Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='2Monika2']jak ja kocham czekoladę...:loveu: dlaczego to jest tak daleko :placz: może ktoś mnie troszkę podrzuci ? :cool3:[/quote]

2Monika2
1.Jeśli moje autko wytrzyma do 1.10.06
2.Jeśli będę jechać (bo pkt.1)
3.Jeśli załatwe opiekę do reszty bandy
4.Jeśli będę jechać tylko z jednym kundlem (bo pkt 3)
5.Jeśli dasz radę doczołgać się do Poznania
to mogę Cię zabrać:razz: (troszkę)

Tylko tochę dużo tych jeśli...:placz:

Do kiedy jest termim zgłoszeń (sorry nie doczytałam)...
bo u mnie wszystko się rozstrzygnie po 24.09...
Pozdrawiam
CHi & Bull-Box-Banda
WSZYSCY LUBIMY CZEKOLADĘ - tylko czemu Bydgoszcz tak daleko..:placz:

Posted

A czy ktoś może podać jakieś namiary na nocleg w okolicy bądź w okolicy dworców Wschód/Leśna/Główna.
Zależy mi tylko na jakimś sensownym dojeździe komunikacją na zawody.

Posted

Motel na Niwach w Osielsku tel 052 324-03-71
najtańszy nocleg 42,80 ale za psa juz się nie płaci i przyjmuja z psami bez problemu.

Hotel Zawisza ul. Gdańska 127 052 341-45-42 (niedaleko Bydgoszcz Leśna)

Posted

[B]CHI, [/B]zgłoszenia są do 24.09.
Dzięki wielkie z apropozycję (pomimo tych jeśli :p), ale coś mi się wydaje, że wtedy od razu opłacałoby mi się jechać od razu do bydgoszczy, chociaż nie wiem, pomyslę jeszcze...
hmm a może ktoś z Łodzi? troszeńkę na około, ale mam w miare blisko :oops::razz:?

Posted

My mieliśmy dużą ochotę zadebiutować na Czekoladzie i bardzo nas zmartwiło, że to nie Włocławek a Bydgoszcz, ale chyba się nie damy tej odległości i się zjawimy. Mamy już jednego pasażera z psinką dodatkowo, więc aktualnie miejsca w aucie nie mamy. Jednak gdyby coś sie w tej kwestii zmieniło, albo ktoś ze znajomych jechał i miał miejsce to dam znać:lol:

Posted

[quote name='Magda i Saga']Widzę, że większość bydgoskich tematów wyskoczyła do góry. Jak dobrze mieć chody u moda:evil_lol:

[/quote]
Zeby byla rownowaga w przyrodzie i zebym o kumoterstwo nie byla posadzana to watek seminaryjny wlasnie odpadl:evil_lol:
[B]Ps. Ludkowa[/B], masz priwa:cool3:

Posted

[quote name='PATIszon']Zeby byla rownowaga w przyrodzie i zebym o kumoterstwo nie byla posadzana to watek seminaryjny wlasnie odpadl:evil_lol:
[/quote]

no to aby była sprawiedliwość wątki o zawodach w Łodzi oraz MPA Wrocław również powinny być przyklejone

Posted

Kochani
lista startowa będzie lada chwila, ale nie zapomnijcie sie zgłosić:evil_lol:

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Zgłoszenia prosimy kierować na adres:[U][EMAIL="[email protected]"][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/EMAIL][/U][/SIZE]
[SIZE=2]Zgłoszenie powinno zawierać nazwisko i adres przewodnika, nazwę, datę urodzenia i nr rejestracyjny psa, w wypadku mixów nr legitymacji związkowej przewodnika, oddział macierzysty ZKwP[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Musiałek']a do kiedy zgłoszenia ??[/quote]

Na pierwszej stronie :-) :

[quote name='Magda i Saga'] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Termin zgłoszeń: 24.09.2006 [/SIZE][/FONT][/quote]

Posted

[quote name='Taura']1. Wysyłając zgoszenie na zawody w klasie debiutów small napisać: A"0" S ?? [/qoute]

dokładnie tak, z tym że przyjęło się pisać SA"0" lub SA0 ;)

[quote name='Taura']2. Czy kwota 30zł obejmuje start w agility i agility jumping? Ile bedzie łącznie tych przebiegów?[/quote]

dla "zerówek" dwa przebiegi (z tego co na pierwszej stronie) Agility i Jumping, cena obejmuje te dwa przebiegi

[quote name='Taura']Może pytania błache, ale podobno kto pyta nie błądzi... :oops:[/quote]

a pytaj, pytaj i przyjeżdżaj:)