basia34 Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 [quote name='Kasiass']Zaglądam do Żabki :)[/QUOTE]I Ja tez zagladam do zabuni. Quote
basia34 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Hej hej dziewczyny wiem ze odpoczywacie ,ale odezwijcie sie co slychac. Quote
milka10 Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Podnosze ;) I jestesmy ciekawe co u Żabki ; ))) Quote
0ooCzarNaoo0 Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 :) Wszystko po staremu... Żabka zostaje z nami na zawsze:) nikt nie byl zainteresowany jej przygarnięciem więc wychodzi na to że ma już swój domek stały ma hihi:) a poza tym nie wiem czy dalabym rade oddac ja po takim czasie, Żabula jest do mnie bardzo przywiazana, ma swoje podwórko, psich kumpli zza płota, to jest jej życie i jej oaza spokoju nie mogłabym tego zniszczyc :) Pozdrawiam wszystkich i dzięki za zainteresowanie Żabką:) Quote
Kasiass Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 To niech sobie Żabcia po prostu spokojnie i szczęśliwie żyje :) Quote
adkaaaaa5 Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 super super super ;D bardzo sie ciesze, ze Zabcia zostaje u Ewy juz tak oficjalnie i formalnie :) ja w sumie wiedzialam to od jakiegos czasu, bo Żabka nie bylo zadnego zaintresowania, a nawet nie spieszylysmy sie robic jej nowych ogloszen, bo doszlysmy do wniosku z Ewa, ze tak naprawde Zabka jest juz szczesliwa, zaufala Ewie i rodzince na 100 % i nie mozemy tego zniszczyc... znalezienie jej nowego domu nawet takiego najlepszego pod sloncem byloby dla niej kolejna trauma- zabcia to juz babinka i nie bylaby gotowa na kolejna zmiane domu i wlascicieli- ona pokochala Ewe, swoj dom, swoje podworko, lapanie muszek i motyli, zabawy z kotem, tarzanie sie w trawie, wylegiwanie w sloneczku i swoim legowisku, nawet po pewnym czasie zaakceptowala w pelni mnie, moja mame, bache- szczerze mowiac ciezko nam bylo wyobrazic sobie, ze ktos calkiem obcy zabiera ją z domu gdzie jej dobrze, gdzie jest szczesliwa, bezpieczna i spokojna- kwestia oficjalnego pozostania Żabki u Ewy bylo przekonanie jej TZa :) i sie udalo- on sam przyzwyczail sie do tej malej szczekaczki, broniacej posesji jak prawdziwy wilczur;p mysle ze taka decyzja jest najlepszym wyjsciem dla Żabuli :) Quote
Nadziejka Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/zakochany.gif[/IMG]:loveu::buzi::thumbs:Sciskamy i trzymamy mocno kciuki za was wszystkich , za calunia rodzinke Zabenkowa:loveu::loveu:cudne wiesci z cudnego domciu:loveu:najlepszego kochani! Quote
fiorsteinbock Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='0ooCzarNaoo0']:) Wszystko po staremu... Żabka zostaje z nami na zawsze:) nikt nie byl zainteresowany jej przygarnięciem więc wychodzi na to że ma już swój domek stały ma hihi:) a poza tym nie wiem czy dalabym rade oddac ja po takim czasie, Żabula jest do mnie bardzo przywiazana, ma swoje podwórko, psich kumpli zza płota, to jest jej życie i jej oaza spokoju nie mogłabym tego zniszczyc :) Pozdrawiam wszystkich i dzięki za zainteresowanie Żabką:)[/QUOTE] Ewciu, to jak z moim Kajem :) Dozywotni tymczas, ale w dokumentach figuruje jako Fior i nie moze byc inaczej :) Pozdrawiam serdecznie czworonogi i Was, Ewciu! Quote
fiorsteinbock Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Dziewczyny a Zabcia nadal taka indywidualistka, ktora rozdaje ugryzienia na prawo i lewo? Pamietam ją, jak zawiozłam kociaka na tymczas albo jak robilam fotki persiczce i maluchom... niezła zawadiaka! Chociaz w gruncie rzeczy jak zobaczyła, że sie nie cofam przed zebami to dała sobie spokój :evil_lol: Quote
giselle4 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='adkaaaaa5']super super super ;D bardzo sie ciesze, ze Zabcia zostaje u Ewy juz tak oficjalnie i formalnie :) ja w sumie wiedzialam to od jakiegos czasu, bo Żabka nie bylo zadnego zaintresowania, a nawet nie spieszylysmy sie robic jej nowych ogloszen, bo doszlysmy do wniosku z Ewa, ze tak naprawde Zabka jest juz szczesliwa, zaufala Ewie i rodzince na 100 % i nie mozemy tego zniszczyc... znalezienie jej nowego domu nawet takiego najlepszego pod sloncem byloby dla niej kolejna trauma- zabcia to juz babinka i nie bylaby gotowa na kolejna zmiane domu i wlascicieli- ona pokochala Ewe, swoj dom, swoje podworko, lapanie muszek i motyli, zabawy z kotem, tarzanie sie w trawie, wylegiwanie w sloneczku i swoim legowisku, nawet po pewnym czasie zaakceptowala w pelni mnie, moja mame, bache- szczerze mowiac ciezko nam bylo wyobrazic sobie, ze ktos calkiem obcy zabiera ją z domu gdzie jej dobrze, gdzie jest szczesliwa, bezpieczna i spokojna- kwestia oficjalnego pozostania Żabki u Ewy bylo przekonanie jej TZa :) i sie udalo- on sam przyzwyczail sie do tej malej szczekaczki, broniacej posesji jak prawdziwy wilczur;p mysle ze taka decyzja jest najlepszym wyjsciem dla Żabuli :)[/QUOTE] To mi zostaje tylko napisac [COLOR=#a52a2a][B]DZIEKUJE mialas szczescie malutka oj,mialas[/B][/COLOR] Quote
himba Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Ja prawie wiedziałam,ze tak będzie:) jeśli psy są długo w DT to już trudno się z nimi rozstać! choć wiadomo wszem i wobec jaka rolę pełnią - tymczasową. Miałam uratowanego owczarka niemieckiego, którego umieściłam w hotelu (siedział rok !) właściciel hotelu jak się dowiedział o adopcji to płakał.... Na samym początku bywałam u Żabci, bardzo jej kibicowałam:) potem sama miałam dużo zwierzaków, którym szukałam domków, ale nigdy o niej nie zapomniałam! zaglądałam czy tytuł się zmienił....i dzisiaj właśnie patrzę i oczom nie wierzę! Dzięki za Żabkę, niech to,że podarowałaś jej dom i serce sprawi,że będziesz szczęśliwa i dumna:) Wszystkiego najlepszego:) Quote
Recommended Posts