Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania z poznania']Bo..... :evil_lol:...........

[SIZE=6][COLOR=seagreen]RAFCIO POJECHAŁ DO DOMU :bigcool::ylsuper::cunao:[/COLOR][/SIZE]:cunao:!!!!!!!!!1[/QUOTE]

.................... :cool2:

Posted

[quote name='Nano']łooo :D:D:D dawajcie jakieś szczegóły :D[/QUOTE]
Ponad dwa lata temu mojego podopiecznego, Dixona, adoptował Sebastian z Bydgoszczy. A Rafika adoptował przyjaciel Sebastiana, Konrad. Będzie mieszkał częściowo w Bydgoszczy, częściowo pod Poznaniem, olbrzymi ogród do wybiegania się. Konrad spędził wczoraj kilka godzin u Marka, szkoleniowca, wszystko wie. Dzisiaj już dzwonił, wszystko jest w porządku, Rafik słodziak. Po Wielkanocy zaplanowana jest kastracja.

Posted

Ja też :)! Długo to trwało, ale przyznam, że też wybrzydzałam, szukałam domu idealnego, takiego jak ma Dixon, że nowy właściciel się w nim zakocha, będzie miał czas, możliwości, cierpliwość i chęci do pracy, a Konrad to wszystko ma :)

Posted

[CENTER][SIZE=5][COLOR=red][B]ANIA!!!!!!!!! KOCHAM CIĘ!!!!! Ogromnie, ogromnie się cieszę!!!!! Tak bardzo mnie męczyło to psisko, że tyle czekał na dom. Poryczałam się!!!! Dzięki za PW :*

Dziękuję Ci z całego serca za to że uratowałaś tego bidulka :loveu:

Przepraszam, że tak niewiele pomogłam przy nim.
[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Posted

Ja tez sie ciesze ze Rafik trafil do tak fajnego domu :) Rozmawialam rownolegle z p. Konradem i mysle, ze Rafik trafil mega dobrze :) I co najwazniejsze, nie bedzie probowal psa naginac do czegokolwiek, a dopasuje sie do Rafika.

Posted

A teraz hicior kastracyjny:

Konrad dzisiaj był z Rafim u weta, żeby umówić się na kastrację, a wet go zapytał [B][I]dlaczego chce okaleczać psa????[/I] [/B]I to nie jest wiejski wet tylko w Bydgoszczy!!!!

"Był już u weta z nim pytac sie ile za kastracje a wet sie go spytał czemu chce psa okaleczać?? To mu dałem namiary na mojego weta sprawdzonego;)" wiadomość od Sebastiana.

Posted

Niestety wcale mnie to nie dziwi. U nas są weci, którzy zachęcają do rozmnażania zwierząt ;/ i wmawiają ludziom że kastracja jest zabiegiem zbędnym.

Ania wysłałam (mam nadzieję, że do Ciebie) zaproszenie na FB :)