Marycha35 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Temidko brawo, brawo!!!! Ale jedzonka, huraaaa! Dziękujemy:) Quote
Temida Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Tak, prawdziwe Anioły, który przyleciały na skrzydłach dobra tak daleką drogę. Każdy z psiaczków dostał od Mirandy i Juriego po kosteczce na ząbki do pyszczka. Były takie szczęśliwe. Cieszę się też z tych dwóch adopcji. A teraz troszkę poza schroniskiem. Kochani mam teraz kilka poważnych interwencji i zwierzaków na dokarmianiu, psy i koty. Ponieważ czekamy dopiero na 1% mamy ograniczone możliwości. [B]Może miałby ktoś chęć podarować Towarzystwu karmę. Każdy worek poratuje.[/B] Będę chciała też zorganizować jakąś akcję pomocową, bo teraz troszkę się pozmieniało i tworzymy Imperium Pomocy dla Zwierząt, z prawdziwego zdarzenia. Pomysły na pozyskanie też mile widziane. Quote
Iljova Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Pomoc z tak daleka jest niesamowita, ale Ty Temidko jesteś wspaniała,to jak działasz sprawnie, ile serca w to wkładasz to cudowne i te zwierzaki wszystkie które Cię poznały na zawsze będą pamiętały. Jesteś wielka i należą Ci się ogromne podziękowania :-) Quote
Madlene Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 ja mogę coś kupić z karmy, nie będzie tego dużo ale skoro nawet każda puszeczka się liczy :) Tylko jak Ci to dostarczyć? Będziesz może kiedyś w Radomsku? Dla kociaków puszki czy sucha? Quote
Temida Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='Temida'] A teraz troszkę poza schroniskiem. Kochani mam teraz kilka poważnych interwencji i zwierzaków na dokarmianiu, psy i koty. Ponieważ czekamy dopiero na 1% mamy ograniczone możliwości. [B]Może miałby ktoś chęć podarować Towarzystwu karmę. Każdy worek poratuje.[/B] Będę chciała też zorganizować jakąś akcję pomocową, bo teraz troszkę się pozmieniało i tworzymy Imperium Pomocy dla Zwierząt, z prawdziwego zdarzenia. Pomysły na pozyskanie też mile widziane.[/QUOTE] Aduś jestem jeszcze jutro w Radomsku, potem w piątek. Wszystko się liczy, dla kotków też bo mamy kilka pod naszą opieką. Quote
Madlene Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Super, jutro też na chwilę będę w Radomsku, ale to się jeszcze zgadamy Skoro Gaspar znalazł domek, to może jakiegoś innego psiaka na allegro trza wrzucić, co prawda zostaly jeszcze tylko dwa dni ale zawsze coś? Co proponujecie? szybka decyzja Quote
Becia66 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Temida'] [B]Może miałby ktoś chęć podarować Towarzystwu karmę. Każdy worek poratuje.[/B[/QUOTE] Temida - szkoły i jeszcze raz szkoły. Bardzo chętnie dają wsparcie psiakom, to wcale nie udręka dla nauczycieli, oni sie cieszą że dzieci rosną w poczuciu odpowiedzialności za zwierzęta. Zacznijcie od znajomych nauczycieli, na pewno chętnie pomogą. Klasy rywalizują ze sobą kto uzbiera najwięcej, przynoszą nie tylko karmę ale i zabawki, smycze i obróżki, szczotki i inne psie akcesoria. Quote
Naklejka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Nie uda nam się adoptować Nestorka, nic nie da się zrobić:-( Quote
Marycha35 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ze szkołami dobry pomysł:) Ja podkręcę atmo na uczelni jeszcze:) Quote
Madlene Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Naklejka']Nie uda nam się adoptować Nestorka, nic nie da się zrobić:-([/QUOTE] Szkoda...No to trza mu jednak domcia szukać! Quote
Kasia16 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Temida, udało się! W naszej szkole odbędzie się zbiórka pieniędzy oraz karmy do naszego schroniska!!!:D Będziemy również roznosić ulotki oraz będzie poświęcona konferencja przyrodnicza dla psin w schronisku. Dzisiaj przekazałam mojej pani wydrukowane plakaty. Spodobał jej się mój, a właściwie twój Temido pomysł.:) Wszystko co związane z schroniskiem (prawie) zajmuję się ja!!! Będę regularnie informować o akcji, obiecuję! :) Quote
Marycha35 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Brawo, brawo Kasiu, tak trzymaj,a przyśnia Ci się merdające ogonki;) W młodziakach nadzieja!!!!:) Quote
Asiaczek Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 O, rany, ile akcji:) 3mam kciuki! Pzdr..[URL="http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png"][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png[/IMG][/URL] Quote
Madlene Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 a może na tą konferencję udało by się przyprowadzić jakieś psiaczki? albo chociaż szczeniaczki? Wiem, że to może być ryzykowne i trochę stresujące, ale pomyślcie, skoro miałby jakiś psiak znaleźć dom, to czy nie warto zaryzykować? Quote
Temida Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Świetnie Kasiu. Dzisiaj do domku pojechała seterka. Quote
Marycha35 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Huraaa, huraaa, tańczę lambadę;), tara lala lal:) Quote
tibby Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Ale super :) A kiedy byłaby ta konferencja ?:D Jak po 20 maja to pomogę ;) Quote
Kasia16 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Madlene']a może na tą konferencję udało by się przyprowadzić jakieś psiaczki? albo chociaż szczeniaczki? Wiem, że to może być ryzykowne i trochę stresujące, ale pomyślcie, skoro miałby jakiś psiak znaleźć dom, to czy nie warto zaryzykować?[/QUOTE] Madelane, to na pewno dobry pomysł,ale nie wiem czy zgodzi się dyrektorka i nauczyciele. Poza tym jeśli dobrze znam moją szkołę (chodzę do niej 6 lat), to że ten szczeniaczek nie wyjdzie poza mury budynku, bez jakiegokolwiek urazu w psychice. Chodzi mi oto, że jak skończy się konferencja pryrodnicza, to wszyscy uczniowie który brali udział w konferencji, rzucą się na psinę, by ją pogłaskać i się z nią pobawić. Myślę, że małe szczenię nie zniesie takiej sytuacji dłużej niż kilkanaście sek. Quote
tibby Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 To ja może ponowię pytanie: kiedy konkretnie konferencja jest ? W tym miesiącu dogo wybiera kandydata na KrakVet tu macie link: [url]http://www.dogomania.pl/threads/207503-KrakVet-pom%C3%B3%C5%BCcie-wy%C5%82oni%C4%87-kandydata-na-maj[/url]! jak ktoś chce to niech głosuje :) Quote
Kasia16 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='tibby']Ale super :) A kiedy byłaby ta konferencja ?:D Jak po 20 maja to pomogę ;)[/QUOTE] Kiedy dokładnie jest konferencja, to nie wiem, ale na pewno będzie w przyszłym tygodniu. Gdy dowiem się czegoś nowego odezwę się. Quote
Recommended Posts