Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

Posted

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/836/p1180256.jpg/][IMG]http://img836.imageshack.us/img836/6758/p1180256.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/221/p1180254.jpg/][IMG]http://img221.imageshack.us/img221/4641/p1180254.jpg[/IMG][/URL]

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mi też przypomina kwiatka. :loveu: Bibi jakie ma stylowe posłanko... Fiu, fiu, fiu. :-D Naprawde posłanko mi się podoba. ;) A bIbi śpiąca jest takaaa słodka. :loveu:

Posted

[url]http://img121.imageshack.us/img121/1357/p1180230.jpg[/url] haahahah wyglądasz dziś niewyraźnie :evil_lol: Laila śpi identycznie na moich nogach :) a jak leżę na brzuchu kładzie mi się na plecy w kłębku :)

Bibianka ma chociaż kręgosłup? :evil_lol:

Posted

Mi też przypomina :)
no i Ciap tez tak lubi spać :D a najbardziej to nie dość, że śpi na moich nogach to się rozpycha :D
a legowisko u nas to wszelkie zło :D
i chyba ibi obudziłaś tymi fotkami, bo nie za ciekawą ma minę :)

Posted

[quote name='Polari']Mi też przypomina kwiatka. :loveu: Bibi jakie ma stylowe posłanko... Fiu, fiu, fiu. :-D Naprawde posłanko mi się podoba. ;) A bIbi śpiąca jest takaaa słodka. :loveu:[/QUOTE]
hihi a posłanko można powiedzieć,że kupione okazyjnie

[quote name='Aleksandra95']ale śpiąca,a czemu się zamalowałaś ?:D[/QUOTE]
Bo wiadomo jakie miny mają ludize, którzy śpią :diabloti:
[quote name='kalyna']Mi też przypomina :)
no i Ciap tez tak lubi spać :D a najbardziej to nie dość, że śpi na moich nogach to się rozpycha :D
a legowisko u nas to wszelkie zło :D
i chyba ibi obudziłaś tymi fotkami, bo nie za ciekawą ma minę :)[/QUOTE]
No, obudziła się na dźwięk pstryknięcia :eviltong:
U mnie w legowisku Bibi tlyko śpi, a w dzień wszystko leprze od niego:D

[quote name='mychaaaaa'][URL]http://img121.imageshack.us/img121/1357/p1180230.jpg[/URL] haahahah wyglądasz dziś niewyraźnie :evil_lol: Laila śpi identycznie na moich nogach :) a jak leżę na brzuchu kładzie mi się na plecy w kłębku :)

Bibianka ma chociaż kręgosłup? :evil_lol:[/QUOTE]

heheh wątpie w to, by miała :diabloti:

Posted

Hi, hi Ja miałam podobne posłanko z IKEI. :-D Tylko że szarę i większa ilością małych łapek. ;) Kupiłam to posłanie bo wcześniejsze, zostało pogryzione przez Temę. ;) Tema tez czasami wymiotuję i niestety lepiej mi było kupił cieńkie posłanko które wejdzie bez problemu do pralki niż fajne, duże, z grubego materiału posłanko. ;) Hi, hi u mnie nauczenie ,, Daj głos '' jest niewykonalne. :lol: Nauczyłam: siad, proś, daj łapę ( prawą/lewą ), waruj, zostań, choć i Bierz go! :diabloti: Tema najpierw się nauczyła, a potem od Temy Myszka. ;) Dla Temy to jest komenda którą słucha tylko ode mnie, a dla Mychy w łapanie czegoś ze szczęśliwą minka. :evil_lol: Tema reaguję ,, bierz go '' tylko na przedmioty martwe, żeby nie było. Typu: koc, poduszka, jakaś szmatka, piłka, patyk. ;)

Posted

Czemu daj głos niewykonalne?
Bibi umie:
siad, waruj, daj łapę, drugą, zostań, zostaw, touch, a kuku, left, twest, zejdź , daj głos , spokój , noga , stój , czekaj , do mnie , ok , hop , skok przez nogę, skok przez rękę ,
Teraz uczę ukłonu :)

Posted

Bo moje są nieszczekliwe. ;) No to z tego moje umieją: siad, waruj, daj łapę ( lewą lub prawą ), zostaw, zostań, a kuku, zejdź, spokój, noga, do mnie. ;) To trzymam kciuki że się uda. :kciuki: A laba szczekania nie powinnam uczyć...

Posted

[quote name='Maalwi']Wczoraj nauczyłam Bibe "daj głos" i zaczynam żałować, bo zaczęła to wykorzystywać... :([/QUOTE]

A moja Tora coś nie chce szczekać na komende :( Jak nauczyłaś Bibi??

Posted

[quote name='magdabroy']A moja Tora coś nie chce szczekać na komende :( Jak nauczyłaś Bibi??[/QUOTE]

powiedziałam "daj głos" usiadłam na przeciwko z parówką w ręku, ona się wkurzała , bo nie znała tej komendy a chciała parówkę więc zacżeła wszystkiego próbować, siadała, kładka się, robiła " touch" aż sie wkurzyła i zaszczekała, wtedy klik i parówka a potem to tylko powtórki :)

Posted

[quote name='magdabroy']No to ja muszę próbować dalej, bo tego już próbowałam i jedyne co "wydobyłam" z Tory, to było popiskiwanie :([/QUOTE]

ja uczyłam swoją -huskiego,kiedy podobno one wyją TYLKO

swoim sposobem . :D

wzięłam na smycz ,kiełbasa w ręku ..miała tak na nią chęć,że zaczęła szczekać. :D

potem już nie chciała to ja szczekałam,a ona po mnie papugowała :diabloti: ja szczekałam,ale tym sposobem pies umie daj głos :D:D

Posted

ja też nauczyłam jak sama szczekałam :)
ino jak mówię szczekaj to leci z jazgotem do drzwi.... :roll: trochę mi ta komenda się nie udała to jej nie stosuję... chyba, że ktoś obcy mi do domu się ładuje jak stoję w werandzie :D i mówię Ciapku nie SZCZEKAJj :lol: i załatwione... bo za drzwiami hałasuje jakby co najmniej tam Owczarek stał :) i każdemu odchodzi chęć wejścia....

Posted

To ja tez wpadnę do Was a co:)
a co do komendy no to jqa też na podobnej zasadzie bo Dotka ogólnie jest szczekliwa nie tak jak Axel on szczeku nie wydusi a Doti np wykorzystałam to jak ona sie cieszy to szczeka z radości i raz moja siostra przyszła do domu i Dot yacya sycyekac to ja odwrciam jej uwag ye smakiem już łatwo poszło;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']ja mówi "głos" i pstrykam na palcach :D[/QUOTE]
hahah A ja zaprzeształam nauki szczekania, bo Bibi skojarzyła,ze na daj głos się kłądize i szczeka :evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']Widzimy sie w tylu watkach ze z ciekawosci zajrzalam :) Cudna jest ta Twoja mordka![/QUOTE]

Dziękujemy i witamy ;)
[quote name='dagaa111']świetna ta twoja sunia, uwielbiam długowłose grzywki :)[/QUOTE]

Dzięki ja też uwielbiam długowłose, mają troche wad z powodu włosa, ale jak wygladają :cool3::loveu:
[quote name='Silky123'][URL]http://img836.imageshack.us/img836/6758/p1180256.jpg[/URL]
Takie spanie najlepsze. :loveu:
Cody też tak czasami śpi. ;d
Pozdrawiamy z Sudetów. ;)[/QUOTE]

ona zazwyczaj tak nie leży tylko na placka w sensie na brzuchu i nogi do tyłu, już ją nawet zaczełam uczyć komendy placek :lol:
odpozdrawiamy :eviltong:

Posted

A ja się "pochwale" wyjęłam dziś z Bibi ... [B]200 rzepów[/B] ( tak, jestem tak głupia,ze liczyłam :evil_lol:) dlaczego przed moim domem rośnie tyle tego :roll:

Posted

[quote name='Maalwi']A ja się "pochwale" wyjęłam dziś z Bibi ... [B]200 rzepów[/B] ( tak, jestem tak głupia,ze liczyłam :evil_lol:) dlaczego przed moim domem rośnie tyle tego :roll:[/QUOTE]
jak ten rzep wygląda?
bo ja pierwsze słyszę aby moje psy kiedyś coś takiego miały.. :)

Posted

[quote name='Maalwi']A ja się "pochwale" wyjęłam dziś z Bibi ... [B]200 rzepów[/B] ( tak, jestem tak głupia,ze liczyłam :evil_lol:) dlaczego przed moim domem rośnie tyle tego :roll:[/QUOTE]

Łoo, to nieźle. Tyle to jeszcze Cody nigdy nie miał, chyba mu się tylko kiedyś przyczepiło koło 20. :evil_lol:
To w takim razie musisz to wyrwać, albo ściąć. :eviltong: