Betta Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 słuchajcie... pewna Pani jest zainteresowana kudłaczem .... Pani jest z Rybnika i dzisiaj dostała telefon kontaktowy... gdyby co ja dowóz zorganizuje.... tylko wizyty w tym akurat przypadku nie moge przeprowadzic.. Avilia, dzwonił ktoś ??? skoro piesiu jest w dt to czemu go juz nie ciachnac tak w ogóle.... Quote
leni356 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Była też pani z Warszawy zainteresowana. Kastracja koniecznie...... nawet jeśli nie macie funduszy to coś się znajdzie...... Quote
Avilia Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Mam dobre wieści,psiaki zostaną adoptowane przez moją rodzinę;) W dwupaku;) Quote
leni356 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Avilia napisał(a):Mam dobre wieści,psiaki zostaną adoptowane przez moją rodzinę;) W dwupaku;) No to jest najlepsze rozwiązanie, wymarzone :) Quote
diana79 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Avilia napisał(a):Mam dobre wieści,psiaki zostaną adoptowane przez moją rodzinę;) W dwupaku;) wspaniale :multi::multi::multi: Quote
Iljova Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 AVILIA TO NAJWSPANIALSZA WIADOMOŚĆ OD JAKIEGOŚ CZASU SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PODZIEKUJ RODZINCE ŻE SIĘ ZDECYDOWALI NA TO :loveu: :sweetCyb: :laola: :cool2: Quote
Recommended Posts