Maalwi Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='kalyna']i zapomniałaś dodać, że to była najlepsza decyzja i tak Bibi jest u Ciebie :loveu:[/QUOTE] Dokładnie :) [quote name='bianka19']już myślałam, że ją sprzedajesz! ale jak nie to znakomicie. :D bo bym ci tego nie wybaczyła. :diabloti:[/QUOTE] ahhahaha miałabyś okazję ją kupić przynajmniej :P Quote
bianka19 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='Maalwi']ahhahaha miałabyś okazję ją kupić przynajmniej :P[/QUOTE] pewno żebym kupiła. :D a ty byś się zapłakała na śmierć. :diabloti: Quote
Yuveza Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Ona kosztowała 600zł? bo to chyba mało jak na suczke z rodowodem... Quote
Pusiakowa Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Witamy :) Wpadamy z rewizytą :D Bibi jest śliczna, a maluszki przesłodkie :loveu: Quote
Misia&Ruby Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='westie_justa']Ona kosztowała 600zł? bo to chyba mało jak na suczke z rodowodem...[/QUOTE] Jak na grzywki pp to chyba przeciętna cena ;) Większość cen powderków w ogłoszeniach internetowych waha się właśnie w cenie 500-700zł;) Łysolki są z reguły droższe. Quote
Maalwi Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='Misia&Ruby']Jak na grzywki pp to chyba przeciętna cena ;) Większość cen powderków w ogłoszeniach internetowych waha się właśnie w cenie 500-700zł;) Łysolki są z reguły droższe.[/QUOTE] Tak, dokładnie A zwłaszcza,że przecież w hodowli nie chodzi o kasę... A nawet leśli uwazasz, wesite_justa ze to mało za suczkę z rodowodem,to ja sie tam ciesze,że nia mam psa z pseudohodowli, i ba! ma juz 2 złote i jeden srebrny medal ;) Quote
Maalwi Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='Pusiakowa']Witamy :) Wpadamy z rewizytą :D Bibi jest śliczna, a maluszki przesłodkie :loveu:[/QUOTE] Witam ! :) dizękujemy i zapraszamy ponownie ;) Quote
kalyna Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 no w sumie patrząc na ceny ras modnych u pseudo to nawet jest tańsza... bo wiele widziałam gdzie różne rasy bez rodowodu sięgały nawet 1000 zł.. :( Quote
Maalwi Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='kalyna']no w sumie patrząc na ceny ras modnych u pseudo to nawet jest tańsza... bo wiele widziałam gdzie różne rasy bez rodowodu sięgały nawet 1000 zł.. :([/QUOTE] No, ja tak samo, a to jest CHORE! Quote
kalyna Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='Maalwi']No, ja tak samo, a to jest CHORE![/QUOTE] i najśmieszniejsze to jest to, że ludzie je kupują... w tych przypadkach to ceny z rodowodem a bez są do siebie bardzo zbliżone, a skoro nie zależy im na rodowodzie to i nie potrzebują szczeniaka po wybitnych rodzicach... chodzi mi tu np o Yorki.... ja to nic nie mówię, bo za Sonie kupiłam za 200 zł ale +operacja i +witaminy to się wyrównało co z rodowodem :D Quote
Maalwi Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 U nas paada, nie uśmiecha mi się ta wystawa w Koszalinie :( znalazłam fajny filmik ;) [url]http://www.youtube.com/watch?v=nRzrQnlWx2g&feature=related[/url] Quote
Yuveza Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='Maalwi']Tak, dokładnie A zwłaszcza,że przecież w hodowli nie chodzi o kasę... A nawet leśli uwazasz, wesite_justa ze to mało za suczkę z rodowodem,to ja sie tam ciesze,że nia mam psa z pseudohodowli, i ba! ma juz 2 złote i jeden srebrny medal ;)[/QUOTE] nie nie ja nic tutaj uważam;) tak sie zapytałam bo zazwyczaj widywałam ceny psów z hodowli od jakiś 1200zł;) a ja mam psa nie z hodowli i kosztował 500;) ale westik to inna bajka bo westa to ledwo sie za 1500zł znajdzie;) To obec tego grzywki nie sa drogie:D a łysolki droższe tak? ale słodki ten nakrapiany psinek:D aż mi sie zachciało mieć łysola:p Quote
magdola Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='westie_justa']Ona kosztowała 600zł? bo to chyba mało jak na suczke z rodowodem...[/QUOTE]To badzo mało, ja bym stawiała na 1600, ale znając właścicielkę z tej hodowli to zależy jej na dobrym domu a nie na pieniądzach.... Zresztą to tylko moje zdanie, bo abstrahując od tematu psa z rodowodem możesz mieć za 300 zł (nie zdradzę tej pseudo...wrrr mam 10 letnią sunię która okazała się nieproduktywna :() PS. Bibi to naprawdę świetna suka. Quote
FredziaFredzia Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='Maalwi']U nas paada, nie uśmiecha mi się ta wystawa w Koszalinie :([/QUOTE] Weź nic nie mów! Nie wiem czy jest sens kąpać Erisa jutro skoro i tak przez cały dzień zdąży zmoknąć i się wybrudzić. Ale czytałam że 20 stopni ma być w Koszalinie w niedzielę. Quote
Yuveza Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 jesli właścicielce zależy na domku a nie pieniążkach to bardzo dobrze:D Quote
Illusion Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Bibi ma bardzo fajne rozmieszczenie kolorów na mordce :). Quote
immortal Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='magdola'] bo abstrahując od tematu psa z rodowodem możesz mieć za 300 zł (nie zdradzę tej pseudo...wrrr mam 10 letnią sunię która okazała się nieproduktywna :()[/QUOTE] Znam tą hodowlę, moja koleżanka kupiła z niej grzywacza i nijak ten pies grzywacza przypomina :roll: Dodatkowo zwalona psychika. Także r=r to bzdura wg mnie. Trzymam kciuki za Bibi na jutrzejszej wystawie! Quote
Maalwi Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 A u nas się rozpogodziło i chodniki nawet suche! zaraz idizemy na ostatnie przed wystawowe ćwiczenia na ringówce ( dzięki jaga!) ;) Quote
Yuveza Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 a jak sie na tej ringówce ćwiczy?;) I gdzie wystawa bedzie?:D Quote
Maalwi Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='westie_justa']a jak sie na tej ringówce ćwiczy?;) I gdzie wystawa bedzie?:D[/QUOTE] Na ringówce, to kłus przy nodze i takie tam, ustawianie, ja ciagle teraz z nią ćwiczę ustawianie na komendę bo od ręki nie za bardzo mi wychodzi...:roll: A wystawka w Koszalinie będzie. Quote
magdola Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='Maalwi']Na ringówce, to kłus przy nodze i takie tam, ustawianie, ja ciagle teraz z nią ćwiczę ustawianie na komendę bo od ręki nie za bardzo mi wychodzi...:roll: A wystawka w Koszalinie będzie.[/QUOTE] bibi sama sie ustawia. Pies ideał Quote
Yuveza Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 aha a jak nauczyć tego ustawiania? oczywiscie o mojej suczy ja nie mówię bo ona takiego ustawienia nigdy na oczy nie widziała:eviltong: no i od razu siada za ogon i tyłek dotknać nie można -.- Wiecie co? ostatnio mi sie grzywki spodobały :p:eviltong: Quote
Maalwi Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='magdola']bibi sama sie ustawia. Pies ideał[/QUOTE] Jeszcze nie do końca sie sama ustawia, pracujemy ;) [quote name='westie_justa']aha a jak nauczyć tego ustawiania? oczywiscie o mojej suczy ja nie mówię bo ona takiego ustawienia nigdy na oczy nie widziała:eviltong: no i od razu siada za ogon i tyłek dotknać nie można -.- Wiecie co? ostatnio mi sie grzywki spodobały :p:eviltong:[/QUOTE] Jak nauczyć, bierzesz smakołyk który pies uwielbia, w oim przypadku to parówka. Ja sie zatrzymywałam po kłusie, mówiłam stój i wyciągałam rękę tak,ze żeby Bibi musiała tez się wyciagnąć i tylne łapy zostawić z tyłu. i wtedy klik i ta parówka :lol: Quote
Maalwi Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='Pusiakowa']Witamy w pochmurny dzień ;)[/QUOTE] Jaki pochmurny! u nas czasami nawet słoneczko prześwituje ;) Quote
Recommended Posts