Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rzeczywiście są podobne , ale nie wydaje mi się żeby to były siostry chociaż ...
Zuzia ma mniej rasowy ;) wygląd pysia , ani spanielowaty ani owczarka colie , u Twojej Suni widać wydłużony ryjek ;) a Zuzia tak nie ma ale może ...
Jakbyś mogła się coś dowiedzieć , może komuś uciekła ...

No i zdjęcia :)

Posted

Głupota ludzka nie zna granic, po prostu dziś już mi nerw puścił, prosiłam kobietę żeby nie wydawała nigdzie psa chyba ze w jakieś naprawdę pewne miejsce , dzwonił dziś potencjalny domek więc zadzwoniłam dowiedzieć się kiedy by się mogli spotkać ewentualnie, a pani mi mówi że właśnie to jeszcze nie pewne ale wydała gdzieś Zuzię i ludzie to tak chcą nie chcą ale do poniedziałku mają się zdecydować , ale nie poda mi ich namiarów .
Mam tylko nadzieję że nie do tego domu do budy :( Niby zapewniała że nie .

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Mam tylko nadzieję że nie do tego domu do budy :( Niby zapewniała że nie .

No ręce i cycki opadają...jak tak można ?
Kurka i co teraz ?
Nie wiesz co z Zuzią ?

Rudzia, zapłaciłaś mi za ogloszenia dla Kory a nie mam jej zdjęć, tekstu i namiarów :shake:

Posted

Ziutka napisał(a):
No ręce i cycki opadają...jak tak można ?
Kurka i co teraz ?
Nie wiesz co z Zuzią ?

Rudzia, zapłaciłaś mi za ogloszenia dla Kory a nie mam jej zdjęć, tekstu i namiarów :shake:

No nie wiem co z Zuzią :( liczę na roszsądek tej kobiety, skoro miała na tyle wrażliwości zeby zwinąć małą z rowu to myślę ze nie pozwoli jej krzywdy zrobić .
ALe mimo wszystko ręce mi opadły .

A co do Kory , to zapomniałam Ci napisać że w poniedziałek umówiłam się na zdjęcia w hoteliku i wtedy podeślę dane do ogłoszeń z nowymi zdjęciami - może tak byc ?

Posted

A co do Kory , to zapomniałam Ci napisać że w poniedziałek umówiłam się na zdjęcia w hoteliku i wtedy podeślę dane do ogłoszeń z nowymi zdjęciami - może tak byc ?

Jasne, że tak byc może :) tylko myślałam, że zapomniałaś!

Posted

No nie wiem co z Zuzią :( liczę na roszsądek tej kobiety, skoro miała na tyle wrażliwości zeby zwinąć małą z rowu to myślę ze nie pozwoli jej krzywdy zrobić .
ALe mimo wszystko ręce mi opadły .

Szkoda Zuzi, może Pani jeszcze zmieni zdanie i powie gdzie jest, bo jak w budzie to .... trzeba będzie ją z tamtąd zabrać.
Rudzia a ja to jeszcze nie wiem czym to niektórzy potrafią nas zaskoczyć.

Pamiętam że chyba w tamtym roku zabierałaś jej Jure z pod marketu jak zwiała od tej Pani,
myslę ze ma dobre serce
ale co ma dać że nie powie gdzie dała Zuzię...

Posted

Spotkałam panią Jury no i pogadałyśmy sobie, i trochę mi głupio że tak na nią wyskoczyłam jakbym to tylko ja dobre domy umiała szukać , pani powiedziała że to są jej znajomi , że sunia jak się zdecydują ( jutro ma zapaść decyzja ) to będzie miała dobrze i zapewnia mnie że na pewno nie do budy . A namiarów nie chce podać bo nie chce żeby ludzie czuli się zaszczuci , bo ona im w sumie trochę Zuzię wmówiła ale ma wszystko pod kontrolą .
Nie mam powodów żeby jej nie wierzyć , jej psy są zadbane , dla Jury jednak udało się wymyślić coś żeby nie uciekała i przerobili ogrodzenie więc nie wiem co mi odbiło ze tak wpadłam w panikę - chyba przepracowanie, pracowałam 14 dni bez żadnej przerwy ...

Jestem dobrej myśli , państwo byli z Zuzią już u weterynarza bo nadal utyka na łapkę po tym wypadku, ale nie u naszych pań .

Posted

Rudzia to juz chyba przemęczenie, a pomału nadchodzi tez okres wiosenny - wtedy lepiej będzie i radośniej:)
A Pani od Jury, jak znowu sie spotkacie to pewnie znowu opowie ci o Zuzi:)

Rudzia w takim razie to zbieraj siły, pomyśl o czymś ładnym, przyjemnym, że niedlugo zakwitną łąki,
słoneczka będzie dużo :loveu:

A Wszystkim :loveu: pozdrowienia;)

Posted

wojtuś napisał(a):
Rudzia to juz chyba przemęczenie, a pomału nadchodzi tez okres wiosenny - wtedy lepiej będzie i radośniej:)
A Pani od Jury, jak znowu sie spotkacie to pewnie znowu opowie ci o Zuzi:)

Rudzia w takim razie to zbieraj siły, pomyśl o czymś ładnym, przyjemnym, że niedlugo zakwitną łąki,
słoneczka będzie dużo :loveu:

A Wszystkim :loveu: pozdrowienia;)

Chyba tak Wojtuś , ciągle zapominam ze nie mam już 15 lat ;)

No więc w poniedziałek zadzwoniła pani jury z potwierdzeniem że Zuzia zostaje w tym domu , że ludzie już się w niej zakochali - zresztą wcale się nie dziwię bo suńka przecudowna , że mała pokochała swojego 10 letniego towarzysza zabaw i stanowią nierozłączną parę :)
Mam nadzieję że spotka Zusię kiedyś na jakimś spacerze w Myślenicach :)