Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj jest:) A oczko uznała od razu za swój teren i ciężko było ją od niego oderwać:) pilnowała żeby żadna traszka ani żaba nie opuściła wody:) bo skubane czasem wyłażą:) I rzeczywiście, prehistoryczne potworki:) Szczególnie samce, niektóre mają grzbiety grzebieniaste jak dinozaury:)

• Replies 571
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heh ... Scullinka jak miała okazję wytaplać się w zamarzniętej jeszcze sadzawce u Marka myślała chyba że spełniły się jej marzenia ;)
ciekawe co mała łepetynka teraz myśli ;)

Posted

Jakie wspaniałe zdjęcia i relacje oczywiście :) W moim oczku wyhodowały się tylko ślimaczki. Super, że będziecie mieli gdzie mile spędzać czas, a Scully się wybiega :D

Posted

jakie fajowskie zdjeciacha!!!!! Dziewczyna taka szczesliwa!!!!juz sama nie wiem co napisac wszyscy mnie wyprzedzili!!!
a tak jej zle na poczatku w te piekne oczka patrzyli!!!Dobrze ze Monisiowa mama jej na drodze staneła a potem WY!!!:p

• 4 weeks later...
Posted

Niestety ma skłonności do alergii, byłyśmy u weta, dostała tableteczki i jest wszytko ok. Zwyczajnie, nie lubi komarów, kleszczy i... trawy:D teraz dużo się sierści, czeszemy ją codziennie. Dużo biegała po lesie, trochę się podrapała na brzuszku, ale już zaczerwienienie zeszło. No i tarzanie w zdechłym żółwiu zaliczyła... KWARANTANNA!! Dla niej to rarytas był, a dla nas... dwukrotne pranie psa i ubrań! Generalnie mała dba o rozrywkę dla całej rodziny. Żółw czeka w mrowisku na odbiór skorupy. ( będzie pamiątka;D

Posted

hankasanok napisał(a):
a juz myślałam ze Was morze porwało ;)

czy sa takie dni kiedy dziewczynka sie NIE uśmiecha?:p

Prawdopodobnie nie śmieje się jak zostaje sama w domu, dowodem jest pożarta obroża. a tak to gęba jej się nie zamyka;D

Posted

Właściwie to lubi trawę, ale bokiem jej wyszło wiosenne przesilenie. Ale już wszystko ok. Musimy mieć to pod kontrolą i tyle. Scully tryska zdrowiem i energią. Jest naszym słoneczkiem i nie damy jej skrzywdzić nawet trawie! Scully pozdrawia wszystkie ciocie!

• 3 weeks later...
Posted

Na "niebieskim" wszyscy niecierpliwie wyczekiwali nowości z życia Scully, więc i z Wami się podzielimy!! :)

[quote name='"Jewele"']Po długiej nieobecności. Postaramy się w najbliższym czasie nadrobić fotorelację. Mamy więcej czasu no i pogoda sprzyja długim, wesołym spacerom, podczas których Scully przechodzi samą siebie:)

Nie ma to jak ciepły dotyk i serial w TV:

Czy to pies czy to zając??

O mój ciężki losie!!

Wait for meeeeeee.........!!!!

Daleko jeszcze?!

LUBIĘ TO!!

Posted

[quote name='Scully']Nie wiem:) Ale minę ma co najmniej jakby rozwiązywała zagadkę z Ojca Mateusza:)[/QUOTE]

:lol::lol::lol:

no chyba że śledzi W11 ;)

Posted

[quote name='Alicja']:lol::lol::lol:

no chyba że śledzi W11 ;)[/QUOTE]

To jest nawet bardziej prawdopodobne. W ogóle oglądanie tv w jej wydaniu jest bardzo zabawne. Jeśli ją coś zainteresuje, to najpierw podbiega i skacze na telewizor, a potem leci do drugiego pokoju w poszukiwaniu tego co zobaczyła w szkiełku:) Jakby patrzyła przez szybę:)

Posted

[quote name='Scully']To jest nawet bardziej prawdopodobne. W ogóle oglądanie tv w jej wydaniu jest bardzo zabawne. Jeśli ją coś zainteresuje, to najpierw podbiega i skacze na telewizor, a potem leci do drugiego pokoju w poszukiwaniu tego co zobaczyła w szkiełku:) Jakby patrzyła przez szybę:)[/QUOTE]

:lol::lol:

Posted

oooo jesssso !!!!! :mdleje:
to cień czy dziecko jest brudne :crazyeye: :eviltong:

śliczne foty bo modelka cudowna :loveu:
serce mi normalnie mocniej bije jak widzę jaka ona szczęśliwa !!!!