kora78 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 nie dzwoncie do ludzi. musza pokazac, ze sa dojrzali i sami zadzwonic, a nie oszczedzac na telefonie. jak ne stac ich na tel to na psa tym bardziej. odpiszcie tylko maila,ze kontakt pod nr tel... i niech sie sami wykaza Quote
Ewa Gałązka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Bieduleczki - ten czarny piesek ze stojacymi uszami jest śliczny, podobny bardzo do mojej Meli Quote
diana79 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 oby szybko się znalazły domku dla psiaków Quote
monika083 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 dostalam zapytanie z allegro chlopaczka: Witam, chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o piesku, czy pies jest w typie PON ?? Można prosić o więcej zdjęć? ale co ja moge odpisac.. Quote
Avilia Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 monika083 napisał(a):dostalam zapytanie z allegro chlopaczka: Witam, chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o piesku, czy pies jest w typie PON ?? Można prosić o więcej zdjęć? ale co ja moge odpisac.. Psiak nie jest w typie PON.On jest malutki.Może z 6-7kg.Więcej zdjęć być może będzie w przyszłym tygodniu. Z poprzednią Panią mam kontakt mailowy.Jest zgoda na wizytę i podpisanie umowy. Warszawiacy proszę o pomoc! Quote
diana79 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 to kudłacz znajdzie chyba szybko domek :-) Quote
leni356 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Klaudus, dodałam oba psiaki na stronę http://www.psydoadopcji.pl/2011/02/pieski-szukaja-nowego-domu-po-smierci-wlascicielki/ Quote
Reno2001 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Dziewczyny, a ja apeluję o kastrację psa. Jest młody i zdrowy, więc nie ma przeciwskazań. Potem nie wyegzekwujecie tego od nowego domu. Sporadycznie nowi opiekunowie kastruja swoje psy. Quote
leni356 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Reno2001 napisał(a):Dziewczyny, a ja apeluję o kastrację psa. Jest młody i zdrowy, więc nie ma przeciwskazań. Potem nie wyegzekwujecie tego od nowego domu. Sporadycznie nowi opiekunowie kastruja swoje psy. To prawda. Dbrze żeby go wykastrować przed adopcją Quote
karolina_g_k Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Avilia napisał(a):Psiak nie jest w typie PON.On jest malutki.Może z 6-7kg.Więcej zdjęć być może będzie w przyszłym tygodniu. Z poprzednią Panią mam kontakt mailowy.Jest zgoda na wizytę i podpisanie umowy. Warszawiacy proszę o pomoc! Jaką pomoc? Quote
diana79 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 ktoś na mojej aukcji allegro zalicytował psiaka http://allegro.pl/show_item.php?item=1463077452 nie wiem co teraz? kontaktował się ktoś w sprawie adopcji? Quote
Reno2001 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Zerowe konto, oczywiście. Nie przejmuj się. To kawał. Mnie tez się takie zdarzały, nawet z kont z dużą ilością komentarzy. Napisz do tego kogoś prośbe o kontakt telefoniczny i podja numer do siebie. Bankowo nikt nie zadzwoni. Potem można odwołac licytację ze względu na brak kontaktu z licytującym. Quote
Avilia Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 karolina_g_k napisał(a):Jaką pomoc? Wizyta przedadopcyjna w Warszawie dla Mikiego.W tym tygodniu będę miała namiary. Co do kastracji jestem jak najbardziej za,ale brak funduszy na to:( Quote
Reno2001 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Avilia napisał(a):Wizyta przedadopcyjna w Warszawie dla Mikiego.W tym tygodniu będę miała namiary. Co do kastracji jestem jak najbardziej za,ale brak funduszy na to:( Avilia, jaki jest koszt kastracji w jakiejś zaprzyjaźnionej klinice? Spróbujemy zrobic zrzutę. Quote
karolina_g_k Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Jesli wizyta nie bedzie na drugim końcu miasta to moge podjechać. Ja tez zdecydowanie jestem za kastracją. Ew mozna psiaka wsadzic na zabieg i przyszli wlasciciele odbiora go prosto z kliniki. Jesli zalezy im na zwierzaku to myslę, ze powinni zgodzić sie na poniesienie chocby części kosztów. Ja moge dowiedziec sie jaki jest koszt na Tatarkiewicza. Tam bezdomniaki maja znizki i moga zostać, dobę, dwie po zabiegu. Quote
leni356 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Ja ostatnio płaciłam 150 na Tatarkiewicza. Trzeba zrzutę zorganizować A w którym miejscu domek? Quote
Reno2001 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 No to się dowiedzcie dziewczyny. Ja na początek deklaruję 30zł. dajcie mi na PW do kogo mam wpłacic. Quote
Ewa Gałązka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Też jestem za kastracją ! [FONT=Arial]Skatowany młody pies - [FONT=Tahoma]http://allegro.pl/show_item.php?item=1466797013[/FONT] [/FONT] Quote
Drzagodha Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Ewa, ten psiak wygląda mi na bardzo spuchniętego asta trochę. Wrzucę go na bullowate, zobaczymy, co ciotki powiedzą. Quote
Ewa Gałązka Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='Drzagodha']Ewa, ten psiak wygląda mi na bardzo spuchniętego asta trochę. Wrzucę go na bullowate, zobaczymy, co ciotki powiedzą. No bo on jest bardzo spuchnięty- na szyji miał ranę z którek lekarz wypuscił cała nerkę ropy z krwią. I cały ten piesek był w ranach od bicia, na początku to niewiadomo było czy to amstaff czy shar pei. Na dodatek był głodzony - wygląda jak szkielet. Codziennie zastrzyki i kroplówki itd. Koszt leczenia pieska to ponad 1000 zł. [FONT=Arial]Skatowany młody pies - [/FONT][FONT=Tahoma]http://allegro.pl/show_item.php?item=1466797013[/FONT] Quote
Recommended Posts