Temida Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Aniu Lola jest taki mniejszy średniak do łydki. Maks mi spać nie daje. A co myślicie o Zoli? Do czego jest podobna. Quote
Soema Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Zola coś bullowatego na pewno w krewnych miała.... Macie pomysł gdzie wyciągnąć Maxa? Jaka jest Lola? Ją to wykąpać, wypieścić i na poduchy :) Quote
Temida Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Lola kochany skarb, taka subtelna Soemko, wesoła, troszkę poszczeka, pobiega. Zola coś z bulla ma. Maksia w Radomsku nie wyciągniemy, bo nas koszty zjedzą. 600zł. byłby hotel. Liczę więc na Wasze pomysły. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Myślę,że można by znaleźć taniej hotel- ja u siebie nie mam miejsca na dużego psa, ale może warto popytać. Chyba u yumaji są miejsca teraz-to pod wawą. Quote
Jusia&Szila Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 wymiękam z Maksia, błagam zróbmy coś, on się zrobił staruszkiem! :( :( :( Quote
Ulka18 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [B]Temida[/B], podziwiam Cie z calego serca. Dostalam nr konta od Irenki i przy robieniu przelewow wplace na psiaki z Radomska. Piekne sa i az dziw bierze, ze ich jeszcze nikt nie adoptowal np. Lusi. Przecudenko nie sunia :iloveyou: Quote
Temida Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 Ulu dziękuję Ci za te słowa i wsparcie, ale z mojej strony to podziw dla tych psiaczków, one pozwalają mi pomagać, a to pomaganie jest dla mnie największym szczęściem. Pracy dużo, bo jestem praktycznie sama na w schronisku do takich prac, ale WARTO. Quote
Soema Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Czy ktoś z Pabianic/Radomska lub okolic może pożyczyć na czwartek transporterka? Lola ma szansę opuścić schronisko... ale potrzebujemy pomocy> Proszę Quote
Ulka18 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='Temida']Pracy dużo, bo jestem praktycznie sama na w schronisku do takich prac, ale WARTO.[/QUOTE]No wlasnie wiem, ze jestes praktycznie sama, tym bardziej podziwiam. Moze uda Ci sie zachecic mlodziez ze szkol? W Mielcu udalo nam sie 'zlapac' kilka fajnych wolontariuszek ostatnio. Ale ile lat czekalismy na odzew, mozolnie to idzie. Quote
Temida Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 [quote name='Soema']Czy ktoś z Pabianic/Radomska lub okolic może pożyczyć na czwartek transporterka? Lola ma szansę opuścić schronisko... ale potrzebujemy pomocy> Proszę[/QUOTE] Zobaczymy, postaram się jeszcze troszkę zainteresować lokalne media i może wtedy młodzież się zgłosi. Przydałyby się prelekcje jednocześnie z przedstawieniem wolontariatu, z tym, że ja studiuję w Łodzi i w tygodniu tam mieszkam. Ale pomyślimy z plakatami i programem. Quote
majqa Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Amando, czy mogłabyś (oczywiście jeśli uznasz, że to dobry pomysł): - skopiować swój tekst, który zrobiłaś do wątku dotyczącego Krakvetu (jest super), - dopisać do niego, co już zostało zrobione, by bujnąć sprawę (wymieniałaś na wątku kroki, jakie podjęłaś, chodzi mi o zborne zebranie ich w kupkę i wpasowanie w całość tekstu), - dodać dane kontaktowe i wpłatowe, - załączyć foty zwierzaków, jakie uważasz za najbardziej oddające ich problem ... i podesłać mi to na mail? Wstawię wtedy całość na goldenline. (Te podjęte kroki zaradcze warto też umieścić na 1 stronie tego wątku.) Jestem tak zmęczona, że nie wiem, czy nie przeoczyłam, przepraszam :oops:, ale... czy taki apel został wstawiony na fb? A co z NK? Kolejna sprawa... Czy gdyby Ci zostały dostarczone fanty wystawiłabyś bazarek? Dostałam fanty na Zorana i Niunię odstąpiłabym je na bazarek dla tych psiaków, może coś jeszcze znalazłabym dodatkowo u siebie do wystawienia. Muszę się jeszcze tylko skontaktować z osobą, która mi je podarowała i uzyskać jej zgodę, co dogram jutro, jak mi odpiszesz w kwestii bazarku. Quote
Temida Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Izunia oczywiście, że zajmę się tekstem dzisiaj wieczorem. Na FB jeszcze, bo mało się tam orientuje, Naszą Klasę mamy i tam już można działać. Co do bazarku to nie ma problemu z wykonaniem. Ja jestem otwarta na każdą pomoc. Quote
rita60 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Czytalam,ze nie dalo sie zrobic fot tej terierce.....w jakim może byc wieku ? Quote
Temida Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Małgosiu ok. 5 latek, z tym, że tej jej oczka :( Quote
wujek & ciocia Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 hej Cioteczki - wszystkiego najlepszego !!!! :Rose::Rose::Rose: Quote
lika1771 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Poszukuje kogos z Piły do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej Quote
Temida Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Dziękujemy Dawidku za pamięć. Lilka a co do Piły to zapytaj Tośka_m, albo Olina. Może kogoś znają albo same. Quote
Soema Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [B]JEST ANKIETA na dogo do Krakvetu !![/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/203725-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec[/url]! Quote
majqa Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Temida']Izunia oczywiście, że zajmę się tekstem dzisiaj wieczorem. Na FB jeszcze, bo mało się tam orientuje, Naszą Klasę mamy i tam już można działać. Co do bazarku to nie ma problemu z wykonaniem. Ja jestem otwarta na każdą pomoc.[/QUOTE] Superro, zrób więc [I]cóóóś[/I]... ;-) zapodaj na mail, a ja zrobię goldenline i wrzucę info na fb (a nóż widelec znów mi się uda, bo powoli zaczynam łapać o co na nim kaman). Fanty = bazar. Już wysłałam PW do osoby darczyńcy z prośbą o nr tel. Jeśli tylko mi poda, zamiast klepać zadzwonię. Kolejno, jeśli dostanę zgodę dołożę coś od siebie, zadzwonię do Ciebie, dopytam, kiedy będziesz uchwytna w Łodzi i fanty podwiezie Ci pewno mój mąż. Zgramy to więc luz. :-) Quote
Temida Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='Soema'][B]JEST ANKIETA na dogo do Krakvetu !![/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/203725-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec[/url]![/QUOTE] Dziękuję Soemko. Izunia to ja Ci wszystko wyślę. Kochana jesteś. Quote
majqa Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 OK, to czekam. :-) Głos oddany na Radomsko! :-) Quote
Temida Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 [quote name='Soema'][B]JEST ANKIETA na dogo do Krakvetu !![/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/203725-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec[/url]![/QUOTE] Dziękuje bardzo! Quote
Recommended Posts