*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 dOgLoV napisał(a):Musi być ! na wystawie w Opolu :eviltong: Muszę co najwyżej to umrzeć :eviltong: Quote
maxishine. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 magdabroy napisał(a):Obiecać Ci w tej chwili nic nie mogę, bo nawet nie wiem czy uda mi się wpaść do tej hodowli :roll: Ale jeśli czas mi na to pozwoli, to jestem "za" :) Zobaczę jeszcze co na to rodzice. A wakacje? ew. pasowałoby by ci? EDIT: tylko musiałabyś np. podjechać do legnicy. Prędzej rodzice podrzuciliby mnie do legnicy niż do wrocka Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Yuki_ napisał(a):Zobaczę jeszcze co na to rodzice. A wakacje? ew. pasowałoby by ci? EDIT: tylko musiałabyś np. podjechać do legnicy. Prędzej rodzice podrzuciliby mnie do legnicy niż do wrocka W wakacje mnie na pewno nie będzie w Polsce :shake: Najpierw przyleci szwagierka z rodziną, potem Theoś idzie już do przedszkola, więc lato odpada :roll: A Złotoryja ile km jest od autostrady A4? Bo jak wracam do Niemiec, to jadę autostradą ze zjazdami na Legnicę, Złotoryję itp. Jakby to było blisko, to łatwiej mi zjechać na Złotoryją niż Legnicę ;) Quote
maxishine. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 hmmm, od Legnicy do Złotoryi jest jakieś 25 km. A od zjazdu to nie wiem, ale pewnie mniej. Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Yuki_ napisał(a):hmmm, od Legnicy do Złotoryi jest jakieś 25 km. A od zjazdu to nie wiem, ale pewnie mniej. To będziemy nad tym myśleć, jak już będę wiedziała czy się uda ;) Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a):Madzia już chyba leży pijana :D Nie, ale zaraz znikam poczytać i spać ;) Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 magdabroy napisał(a):Nie, ale zaraz znikam poczytać i spać ;) Będą Ci się literki rozmazywać :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a):Będą Ci się literki rozmazywać :eviltong: Aż tak dużo tego rumu nie wypiłam :eviltong: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 magdabroy napisał(a):Aż tak dużo tego rumu nie wypiłam :eviltong:A to chyba, że :D Ja uwielbiam rum z colą :loveu: Mogłabym ciągle pić Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a):A to chyba, że :D Ja uwielbiam rum z colą :loveu: Mogłabym ciągle pić Ja colę piję rzadko ;) Zresztą od jakiegoś czasu już, piję bardzo mało gazowanych napojów ;) Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 magdabroy napisał(a):Ja colę piję rzadko ;) Zresztą od jakiegoś czasu już, piję bardzo mało gazowanych napojów ;)Ja od dawna też nie piję tak normalnie gazowanego picia, wyjątkiem właśnie jest rum z colą :) Mi gazowane picie ogólnie nie smakuje Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Dobra, znikam :sleeping: Dobranoc :) Quote
łamAga Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 a ja juz chyba ide spac :eviltong: więc dobranoc lasencje :cool3: Quote
*Magda* Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Izabela124. napisał(a):Dobranoc, zostawicie mnie samą :( Masz jeszcze Angi ;) Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 magdabroy napisał(a):Masz jeszcze Angi ;)Niech ze mną trochę pospami :) Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Angi napisał(a):ona mnie nie kocha :p Ha ha jak nie jak tak? Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 no nie, bo byś w końcu w moje rejony przyjechała :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Angi napisał(a):no nie, bo byś w końcu w moje rejony przyjechała :evil_lol:Ha ha no doczekasz się w końcu, przyjadę :) Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 pewnie jak mnie nie będzie. hehehe :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Angi napisał(a):pewnie jak mnie nie będzie. hehehe :evil_lol:No mam nadzieję, że nie :eviltong: Zobacz co na fejsie napisałam :D Quote
angineuuka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 już skomentowałam ahaaha ej, widziałaś gdzieś może e-maila do związku w Katowicach? :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Angi napisał(a): ej, widziałaś gdzieś może e-maila do związku w Katowicach? :evil_lol: [email protected] :eviltong: Quote
Recommended Posts