Kosmaty Gałganek Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Ale fajnego golaska sobie zrobiłaś :mdrmed: Quote
Maalwi Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 Cieszę się,że Bibułka się podoba :) A skarpetek nie zostawiłam, bo miała kołtuny w ich miejscu. A włoski i tak odrosną :D Quote
Kasi i Lena Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Piękna, uwielbiam gładkie psy:loveu: Też ostrzygłam moją Lenę :) Quote
xxxkaluniaxxx Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Maalwi'] Ilussion- jakoś nie byłam ciekawa,taka mi się podoba :cool3: [/QUOTE] I dobrze! Wera opitoliła Kolesia na zero :razz: jak zobaczyłam foto na fejsie to o mało zawału nie dostałam :shake::evil_lol: Quote
Maalwi Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 Taki na zero grzywek to śmieszniutki musi być :) Kasia, ostrzygłaś Lenę!? zaraz biegne zobaczyć :D Błyskotko, no narazie na pewno rezygnujemy ;) natija, dziękuję! :) Quote
Maalwi Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 fotek :) a tu Bibunia pomaga w porządkach :) Quote
natija Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 pani porzadkowa ;) najlepsza fota jak spi i nogi w boki :);) Quote
makot'a Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Ale mnie tu dawno nie było.... fajnie Bibi wygląda taka ogolona :D Ja pewnie ogoliłabym jej też główkę, wyglądałaby wtedy tak... egzotycznie :D Jak podenco itp., bo chyba grzywacze mają główki podobne no nie? :) Ale tak też fajnie wygląda :) Na pewno dużo roboty odpadło razem z włosami no nie? Zawsze podziwiałam ludzi, którzy są w stanie dbać o taką sierść u psa :) Ja pewnie ciągle bym się męczyła, myśląc, że jej sie te kłaki kołtunią podczas biegu, bo ja np. nie lubię mieć nierozczesanych włosów... o psie pewnie myślałabym podobnie :D Quote
natija Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 chyba nas nie poznalas,ale nie szkodzi,w koncu dlugo nas nie bylo i wiele sie pozmienialo;) Quote
Asiaczek Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Bardzo podoba mi się ostrzyzona Bibi. dodatkowo nozyczkami podciełabym sierść na stopach. Tak, aby miała taka ładna "kocią łapke":) pzdr. Quote
Maalwi Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 tak, tak podciełam jej Asiaczku kapcie niedawno :) ciesze się,że Bibunia się podoba! niedługo wrzucę kolejne fotki Quote
natija Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 ladniutka jest:)oj idealnie by pasowala do nas:loveu: Quote
Asiaczek Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Jak tam radzi sobie golutka Bibi? Ciekawa jestem, jak odrasta:) pzdr. Quote
Maalwi Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 oj smiesznie teraz wyglada taka odrastająca, jak jeżozwierz, każdy włos w inna stronę : ) A teraz innne fotki, Bibowe z nad morza. Podczas, gdy ja sie Woodstockowałam rodzice pojechali z Bisiutą nad morze :) Quote
Maalwi Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 zmęczona, śpi oczywiscie na poduszce :D Quote
Aneta Nowak Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Witamy się :) Ślicznie wygląda tak obcięta :D Quote
Recommended Posts