Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sobol

Na 20 minut ??? :)

Mój pierwszy afgan potrafił znikać na 1,5 - 2 godziny :lol:

Potem wyrobiłam w sobie odruch kontrolowania godziny. Wiesz w tym momencie każda minuta wydaje się wiecznością :lol:

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moja diablica ma wlasnie coraz wieksze ciagoty do roznych krzaczkow ostatnio co spacer jakies dziwne rzeczy znajduje :evil: mam nadzieje ze jej stosunek do psow sie nie zmieni i bedzie miala wielu kompanow do zabawy. Trzeba jej bedzie jakiegos charta na zdobycz znalezc jak z niej taki mysliwy pewnie go niedogoni :lol: i mam nadzieje ze wtedy sie pierwszy raz zmeczy i jak przyjdzie do domu to od razu usnie :angel:

Posted

mieczyk

Nie łudź się :) Charty to krótkodystansowce ( jak jakis gepard). Zmeczyć, to może tak, ale po ilu godzinach ;)

Bo nie wiem, czy wiesz, ale według jednej z teorii, charty pochodzą nie od psa, ale od kota :lol:

Posted

to chyba powinnas uwazac bo ja to mam za soba praktycznie cala dogomanie :lol: i zadne gepardy nie pomoga jak sie mojej malej krzywda stanie ( Cerry tez sie pewnie wlaczy po to przeciez rodzina :P ) wilczarze podobno tez byly uzyte do stworzenia teh rasy pomijajac bokser, bullterriey i boordogi i cos tam jeszcze :wink: Pozdrawiam i chcialbym jak najszybciej poznac te kocie charty ( o ile mozna oczywiscie) :)

• 3 weeks later...
Posted

Jak sprowadziłam do domu (czyt. bloku) 3-miesięczną leonbergerkę, wszyscy byli zachwyceni. Puchata, ruda kulka, cudo. Potem podziwiali, jak rośnie. Mówili - ładna, słodka. A kilka miesięcy temu (jak sunia miała 1,5 roku) kupiliśmy jej narzeczonego, znowu 2-miesięczną kuleczkę. Wtedy część sąsiadów zaczęła się pukać w głowę. Teraz "mały" przerósł narzeczoną (ma 7 miechów) i tworzą piękne stadko. Część sąsiadów nadal traktuje nas miło.

• 4 weeks later...
Posted

Ja mam DDB. Sunia uwielbia mordowac ludzi i zwierzeta techniką "zalizać na śmierć" :D . Kiedy byla mala ludzie i dzieci podchodzili, witali sie itp.

Teraz tez podchodzą, ale juz nie tak pewni siebie, a najgorsze sa matki z dziecmi, ktore rzucaja teksty w stylu "proszę zabarć tego mordercę"...

Jest to bardzo denerwujące, ale czesciej naszczescie ludzie sa sympatyczni :) .

Posted

Rotti a wiesz co to BDBDDB??? hahah

a ja kiedys pisałam na dogowym temacie jak spotkałam w parku paru pijaczków, stali oparci o drzewo i pili piwo. Jeden krzyczy do drugiego "O ku***, ty widziałeś kiedy konia w centrum miasta?!!"

Posted

Kor ja ciagle takie cos slysze i to nie tylko od pijaczkow :lol:

Ale wczoraj szlo takich dwoch naprawde niezle majacych w czubie i bylo podobnie tyle ze nazwali go wielbladem :lol: :lol:

Posted
Kor ja ciagle takie cos slysze i to nie tylko od pijaczkow :lol:

Ale wczoraj szlo takich dwoch naprawde niezle majacych w czubie i bylo podobnie tyle ze nazwali go wielbladem :lol: :lol:

na mojego wołają

co to za kamela ???

albo

co to za koń
  • 2 weeks later...
Posted
IMG_0723.JPG

To jest wlasnie moja mala fidzia narazie tylko tyle ale juz niedlugo nadrobie, pozdrawiam :D

to czekamy 8)

a opowiadaj jak sie zachowuje,jak w przedszkolu itp itd :D

Idziecie na PT potem ? I jak egzaminy ?Pozdawales ? 8)

Posted

taaak pozdawalem egzaminy :wink: . Figa hmm no grzeczna jest :) tylko za bardzo nam socjalizacja sie socjalizuje :wink: i jak widzi nowego psa to leci do przodu bo sie przywitac musi...troche komend juz zna :wink: na PT oczywiscie ze idziemy. Nie mam zastrzezen co do jej zachowania bardzo lubi bawic sie z w podgryzanie z rowiesnikami ale kontroluje to i jak mi sie to przestaje podobac to daje jej na wstrzymanie a jak tam ogierek Cerry zyje? :D