Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]Nasza Kruszyneczka jest już w DS u znajomych Budryska. Ma do towarzystwa Budryskowego kociaka :D
Bardzo mocno dziękuję Wszystkim, którzy pomagali, martwili się i ogłaszali - DZIĘKUJĘ ! :)

Pyza to około 8 tygodniowe dziecko. Ktoś Ją zwyczajnie "wyrzucił" - czym zawiniło maleńkie psie dziecko?
Teraz Jej dzieciństwo mija w schroniskowym kojcu, w wielkiej zimnej budzie... Nie ma się do kogo przytulć... W nocy mróz... BŁAGAM pomóżcie znaleźć dla Niej choć chwilowy DT! Ona nie może tak tam siedzieć... Serce pęka - Ona jest taka maleńka i niewinna...
Kontakt:
tel: 785 549 189
mail: [email protected]
[/FONT]

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ihabe']szukam , szukam , najwyżej będę prosiła TZ abyśmy ją wzięli na weekend, wiesz, że u mnie tez masa psów:-( ale do Ciebie jeszcze mi troche daleko;-)

No fakt - jeszcze Ci brakuje... i To sporo :P
Najgorszy ten weekend, bo w weekend tam nie wejdę...
A ta kulusia szybko znajdzie dom, tyle ogłoszeń już ma - i allegro!
Wysłałam Jej zdjęcia kilku chętnym na maleństwa

Posted

jeśliby przygarnąć maleńką na weekend to co potem? ja mieszkam w katowicach, mogłabym ją przechować w weekend ale mam dwa psy dobermanowate i niewielkie mieszkanie. w poniedziałek ide do pracy i raczej nie mogłabym zostawić takiej gromadki samopas

Posted

yolanovi napisał(a):
jeśliby przygarnąć maleńką na weekend to co potem? ja mieszkam w katowicach, mogłabym ją przechować w weekend ale mam dwa psy dobermanowate i niewielkie mieszkanie. w poniedziałek ide do pracy i raczej nie mogłabym zostawić takiej gromadki samopas

ja mam 5 psow ;-) MOZNA ZAMKNĄĆ MALEŃSTWO W ŁAZIENCE, i tak spi prawie cały czas. Proszę , proszę, bedziemy sie wymieniać:-)

Posted

nie chciałabym, żeby ją zjadly. mam nadzieję, że damy jakoś radę. musiałabym malutka dzisiaj zabrać jeśli się zgadzacie bo jutro od rana jestem niemobilna

Posted

[quote name='yolanovi']nie chciałabym, żeby ją zjadly.

No właśnie, tylko czy sobie poradzisz?
I czy Twoje psiaki zaakceptują maluszka...
Nie można "na siłę" Ją Ci "wcisnąć" :)
Bo to będzie koszmar dla Was wszystkich...

Posted

nie ma mowy o wciskaniu. co do psów - generalnie w stosunku do szczeniaków jest ok, jedynie gabaryty. ja mam psa (ten z avatarka) w wieku ok 5 lat - jest masywny, 35 kg, bardzo lubi się bawić ale niestety niezbyt delikatnie. drugie to sunia, taka mniejsza dobermanka, 10-latka przygarnięta w listopadzie 2010 ze schronu - zazdrośnica i tu nie wiem jak zareaguje na malucha. wydaje mi się, że agresji raczej być nie powinno ale na 100% byłoby wiadomo jak maluch się u nas pojawi. tak czy siak jeśłi nic lepszego dla niej nie znajdzie się to moja propozycja jest otwarta

Posted

U Pyzy wszystko ok.
Trzeba Jej szukać ds, lub dt.
Może mógłby ktoś zrobić na Nią bazarek?
Potrzebne pieniążki na szczepienia, odrobaczanie...
Trzeba kupić maluszkowi szeleczki i smyczkę.
Ja kupiłam Jej eukanube dla maleństw, także jedzonko ma jak najbardziej dobre ;)