Aimez_moi Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Julia84 napisał(a):Pyzuniu co tam u Ciebie? Przylaczam sie do pytania....... Quote
BUDRYSEK Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Aimez_moi napisał(a):Przylaczam sie do pytania....... Pyza w lecznicy, juz zdrowa, ne mamy gdzie jej dac a kasa leci :( Quote
Julia84 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 BUDRYSEK napisał(a):Pyza w lecznicy, juz zdrowa, ne mamy gdzie jej dac a kasa leci :( A ile tam wynosi doba? Nie byłoby lepiej np przewieźć Pyzunię do jakiegoś dt, np u Arktyki, gdzie przypuszczam wyszło by 2 razy taniej niż hotelikowanie w lecznicy? Tzn tak tylko pytam - bo nie mam pojęcia ile tam w lecznicy sobie liczą za dobę pobytu psa... Quote
ihabe Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Przecież Pyzunia mogla pojechać do bezpłatnego Hoteliku? Czy to juz nie jest aktualne? Quote
Aimez_moi Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Skonczyl sie bazarek dla malucha....... juz za pare dni powinny byc pieniazki......:) A jak tam mala? Quote
matahari81 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 no przypominamy jednak na chwile obecna nie wiemy w sumie co z nia Quote
monika083 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Klaudia nie ma zbytnio czasu na dogo, ale ponoc jest jakas szansa na domek , takze kciuki trzymac:) Quote
BUDRYSEK Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 przepraszam, ale w natloku wszytskich watkow,ten mi umknal Pyza juz od jakiegos czasu jest w ds :) mieszka razem z kociakiem ode mnie :) wszystko jest ok, mala jest juz po szczepieniach poprosze o nowe fotki Quote
beataczl Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 czekamy wiec i cieszymy sie bardzo! :multi: Quote
Aimez_moi Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Pyza......Pyzunia....sczczescia maluchu.....:):) Quote
werenn Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 przeznaczyłam na bazarek cztery książki i wisiorek - dwie nie zostały wystawione, bo monika nie zdążyła przed swoim wyjazdem, a mnie poczta szwankowała, poszła tylko jedna książka, więc pozostałe trzy + wisior są do waszej dyspozycji na inne pieski. Może pójdą lepiej, bo chodzi o "Nikodema Dyzmę" oraz autorkę Fannie Flagg - autorkę bestselerów, że się tak wyrażę. Jeżeli wyrazicie chęć i będziecie wystawiały bazarek, to dajcie tylko znać, a prześlę zdjęcia Quote
Avilia Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 werenn napisał(a):przeznaczyłam na bazarek cztery książki i wisiorek - dwie nie zostały wystawione, bo monika nie zdążyła przed swoim wyjazdem, a mnie poczta szwankowała, poszła tylko jedna książka, więc pozostałe trzy + wisior są do waszej dyspozycji na inne pieski. Może pójdą lepiej, bo chodzi o "Nikodema Dyzmę" oraz autorkę Fannie Flagg - autorkę bestselerów, że się tak wyrażę. Jeżeli wyrazicie chęć i będziecie wystawiały bazarek, to dajcie tylko znać, a prześlę zdjęcia Będę niedługo robiła bazarek na Pszczyńskie długi w lecznicy.Chętnie wystawię jeszcze Twoje fanty jeżeli się zgodzisz przekazać je na ten cel;) Quote
werenn Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 nie ma sprawy - daj mi maila na PW, to dziś wieczorkiem postaram się przeslać zdjęcia Quote
BUDRYSEK Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 prosze o pomoc w splacie dlugu po Pyzuni :( Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts