Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pod schronisko w Szczytnie ktoś podrzucił w kartonie 9 maluchów.
Psiaki maja około 2 miesięcy,a mieszczą się na jednej dłoni więc będą to mikro psiaki w przyszłości.Jest 7 chłopców i 2 dziewczynki.

Wszytski maluchy potrzebuja pilnie dt lub ds.

Ten jest podobny do jamnika.

Posted

Tak pieski wyglądają po jedzeniu na które się po prostu rzucają,w schronisku nikt ich nie karmi pojedyńczo tylko dostają 3 wspólne miski i ten który się dopcha najbliżej zje najwięcej,nie jest to dobre rozwiązanie,ale w schronisku są takie warunki,dlatego te maluchy powinny znaleźć jak najszybciej dt lub ds.

Posted

Equus napisał(a):
A gdzie te biedaki są?

W schronisku w Szczytnie.
Niestety boję się,że zachorują na parwo.Wysłałam zdjęcia do lokalnej gazety,jutro ma się ukazać ogłoszenie,może to jakoś pomoże w adopcji tych szkrabów.

W sobotę założę kolejny wątek dwóm suniom niespełna rocznych,jamnikowatych wyrzuconych teraz w -18 na stację paliw,tam przeżyły 2 noce,teraz złapane,przerażone czekają w schronisku na domy.

Nie wiem co się dzieje,ale nie pamiętam takiej zimy:shake:,przeważnie to w wakacje był taki horror w porzuconymi psami.

Posted

Może wieczorem znajdę wolną chwilę to je wrzucę na szczeniaki w potrzebie.

W sobotę postaram się porobic nowe zdjęcia maluchom i mam nadzieję,że parwo je nie rozłoży.

Posted

horacy dwa napisał(a):
Wiem ,że dwa szczeniaczki znalazły dom .Byłam dzisiaj w schronisku bo zabierałam kota na dt i przy mnie dziewczyna adoptowała sunie z tych maluszków.Czeka jeszcze siedem maleństw.

Czyli ogłoszenie w gazecie chyba zadziałało.

Posted

Dzisiaj także dwa psiaki poszły do nowych domów,jeden do koleżanki znajomej więc wiem,że domek fajny.Z tego co się dowiedziałam,to faktycznie to ogłoszenie wyróżnione w lokalnej gazecie sprowadziło chętnych;)
A w następnym tygodniu ma być w innej gazecie artykuł o tych maluchach na całą stronę,liczę że wszystkie szybko znajdą domy.