie - zazdroszczę :loveu:. Kiedyś co roku obowiązkowo musiałam być nad morzem, teraz jakoś się wybrać nie mogę :roll:

Moja bratowa do dzisiaj siada na kółku , chociaz juz jest lepiej bo karmi Stasia na siedząco a do tej pory robiła to tylko na leząco , sama mi mówiła że nacięcia nie czuła ale później jak ten szok zszedł i wszystko wróciło do "normy" to była masakra :lol: a ja jestem ciekawa czy będe miała poród naturalny czy cesarkę , w poniedziałek musze sie gina spytac jak tam mój mięśniak , na pierwszej wizycie mi powiedział że będziemy go monitorować czy nie rośnie i w ogóle co się z nim dzieje a teraz milczy , jak kiedys zrobił mi tylko badanie brzucha nie badał mnie dopochwowo i go spytałam czy tego mieśniaka nie musiał by obejrzec to powiedział że spoko że nie ty razem :roll:

Posted

Dobry wieczór :)

*Monia* napisał(a):

Dziękuję :p
Wolę Polskie morze :loveu: Ale jak to mówią: jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :diabloti:

Muszę się przyznać, że spałam 10h :loveu:
Młody co prawda zrobił mi pobudkę o 1 w nocy, ale położyłam się z nim i zaraz zasnęliśmy oboje :)
A potem o 6 rano tylko wypił mleczko i spaliśmy do 8:20 :multi:

Posted

A taki "pojazd" sobie wypożyczyliśmy i jeździliśmy po ośrodku :)

Muszę suce kupić glukozaminę :roll:
Nad morzem kulała po bieganiu za piłką. Dziś wzięłam ją na rower i po jakiś 3km musiałam zejść i wracać "z buta", bo już widziałam, że źle jej się biegnie :(