Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
Hehe ale pewnie nic sobie z tego nie zrobił :eviltong:

Pokwikał 5 sekund i za chwilę znowu wchodził po ślizgawce, a nie po schodkach :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Pokwikał 5 sekund i za chwilę znowu wchodził po ślizgawce, a nie po schodkach :diabloti:

wiedziałam :evil_lol:nie wygląda na takiego co by łatwo się poddawał :eviltong:

Posted

Cześć :)

Kto by pomyślał, że Lumpek wywinie numer. Oby to był incydent.
Czekam na fotki z nowym kolegą.
Za to nowa zjeżdżalnia bardzo fajna, Theoś ma naprawdę super - ja zawsze marzyłam o swojej zjeżdżalni, a miałam jedynie tęczową huśtawkę :D. O, i moim niespełnionym marzeniem był domek na drzewie :loveu:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Cześć :)

Kto by pomyślał, że Lumpek wywinie numer. Oby to był incydent.
Czekam na fotki z nowym kolegą.
Za to nowa zjeżdżalnia bardzo fajna, Theoś ma naprawdę super - ja zawsze marzyłam o swojej zjeżdżalni, a miałam jedynie tęczową huśtawkę :D. O, i moim niespełnionym marzeniem był domek na drzewie :loveu:

Hej Justyna :)

Podejrzewam, że jeśli będzie taka możliwość, to Lumpek zrobi to kolejny raz :mad:
Po drzewami też mi się załatwiał jak była tak drobna kora wysypana :mad:

Ja też zjeżdżalni nie miałam :shake: Zresztą, nie miałam wielu rzeczy, które ma Theoś ;)
Ale czego się nie robi dla dziecka, jeśli ma się możliwość :p

Nasze drzewka są za małe, żeby mu na nich budować domek, więc takiego czegoś niestety mu nie sprawię :roll:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Theoś ma ładny domek ( Tory buda ) przed domem to mu wystarczy :diabloti:

Hahaha

Dziś Lumpek spał w budzie i Theoś chciał się do niego przyłączyć :D Kot się wkurzył i poszedł spać do domu :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Hahaha

Dziś Lumpek spał w budzie i Theoś chciał się do niego przyłączyć :D Kot się wkurzył i poszedł spać do domu :evil_lol:

bo koty to już takie nie koleżeńskie są , tylko nasza Pepsia jest inna , ona i koło Nerona i koło człowieka sie wyśpi ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
bo koty to już takie nie koleżeńskie są , tylko nasza Pepsia jest inna , ona i koło Nerona i koło człowieka sie wyśpi ;)

Lumpek koło mnie też się wyśpi ;)
Ale stwierdził, że w budzie jest za mało miejsca dla nich dwojga :evil_lol: