Jump to content
Dogomania

Schronisko w Radomsku - Ruszamy z adopcjami! Prosimy o pomoc.

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zola coś bullowatego na pewno w krewnych miała....

Macie pomysł gdzie wyciągnąć Maxa?

Jaka jest Lola? Ją to wykąpać, wypieścić i na poduchy :)

Posted

Lola kochany skarb, taka subtelna Soemko, wesoła, troszkę poszczeka, pobiega.
Zola coś z bulla ma.
Maksia w Radomsku nie wyciągniemy, bo nas koszty zjedzą. 600zł. byłby hotel.

Liczę więc na Wasze pomysły.

Posted

[B]Temida[/B], podziwiam Cie z calego serca. Dostalam nr konta od Irenki i przy robieniu przelewow wplace na psiaki z Radomska. Piekne sa i az dziw bierze, ze ich jeszcze nikt nie adoptowal np. Lusi. Przecudenko nie sunia :iloveyou:

Posted

Ulu dziękuję Ci za te słowa i wsparcie, ale z mojej strony to podziw dla tych psiaczków, one pozwalają mi pomagać, a to pomaganie jest dla mnie największym szczęściem.
Pracy dużo, bo jestem praktycznie sama na w schronisku do takich prac, ale WARTO.

Posted

Czy ktoś z Pabianic/Radomska lub okolic może pożyczyć na czwartek transporterka?
Lola ma szansę opuścić schronisko... ale potrzebujemy pomocy>
Proszę

Posted

[quote name='Temida']Pracy dużo, bo jestem praktycznie sama na w schronisku do takich prac, ale WARTO.[/QUOTE]No wlasnie wiem, ze jestes praktycznie sama, tym bardziej podziwiam. Moze uda Ci sie zachecic mlodziez ze szkol? W Mielcu udalo nam sie 'zlapac' kilka fajnych wolontariuszek ostatnio. Ale ile lat czekalismy na odzew, mozolnie to idzie.

Posted

[quote name='Soema']Czy ktoś z Pabianic/Radomska lub okolic może pożyczyć na czwartek transporterka?
Lola ma szansę opuścić schronisko... ale potrzebujemy pomocy>
Proszę[/QUOTE]

Zobaczymy, postaram się jeszcze troszkę zainteresować lokalne media i może wtedy młodzież się zgłosi.
Przydałyby się prelekcje jednocześnie z przedstawieniem wolontariatu, z tym, że ja studiuję w Łodzi i w tygodniu tam mieszkam.
Ale pomyślimy z plakatami i programem.

Posted

Amando, czy mogłabyś (oczywiście jeśli uznasz, że to dobry pomysł):
- skopiować swój tekst, który zrobiłaś do wątku dotyczącego Krakvetu (jest super),
- dopisać do niego, co już zostało zrobione, by bujnąć sprawę (wymieniałaś na wątku kroki, jakie podjęłaś, chodzi mi o zborne zebranie ich w kupkę i wpasowanie w całość tekstu),
- dodać dane kontaktowe i wpłatowe,
- załączyć foty zwierzaków, jakie uważasz za najbardziej oddające ich problem
... i podesłać mi to na mail?

Wstawię wtedy całość na goldenline. (Te podjęte kroki zaradcze warto też umieścić na 1 stronie tego wątku.)

Jestem tak zmęczona, że nie wiem, czy nie przeoczyłam, przepraszam :oops:, ale... czy taki apel został wstawiony na fb? A co z NK?

Kolejna sprawa... Czy gdyby Ci zostały dostarczone fanty wystawiłabyś bazarek? Dostałam fanty na Zorana i Niunię odstąpiłabym je na bazarek dla tych psiaków, może coś jeszcze znalazłabym dodatkowo u siebie do wystawienia. Muszę się jeszcze tylko skontaktować z osobą, która mi je podarowała i uzyskać jej zgodę, co dogram jutro, jak mi odpiszesz w kwestii bazarku.

Posted

Izunia oczywiście, że zajmę się tekstem dzisiaj wieczorem.
Na FB jeszcze, bo mało się tam orientuje, Naszą Klasę mamy i tam już można działać.
Co do bazarku to nie ma problemu z wykonaniem. Ja jestem otwarta na każdą pomoc.

Posted

[quote name='Temida']Izunia oczywiście, że zajmę się tekstem dzisiaj wieczorem.
Na FB jeszcze, bo mało się tam orientuje, Naszą Klasę mamy i tam już można działać.
Co do bazarku to nie ma problemu z wykonaniem. Ja jestem otwarta na każdą pomoc.[/QUOTE]
Superro, zrób więc [I]cóóóś[/I]... ;-) zapodaj na mail, a ja zrobię goldenline i wrzucę info na fb (a nóż widelec znów mi się uda, bo powoli zaczynam łapać o co na nim kaman).
Fanty = bazar. Już wysłałam PW do osoby darczyńcy z prośbą o nr tel. Jeśli tylko mi poda, zamiast klepać zadzwonię. Kolejno, jeśli dostanę zgodę dołożę coś od siebie, zadzwonię do Ciebie, dopytam, kiedy będziesz uchwytna w Łodzi i fanty podwiezie Ci pewno mój mąż. Zgramy to więc luz. :-)

Posted

[quote name='Soema'][B]JEST ANKIETA na dogo do Krakvetu !![/B]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/203725-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec[/url]![/QUOTE]

Dziękuję Soemko.
Izunia to ja Ci wszystko wyślę. Kochana jesteś.

Posted

[quote name='Soema'][B]JEST ANKIETA na dogo do Krakvetu !![/B]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/203725-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec[/url]![/QUOTE]

Dziękuje bardzo!