Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Dzisiaj,22 marca Funisia pojechała do swojego domu.Została na miejscu w Radomiu.Ma do dyspozycji ogromny ogród i koleżnkę-8letnią suke ON Adelę.Dziewczyny bardzo przypadły sobie do gustu.Bądź szczęśliwa Funisiu!!!![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Funia została znaleziona pół roku temu przywiązana do słupa na przystanku. Leżała i czekała wiernie na swojego „kochanego pana”, Siedziała tam conajmniej kilka godzin,nikt nie zareagował,każdy patrzył...odwiązana natychmiast radośnie wskoczyła do samochodu.Mysleliśmy,że bedzie gdzieś biegła zdezorientowana a ona po prostu wskoczyła do samochodu,zwinęła sie w kulkę i zasnęła. To młoda sunia, bardzo radosna, grzeczna, świetnie dogaduje się z innymi sukami, nie reaguje na koty. Jest już wysterylizowana, jest bardzo posłuszna a do tego straszna przylepa. Funisia sięga do kolana, wagowo-około 12-15kg. Jest przekochanym psem, nie niszczy, nie broi, a mimo to nikt jej nie chce. Szukamy dla Funieczki domu, który pokocha ją na zawsze. Dom tymczasowy w którym przebywa jest przepełniony, sąsiedzi straszą policją, błagam pomóżcie znaleźć jej dom,nie chcemy jej oddawać do schroniska.[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Kontakt w sprawie psa pod numerem telefonu:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]509-285-517[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

Posted

racja,ja też nie podałam,a właściwie nigdy nie podaję,jak ktoś myśli poważnie o adopcji powinien zadzwonić,ale to tak na marginesie,mój mail [email protected]
Wiem,że Funiesia jest przeciętniakiem,takich jak ona jest tutaj mnóstwo,niczym szczególnym sie nie wyróżnia,ale to kochany i bardzo posłuszny psiak,z pewnością będzie wspaniałym kompanem i ukochanym psem

Posted

bez zmian,czeka na domek.To naprawde bezproblemowt psiak,świetnie dogaduje się z innymi sukami,toleruje koty,jest bardzo posłuszna,tak przylepa z niej,a nikt się nią nie interesuje....

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

dzis 22 marca Funisia pojechała do swojego domu,została w Radomiu,zamieszkała w domu z wielkim ogrodem i nie będzie sama,za towarzystwo ma 8 letnią koleżanke ONkę Adelę,dziewczyny polubiły sie od początku i mam nadzieję tak juz zostanie.Bądź szczęśliwa maleńka!!!!!