fioneczka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Dziewczyny ile trzeba szykować kasy na wyciągnięcie małej ze schroniska, jaka jest opłata za psa w typie rasy ? Quote
fioneczka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 mamy wpłatę dla Balbinki od P. Krzysztofa, właściciela Bruna w kwocie 200 zł :multi: Panie Krzyśku ... :Rose: Quote
fioneczka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Uru czy możesz jakoś "zmodernizować" tytuł nie wiem może [B]100 zł deklaracji dzieli Balbinkę od nowego życia[/B] lub coś w tym stylu ? qrcze potrzeba jeszcze np 5 deklaracji po 20 zł dziewczyny pomóżcie ... proszę Quote
Czaruś Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='fioneczka']Uru czy możesz jakoś "zmodernizować" tytuł nie wiem może [B]100 zł deklaracji dzieli Balbinkę od nowego życia[/B] lub coś w tym stylu ? qrcze potrzeba jeszcze np 5 deklaracji po 20 zł dziewczyny pomóżcie ... proszę[/QUOTE] Właśnie też myślałam nad zmianą tematu, no proszę jakie my jednomyślne :) Quote
baster i lusi Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 dobra daję 20 zł stałej a wy cioteczki dorzućcie po 10 zł do swoich stałych i chyba powinno starczyć.szkoda suni.co wy na to? Quote
Uru Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 wrzucam 20 zl stałej temat zmieniam 35 zł za wyciągnięcie ze schronu Quote
Czaruś Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 To ja podnoszę moją o 10 zł :) Uru znowu zmiana tematu he he Quote
Uru Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 dobra dobra... poczekam jeszcze chwile z tą zmianą ;) ile to teraz brakuje? 60? Quote
baster i lusi Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 he heBalbinka coraz bliżej nowego życia,super.kto jeszcze dorzuci? Quote
Czaruś Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Brakuje jeszcze tylko 50 zł. Kto jeszcze wspomoże??? Quote
bros Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 jestem, na razie nie moge wpomóc, mam deklaracje na swoje onki , zapisuję Quote
fioneczka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 dziewczyny dziękuję !!!! ja niestety nie mogę dołożyć już nawet dyszki :oops: postaram się dziewczynce wynagrodzić to w inny sposób już uzupełniam post Quote
Etta Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Hej, no to ja na dobranoc dorzucam jeszcze 20:) Tylko proszę - dajcie mi znać, co i gdzie. Trzymam kciuki za Balbinkę! Quote
fioneczka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='Etta']Hej, no to ja na dobranoc dorzucam jeszcze 20:) Tylko proszę - dajcie mi znać, co i gdzie. Trzymam kciuki za Balbinkę![/QUOTE] Etta dziękuję !!!! rozumiem że jest to jednorazowa deklaracja Quote
Etta Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Na razie jednorazowa. Jestem na dogomanii od kilku dni - trochę jeszcze poczytam, rozeznam się. Ale do Balbinki na pewno będę wracać. Bardzo mocno jej kibicuję. Jak wszystkim psiakom tutaj... Ech... Nielekko się to wszystko czyta! Pozdrawiam! Quote
Enigma79 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Jestem na zaproszenie fioneczki. Mogę Was wesprzeć wpłatą jednorazową (20 zł)... jak już będziecie wszystko wiedziały, podajcie w PW dane do przelewu. Quote
baster i lusi Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='ARDNAS']Mój przelew już poszedł :)[/QUOTE] i mój też .A dziś zabieram się za pieczenie ciastek wątrobowych na próbę na bazarek. Quote
Czaruś Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ciocia Mroofi daje 10 zł stałej deklaracji (cioci nie ma na dogo ani na niebieskim, więc będzie płaciła Mroofi) :) (na dogo Mroofka) Mroofi jeszcze coś tam organizuje więc może jeszcze jakieś deklaracje wpadną [IMG]http://www.amstaff-pitbull.eu/images/smilies/icon_e_biggrin.gif[/IMG] [IMG]http://www.amstaff-pitbull.eu/images/smilies/icon_e_biggrin.gif[/IMG] [SIZE=4][COLOR=red]LUDZISKA BRAKUJE NAM JESZCZE TYLKO 40 ZŁ!!! KTO JESZCZE DORZUCI STAŁEJ???[/COLOR][/SIZE] Quote
Czaruś Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='ania z poznania']20 od cioci Ani :)[/QUOTE] stałej ciociu Aniu?? ;) Quote
Recommended Posts