Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O matulu kochana, jak on rośnie. Juz taki kawaler z niego, nie dzieciaczek. Bardzo ładna dziewczynka i jak pasują do siebie.Baaaardzo dziękuję Państwu Parysa. Cieszę się, na prawdę się ciesze i jestem spokojna.
Beka wielkie dziękuję .

Posted

beka napisał(a):
Kasi dziekuj że go wzięła :))

Ależ dziękuję i to bardzoooo dziękuję :calus::Rose::iloveyou::modla:

Posted

Pipi napisał(a):
o jezuicku kofany, ucholki stoją, cudo chłopak z tego Paryska:loveu:. buźkam

:evil_lol:A jaki zniego sie zrobił diabełek , na ulicy to zadnego psa nie przepuści bez opszczekania , no ale jest bardzo kochany własnie wrucjlismy dzis z działki to teraz odsypia :lol::diabloti:

Posted

Niech odsypia, księciulko ;):loveu:, jak wybiegany, to w mieszkaniu już nie bedzie miał siły na rozrabianie.

Posted

[quote name='kasiaplock']:evil_lol:A jaki zniego sie zrobił diabełek , na ulicy to zadnego psa nie przepuści bez opszczekania , QUOTE]

Paryskowi przydałoby sie szkolenie żeby nie wyrósł na pogromce psów w okolicy

Posted

Świetny pomysł z tym szkoleniem. Psy jak dzieci, szybko wyczuwają słabośc "rodziców" i chcą dominować w "stadzie". Za chwilę okazuje się, że nie wiadomo kiedy, nasz pupilek rządzi. U mojego brata tak jest. ONka zajmuje całe prawie łóżko, a on na skraweczku całą noc. Fotel jest Majki, a na spacerach jak widzi psa, to brat mało nie pada. Nic z tym nie robi, bo mowi, że ja kocha. . . . .i jaka to miłość????? ale jemu nikt nie przetłumaczy. Uważamy w rodzinie, ze teraz to juz jemu szkolenie potrzebne.

• 4 months later...