Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
Pyza w lecznicy, juz zdrowa, ne mamy gdzie jej dac a kasa leci :(

A ile tam wynosi doba?
Nie byłoby lepiej np przewieźć Pyzunię do jakiegoś dt, np u Arktyki, gdzie przypuszczam wyszło by 2 razy taniej niż hotelikowanie w lecznicy?

Tzn tak tylko pytam - bo nie mam pojęcia ile tam w lecznicy sobie liczą za dobę pobytu psa...

• 2 weeks later...
Posted

przepraszam, ale w natloku wszytskich watkow,ten mi umknal
Pyza juz od jakiegos czasu jest w ds :) mieszka razem z kociakiem ode mnie :)
wszystko jest ok, mala jest juz po szczepieniach

poprosze o nowe fotki

Posted

przeznaczyłam na bazarek cztery książki i wisiorek - dwie nie zostały wystawione, bo monika nie zdążyła przed swoim wyjazdem, a mnie poczta szwankowała, poszła tylko jedna książka, więc pozostałe trzy + wisior są do waszej dyspozycji na inne pieski. Może pójdą lepiej, bo chodzi o "Nikodema Dyzmę" oraz autorkę Fannie Flagg - autorkę bestselerów, że się tak wyrażę. Jeżeli wyrazicie chęć i będziecie wystawiały bazarek, to dajcie tylko znać, a prześlę zdjęcia

Posted

werenn napisał(a):
przeznaczyłam na bazarek cztery książki i wisiorek - dwie nie zostały wystawione, bo monika nie zdążyła przed swoim wyjazdem, a mnie poczta szwankowała, poszła tylko jedna książka, więc pozostałe trzy + wisior są do waszej dyspozycji na inne pieski. Może pójdą lepiej, bo chodzi o "Nikodema Dyzmę" oraz autorkę Fannie Flagg - autorkę bestselerów, że się tak wyrażę. Jeżeli wyrazicie chęć i będziecie wystawiały bazarek, to dajcie tylko znać, a prześlę zdjęcia

Będę niedługo robiła bazarek na Pszczyńskie długi w lecznicy.Chętnie wystawię jeszcze Twoje fanty jeżeli się zgodzisz przekazać je na ten cel;)

• 2 months later...