Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie dzwoncie do ludzi. musza pokazac, ze sa dojrzali i sami zadzwonic, a nie oszczedzac na telefonie. jak ne stac ich na tel to na psa tym bardziej. odpiszcie tylko maila,ze kontakt pod nr tel... i niech sie sami wykaza

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika083 napisał(a):
dostalam zapytanie z allegro chlopaczka:
Witam, chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o piesku, czy pies jest w typie PON ?? Można prosić o więcej zdjęć?

ale co ja moge odpisac..

Psiak nie jest w typie PON.On jest malutki.Może z 6-7kg.Więcej zdjęć być może będzie w przyszłym tygodniu.
Z poprzednią Panią mam kontakt mailowy.Jest zgoda na wizytę i podpisanie umowy.
Warszawiacy proszę o pomoc!

Posted

Dziewczyny, a ja apeluję o kastrację psa. Jest młody i zdrowy, więc nie ma przeciwskazań. Potem nie wyegzekwujecie tego od nowego domu. Sporadycznie nowi opiekunowie kastruja swoje psy.

Posted

Reno2001 napisał(a):
Dziewczyny, a ja apeluję o kastrację psa. Jest młody i zdrowy, więc nie ma przeciwskazań. Potem nie wyegzekwujecie tego od nowego domu. Sporadycznie nowi opiekunowie kastruja swoje psy.

To prawda. Dbrze żeby go wykastrować przed adopcją

Posted

Avilia napisał(a):
Psiak nie jest w typie PON.On jest malutki.Może z 6-7kg.Więcej zdjęć być może będzie w przyszłym tygodniu.
Z poprzednią Panią mam kontakt mailowy.Jest zgoda na wizytę i podpisanie umowy.
Warszawiacy proszę o pomoc!

Jaką pomoc?

Posted

Zerowe konto, oczywiście. Nie przejmuj się. To kawał. Mnie tez się takie zdarzały, nawet z kont z dużą ilością komentarzy.
Napisz do tego kogoś prośbe o kontakt telefoniczny i podja numer do siebie. Bankowo nikt nie zadzwoni. Potem można odwołac licytację ze względu na brak kontaktu z licytującym.

Posted

karolina_g_k napisał(a):
Jaką pomoc?

Wizyta przedadopcyjna w Warszawie dla Mikiego.W tym tygodniu będę miała namiary.

Co do kastracji jestem jak najbardziej za,ale brak funduszy na to:(

Posted

Avilia napisał(a):
Wizyta przedadopcyjna w Warszawie dla Mikiego.W tym tygodniu będę miała namiary.

Co do kastracji jestem jak najbardziej za,ale brak funduszy na to:(

Avilia, jaki jest koszt kastracji w jakiejś zaprzyjaźnionej klinice?
Spróbujemy zrobic zrzutę.

Posted

Jesli wizyta nie bedzie na drugim końcu miasta to moge podjechać.
Ja tez zdecydowanie jestem za kastracją.
Ew mozna psiaka wsadzic na zabieg i przyszli wlasciciele odbiora go prosto z kliniki.
Jesli zalezy im na zwierzaku to myslę, ze powinni zgodzić sie na poniesienie chocby części kosztów.

Ja moge dowiedziec sie jaki jest koszt na Tatarkiewicza.
Tam bezdomniaki maja znizki i moga zostać, dobę, dwie po zabiegu.

Posted

[quote name='Drzagodha']Ewa, ten psiak wygląda mi na bardzo spuchniętego asta trochę. Wrzucę go na bullowate, zobaczymy, co ciotki powiedzą.
No bo on jest bardzo spuchnięty- na szyji miał ranę z którek lekarz wypuscił cała nerkę ropy z krwią. I cały ten piesek był w ranach od bicia, na początku to niewiadomo było czy to amstaff czy shar pei. Na dodatek był głodzony - wygląda jak szkielet. Codziennie zastrzyki i kroplówki itd.
Koszt leczenia pieska to ponad 1000 zł.

[FONT=Arial]Skatowany młody pies -
[/FONT][FONT=Tahoma]http://allegro.pl/show_item.php?item=1466797013[/FONT]