Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:) Wszystko po staremu... Żabka zostaje z nami na zawsze:) nikt nie byl zainteresowany jej przygarnięciem więc wychodzi na to że ma już swój domek stały ma hihi:) a poza tym nie wiem czy dalabym rade oddac ja po takim czasie, Żabula jest do mnie bardzo przywiazana, ma swoje podwórko, psich kumpli zza płota, to jest jej życie i jej oaza spokoju nie mogłabym tego zniszczyc :) Pozdrawiam wszystkich i dzięki za zainteresowanie Żabką:)

Posted

super super super ;D bardzo sie ciesze, ze Zabcia zostaje u Ewy juz tak oficjalnie i formalnie :) ja w sumie wiedzialam to od jakiegos czasu, bo Żabka nie bylo zadnego zaintresowania, a nawet nie spieszylysmy sie robic jej nowych ogloszen, bo doszlysmy do wniosku z Ewa, ze tak naprawde Zabka jest juz szczesliwa, zaufala Ewie i rodzince na 100 % i nie mozemy tego zniszczyc... znalezienie jej nowego domu nawet takiego najlepszego pod sloncem byloby dla niej kolejna trauma- zabcia to juz babinka i nie bylaby gotowa na kolejna zmiane domu i wlascicieli- ona pokochala Ewe, swoj dom, swoje podworko, lapanie muszek i motyli, zabawy z kotem, tarzanie sie w trawie, wylegiwanie w sloneczku i swoim legowisku, nawet po pewnym czasie zaakceptowala w pelni mnie, moja mame, bache- szczerze mowiac ciezko nam bylo wyobrazic sobie, ze ktos calkiem obcy zabiera ją z domu gdzie jej dobrze, gdzie jest szczesliwa, bezpieczna i spokojna- kwestia oficjalnego pozostania Żabki u Ewy bylo przekonanie jej TZa :) i sie udalo- on sam przyzwyczail sie do tej malej szczekaczki, broniacej posesji jak prawdziwy wilczur;p mysle ze taka decyzja jest najlepszym wyjsciem dla Żabuli :)

Posted

[IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/zakochany.gif[/IMG]:loveu::buzi::thumbs:Sciskamy i trzymamy mocno kciuki za was wszystkich , za calunia rodzinke Zabenkowa:loveu::loveu:cudne wiesci z cudnego domciu:loveu:najlepszego kochani!

Posted

[quote name='0ooCzarNaoo0']:) Wszystko po staremu... Żabka zostaje z nami na zawsze:) nikt nie byl zainteresowany jej przygarnięciem więc wychodzi na to że ma już swój domek stały ma hihi:) a poza tym nie wiem czy dalabym rade oddac ja po takim czasie, Żabula jest do mnie bardzo przywiazana, ma swoje podwórko, psich kumpli zza płota, to jest jej życie i jej oaza spokoju nie mogłabym tego zniszczyc :) Pozdrawiam wszystkich i dzięki za zainteresowanie Żabką:)[/QUOTE]
Ewciu, to jak z moim Kajem :)
Dozywotni tymczas, ale w dokumentach figuruje jako Fior i nie moze byc inaczej :)

Pozdrawiam serdecznie czworonogi i Was, Ewciu!

Posted

Dziewczyny a Zabcia nadal taka indywidualistka, ktora rozdaje ugryzienia na prawo i lewo?
Pamietam ją, jak zawiozłam kociaka na tymczas albo jak robilam fotki persiczce i maluchom... niezła zawadiaka! Chociaz w gruncie rzeczy jak zobaczyła, że sie nie cofam przed zebami to dała sobie spokój :evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

[quote name='adkaaaaa5']super super super ;D bardzo sie ciesze, ze Zabcia zostaje u Ewy juz tak oficjalnie i formalnie :) ja w sumie wiedzialam to od jakiegos czasu, bo Żabka nie bylo zadnego zaintresowania, a nawet nie spieszylysmy sie robic jej nowych ogloszen, bo doszlysmy do wniosku z Ewa, ze tak naprawde Zabka jest juz szczesliwa, zaufala Ewie i rodzince na 100 % i nie mozemy tego zniszczyc... znalezienie jej nowego domu nawet takiego najlepszego pod sloncem byloby dla niej kolejna trauma- zabcia to juz babinka i nie bylaby gotowa na kolejna zmiane domu i wlascicieli- ona pokochala Ewe, swoj dom, swoje podworko, lapanie muszek i motyli, zabawy z kotem, tarzanie sie w trawie, wylegiwanie w sloneczku i swoim legowisku, nawet po pewnym czasie zaakceptowala w pelni mnie, moja mame, bache- szczerze mowiac ciezko nam bylo wyobrazic sobie, ze ktos calkiem obcy zabiera ją z domu gdzie jej dobrze, gdzie jest szczesliwa, bezpieczna i spokojna- kwestia oficjalnego pozostania Żabki u Ewy bylo przekonanie jej TZa :) i sie udalo- on sam przyzwyczail sie do tej malej szczekaczki, broniacej posesji jak prawdziwy wilczur;p mysle ze taka decyzja jest najlepszym wyjsciem dla Żabuli :)[/QUOTE]

To mi zostaje tylko napisac
[COLOR=#a52a2a][B]DZIEKUJE
mialas szczescie malutka
oj,mialas[/B][/COLOR]

• 3 weeks later...
Posted

Ja prawie wiedziałam,ze tak będzie:) jeśli psy są długo w DT to już trudno się z nimi rozstać! choć wiadomo wszem i wobec jaka rolę pełnią - tymczasową. Miałam uratowanego owczarka niemieckiego, którego umieściłam w hotelu (siedział rok !) właściciel hotelu jak się dowiedział o adopcji to płakał....
Na samym początku bywałam u Żabci, bardzo jej kibicowałam:) potem sama miałam dużo zwierzaków, którym szukałam domków, ale nigdy o niej nie zapomniałam! zaglądałam czy tytuł się zmienił....i dzisiaj właśnie patrzę i oczom nie wierzę! Dzięki za Żabkę, niech to,że podarowałaś jej dom i serce sprawi,że będziesz szczęśliwa i dumna:) Wszystkiego najlepszego:)