Sonya-Nero Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Gratulacje!, ja też nie śpię, bo od siódmej jestem już w pracy :D , ten łysy pudel to niestety efekt nie używania szczotki, chyba nowa właścicielka nie wiedziała, że pudla się czesze :wink: :lol: Quote
IraKa Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Myślę, że to zdjęcie potwierdza jak różne można mieć psy mając jednego pudla. Jak by mu zostawić czuprynkę, pompony na łapach i co nieco na ogonie mógłby podszyć się pod grzywacza :lol: Quote
JustynaJK Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 a wracając do biuletynu ,to czy jest dostępny w sprzedaży?Chętnie bym zakupiła,bo jak wiecie mam duży sentyment do rasy. Quote
Sonya-Nero Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Biuletyn (ledwie 5 kartek :oops: ) nie jest sprzedawany, jest dostępny bezpłatnie dla każdego członka klubu. Zawiera podstawowe informacje o klubie i regulamin klubu. A może przyłączysz się do nas, składka klubowa to tylko 20 zł rocznie, a liczy się dla nas każdy członek :D . Cały czas balansujemy na granicy 100 osób, a to nie jest za wesołe :( Strona internetowa klubu: www.klubpudla.republika.pl Quote
aneta Posted November 16, 2004 Author Posted November 16, 2004 Na zdjęciu to był pudel duży morelowy - mam nadzieję, że autorka nie obrazi się za zamieszczenie zagadki :wink: Quote
IraKa Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Możecie mi napisać jak brzmi oficjalna nazwa naszego klubu oraz czy mamy jakieś logo. Czy obowiązuje to co jest zamieszczone na stronie www.klubpudla.republika.pl ? Quote
Sonya-Nero Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 W regulamanie jest podana nazwa "Klub Pudla Związku Kynologicznego w Polsce", ale używa się skrotu "Klub Pudla". Logo klubu jest na stronie internetowej, pewne nieścislości w nazwie na stronie, wzięły się stąd, że strona powstała wcześniej niż opracowano i uchwalono regulamin :D Quote
aneta Posted November 17, 2004 Author Posted November 17, 2004 Irena&pudle - logo będzie to z stron klubu, a na stronę nie wolno wkładać więcej niż góra pozwoli, a że góra ma też słaby dostęp do internetu więc trzeba się będzie zastanowić nad tą "cenzurą" :lol: :lol: :lol: Quote
IraKa Posted November 17, 2004 Posted November 17, 2004 Wydaje mi się, że co jak co ale na stronie klubowej powinno być maksymalnie dużo informacji a nie na odwrót. Sprawowanie władzy raczej nie polega na trzymaniu gawiedzi w niewiedzy. To już w historii było nie raz a jak się kończyło każdy wie. Chętnie poudzielam się na rzecz klubu. Ale nieukrywam że oczekuję czegoś w zamian np. rzetelnej informacji. Już myślę jak by tu uatrakcyjnić nam wystawę. Może jakiś mini tor przeszkód dla chętnych, może mały pokaz obedience (Magda z Gifem z Poznania). Może jakieś fajne klipsy do numerków wystawowych z logo klubu. Może jakieś ciasta na osłodę dla ewentualnych przegranych i nie tylko. Wiem że do czerwca jeszcze daleko ale ja bym chciała już, zaraz, natychmiast :D W związku z powyższym chętnie przeczytam co o tym sądzicie? A mam jeszcze pytanko: czy ktoś z władz klubu oprócz P. Bednarkiewicz był w Poznaniu? Quote
BiBi Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Byli jeszcze p. Gniadek Krystyna i p. Grabowski Karol. Na koniec oceny pojawiła się jako widz p. Urbanowska. Quote
IraKa Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Cholender tak to jest jak człowiek lata z hali do hali. Nawet nie miałm okazji pożądnie z Wami pogadać. Miałam również nadzieję na rozmowę z najwyższą władzą. No cóż może innym razem. Klub planuje jakiś kolejny zjadz czy dopiero wystawa będzie miejscem ewentualnego spotkania? Ktoś z pudlarzy wybiera się może do Nowej Rudy? PS Czy ja nie jestem nadgorliwa (wystawa klubowa)? Quote
Sonya-Nero Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 W planach po wystawie jest mały piknik, więc ciastka i inne zjadliwe rzeczy są jak najbardziej na miejscu :eating: . Mini tor - ale byłabyś w stanie go przywieźć? Obedience - też super, rozmawiałam kiedyś z Magdą i wiem , że była chętna do pomocy przy klubie i jego stronie :D klipsy... Irena jesteś kopalnią pomysłów :D Usiłuję się dodzwonić do P. Urbanowskiej, ale chyba jej nie ma w domu, więc muszę dopaść Karola. Quote
velvia Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Ja byłam na dwóch piknikach w 2003 i 2004.Pierwszy piknik był doskonale zorganizowany.Wszyscy odjechali zadowoleni z małymi upominkami,nagrodami dyplomami.Od nas zależy jak będzie wyglądała kolejna wystawa-piknik.Ja służę servisem foto jak w poprzednich latach co wy na to? :P Quote
BiBi Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Oczywiście, jak najbardziej. Zdjęcia będą miłą pamiątką :P Tymbardziej, że będą wykonane przez kogoś, kto się na tym zna :D Quote
IraKa Posted November 18, 2004 Posted November 18, 2004 Nad torem będę pracować. Wiadomo na ten moment mam pomysł. Ale nie wykluczone że przy odrobinie dobrej woli jeszcze paru osób z Wrocławia da się to załatwić. Miałybyście ochotę pobiegać? Velvia masz bardzo ładną stronę, miła dla oka, przyjemnie sią ją ogląda. I te morele!!! Wrzucaj szybciutko kolejne zdjęcia. I&A&I Quote
Sonya-Nero Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Ja chętnie bym spróbowała z Lucky'm, Tatianą i Tamaryszkiem :D Nie wybieramy się do Nowej Rudy, trochę za daleko jak na krajówkę a i podgoda zmienna... dzisiaj moje pudelsy wróciły z pierwszymi bombelkami tej zimy.... :x Quote
velvia Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 miałam dziesiaj wolny dzień i również byłam z moim pudelkami na spacerze,moje też wróciły w bąbelkach śniegowych brrr nie lubię tego. Czy u was tak samo zasypało?W Warszawce kompletna katastrofa!!!! Aby do wiosny..... :B-fly: Quote
IraKa Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Zasypało, zasypało moje suczydła dzisia galopem wracały ze spaceru i pierwsze stały pod drzwiami. W Nowej Rudzie sędziuje W.Boryczko. Jestem ciekawa czy w Ostrowie udałoby się zebrać dokumentację fotograficzną i rodowodową wystawianych psów i czy właściciele zgodziliby się na umieszczenie jej na stronie klubowej? Quote
aneta Posted November 19, 2004 Author Posted November 19, 2004 Pogoda koszmar- o mało mnie nie zmiotło z drogi. A staruszka to tylko siusiu i chciała jak najszybciej albo na rączki albo do domku. Quote
Sonya-Nero Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Na przekór zimie :evil: , specjalnie dla was takie gorące zdjęcie (temperatura ok. 35°C, na plus oczywiście) :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
velvia Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Wystawa w Ostrowiu jest trochę w niedobrym terminie ztego co się orientuję sporo wystawców jedzie na Europejską.Może być problem,jakieś to z poprzednich wystaw mam resztę trzeba nagłośnić dużo wcześniej A teraz radosna nowina :urodziło się 5 białych dużych pudlic gratulacje dla właścicielki. :laola: :BIG: Quote
IraKa Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Same sunie??? To dopiero fart. GRATULACJE :multi: Rany a ja jak sobie coś upatrzę to się same psy rodzą i gdzie tu sprawiedliwość :evil_lol: Zdjecie cieplutkie zwłaszcza jak ma się dwa psy pod stopami :wink: Velvia masz rację wystawy tydzień po tygodniu!!!!! a tez zamierzam odwiedzić europejską. Quote
Sonya-Nero Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Gratulacje dla mamy-pudlicy i Asi :baby: :BIG: Quote
BiBi Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Gratulacje dla psiej mamy :multi: Widziałam juz wczoraj na stronce, ale nie wiedziałam ile i co się urodziło. Quote
Recommended Posts