BUDRYSEK Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='lilutosi']stasiu dziś pojechał do swojego domu. Trzymajcie kciuki za niego. Pierwsze dwa tygodnie najważniejsze.[/quote] super :):):) Quote
azalia Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Stasieńku,bądź szczęśliwy już na zawsze,niech twoi ludzie cię mocno pokochają. Quote
grzenka Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='LILUtosi']Stasiu dziś pojechał do swojego domu. Trzymajcie kciuki za niego. Pierwsze dwa tygodnie najważniejsze.[/QUOTE] Ło matko:-oJakie wiadomości:multi::multi::multi:Pewnie że trzymamy kciuki mocno.A coś więcej napiszesz-gdzie i do kogo Staś pojechał?:razz: Quote
monika083 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 cudownie! on tak bardzo chcial do czlowieka, ze musialo sie udac, Lilu w poniedzialek sie rozliczymy,a to co zostanie proponuje przekazac na inne pszczyniaki,ale najpierw moze zostawic w rezerwie jakis tydzien, w razie gdyby wrocil? cioteczki jak myslicie? Quote
Iljova Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 To naprawdę szczęśliwy weekend tyle psiaków pojechało do swoich domków :iloveyou::bigcool::iloveyou::bigcool::iloveyou::bigcool::iloveyou::bigcool::iloveyou::bigcool: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :cunao: :beerchug: Quote
LILUtosi Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Stasiu pojechał do tego domku, który wcześniej wybrał Bilona. Państwo przyjechali po Bilona ale Stasiu postanowił walczyć o to miejsce. Jedną łapą oparł się o Panią Ewę a drugą o pana i domagał się na przemiennie głasków. No i sobie wygłaskał domek. Nie wytrzymałam wczoraj i zadzwoniłam pod wieczór. Pani była zachwycona. Mówi że tak grzecznego psa to ona nie widziała i że są zachwyceni. Żadnych problemów. Proponuje około miesiąca przytrzymać kaskę za Staszka. Druga sprawa, pani mi oddała za obroże przeciw insektom, bo tak się umawiałyśmy przy Bilonie. Dlatego ja nie pobierałam tej opłaty od Bilona. Proponuje w związku z tym że Bilon nie pojechał aby Bilon już mi nie oddawał, będzie to miał jakby od Staszka. Czyli prościej kasa Staszka przyjęła 43zł i dała to BIlonowi. Co Wy na to? Quote
LILUtosi Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 No i mam prośbę. Jeśli ktoś nie wie co ma zrobić z ewentualną wolną deklaracją na Staszka :diabloti: :razz: to bardzo proszę o przeniesienie jej na owczarkę która pilnie potrzebuje operacji nogi i deklaracji miesięcznych. [url]http://www.dogomania.pl/threads/206437-Sunia-w-typie-ON-ka-pogryziona-i-pobita.Kuleje.Zerknij-mo%C5%BCe-chocia%C5%BC-podniesiesz...?p=16763278#post16763278[/url] Quote
Iljova Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 A to tak się sprawy mają ;-) Dzielny psiak, ważne że jeden na domek, chociaż fakt chciałoby się żeby obaj już byli w swoich domkach, no ale cóż... Życie . Quote
magenka1 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 nie było mnie kilka dnia a tu takie informację , a ja właśnie przelałam na konto stałą deklarację od an-na na Staszka Quote
joanna.dymek Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Ja też wysłałam stałą dla Stasia-zanim przeczytałam. Quote
monika083 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 zaraz wszystko pouzupelniam, przetrzymamy kase w rezerwie przez miesiac, jesli wszystko bedzie ok i Stasiu zadomowi sie na dobre-pieniazki zostana przeznaczona na cel wybrany przez darczyncow....moze cioteczki zgodza przeznaczyc sie na Kaje, lub Livie-ktore tez sa z Pszczyny..tez u Lilu i maja baaaardzo malo kasy... Quote
joanna.dymek Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Liczę na to,że Stasiu znalazł już swój stały domek. Z całego serca mu tego życzę :) Słodziak-zasłużył na to! Gdyby Stasiowi się udało już na dobre, to moją skromną kasiorkę proszę policzyć dla Kajeczki :) Quote
monika083 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='joanna.dymek']Liczę na to,że Stasiu znalazł już swój stały domek. Z całego serca mu tego życzę :) Słodziak-zasłużył na to! Gdyby Stasiowi się udało już na dobre, to moją skromną kasiorkę proszę policzyć dla Kajeczki :)[/QUOTE] ja tez mysle, ze to TEN domek, ale poki co nie cieszny sie za bardzo bo juz roznie z tymi domkami bywalo...ale trzymam mocno kciuki za Stasia. Kajeczce bardzo grosik sie przyda, ale Livcia tez bidulka.zbiera na operacje: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/206437-Sunia-ON-ka-pogryziona-i-pobita.Kuleje.Zbieramy-na-hotel-i-diagnostykę!Dołóż-choć-5zł[/URL] Quote
LILUtosi Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Dostałam maila od państwa: "chciałam tylko krótko dać zać, że Staś dochodzi do siebie w nowym miejscu i jest bardzo kochany i posłuszny (mam nadzieję, że taki zostanie nawet gdy poczuje się całkem pewnie:-). Pogoda nam się udała, więc właśnie wróciliśmy z trzygodzinnego spaceru. Bardzo pięknie dziękujmy za wchowanie psa i serdecznie pozdrawiamy" Na razie nic nie zapowiada zwrotu ;-) Quote
monika083 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 super:) Lilu napisz ile mam Ci wyslac za maj , za Stasia,bo nie wiem ile dni liczyc. Quote
Olena84 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Ojej, ale wieści, trzymam kciuki by sie wszystko udało! Quote
ŚWIAT Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Mam nadzieję, że to Staszkowy domek na zawsze:) piszę do Radia Bielsko o usunięcie Staszka ze strony. Quote
LILUtosi Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Dziś dostałam kolejnego maila że bardzo przypadli sobie do gustu i że to już na zawsze. Quote
Iljova Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Ale super ,cudownie wspaniale, tylko tak dalej :loveu: *********************************** Wstawiam Wam zobaczcie do czego zdolny jest pies [URL]http://www.youtube.com/watch?v=f5OEKA47xFI&feature=youtu.be[/URL] Quote
monika083 Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='LILUtosi']Straszne jak go tak auta, wrrr.[/QUOTE] juz to kiedys widzialam..pozniej nie moglam spac ..Ijowa , dopisz , ze to nie dla wrazliwcow,bo nie kazdy moze takie rzeczy ogladac. Quote
otita Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Widziałam ten film w telewizji i w komentarzu było coś o tym, że przyczynił się do powstania Dnia Kundelka. Koszmar i jednocześnie esencja psiej miłości, czy przyjaźni. Niewielu ludzi byłoby do tego zdolnych. Znam takich co nie rozumieją co w tym filmie takiego szczególnego i z tymi to już nie ma o czym gadać! Quote
Iljova Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 ale tu ważne jest zachowanie tego drugiego psa. Moje uczucia Łzy,ciarki szok i wielki szacunek. To się nazywa Przyjaźń Quote
Recommended Posts