Tolutkowa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='s.bourignon'][FONT=Trebuchet MS]Czy mogę prosić o stawkę golden retrieverów?[/FONT] Może ma ktoś wyniki?[/quote] Coś tam wpisałam przy temacie "wystawowo" przy VIII grupie. Niestety nie znam całej stawki :shake: Quote
ewelinabuck Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 ejjjj naprawde nikt nie ma fotek z tej wystawy???????? Quote
massima Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='s.bourignon'][FONT=Trebuchet MS]Czy mogę prosić o stawkę golden retrieverów?[/FONT] Może ma ktoś wyniki?[/quote] Ależ proszę :) [COLOR=red][B]PSY[/B][/COLOR] [B]Klasa szczeniąt[/B] CEZAR ADEKATOS z Dziada Pradziada [B]Klasa młodzieży[/B] REDFORD Smocza Dolina AKIM Adekatos ASHBURY ABSOLUTE LOVER FLOYD Szczęśliwy Słoń RISKY ROY Golden Erinor RONIN Smocza Dolina VITO Sen Wiktorii [B]Klasa pośrednia[/B] IRYS Filobel CUM OMNIBUS Pacem Adsum Moondust OSTI O'SHEA SEKRET Drużyna Marzeń TOFFI Goldi [B]Klasa otwarta[/B] ANATOL z Dziada Pradziada ARICONS ANOTHER DREAM OF ARY ATOS Kintana HUNTER z Niedźwiedziej Gawry NEXT ROBIN z Leśnych Ostępów TABZIR z Zagłębia TAFT BUTTERFLY z Karczewskich Szuwarów Cheek to Cheek VALENCIA SMILE [B]Klasa użytkowa[/B] ASTRAL PASSION GOLDY FOREVER HARDY ALWIN Golden Erinor [B]Klasa championów[/B] BARBO Scandinavia Finland IMAGINARY FRIEND Yavanna Complement ROMANTYK [COLOR=red][B]SUKI[/B][/COLOR] [B]Klasa szczeniąt[/B] MAGESTIC Jarebi FCI FELICITY THE DEREAM TEAM [B]Klasa młodzieży[/B] DURANTE VITA Adsum RAPA NUI Smocza Dolina BOISEN BERRY West Wind Catch the Wind PEBBLES POLI Dalkowska Morena RIVIERA SMOCZA YANTE Adekatos [B]Klasa pośrednia[/B] Cum Charis Eufrosyne Adsum (FCI) AISCHA Adekatos DEMETER z Doliny Jezierzycy ESENCJA z Sarniej Góry FINLANDIA Szczęśliwy Słoń INDIANA Gwiazda Dawida Catch the Wind NOW OR NEVER PRETTY WOMEN Adekatos TESLA Goldpark [B]Klasa otwarta[/B] ANGEL Andaman AZA Kintana CHIARA Zimny Nosek COCA Gorzowska Tęcza LADY DIANA z Wyspy Bejmy PALOMA PICASSO Casidi [B]Klasa użytkowa[/B] CHOCORY SV. HUBERTA DEFA Markowski POEZJA Golden Gaj [B]Klasa championów[/B] ANETKA Tuskulum LA BOUR z Karczewskich Szuwarów Mam nadzieję, ze nie przekręciłam żadnej nazwy :) Quote
jo-jo Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Elitesse']BRAWO dla Jojka !!!! :laola:[/quote] [quote name='Asiaczek']Troche spóźnione, ale s[B]erdeczne gratulacje dla Zwycięzców z Glogowa:[/B] [COLOR=red][/COLOR] [COLOR=red]Jo-jo[/COLOR]Ściskam Wam wszystkich bardzo mocno i cieszę się razem z Wami![/quote] Dzięki Kochane :calus: Jestem dumna z tego mojego słoneczka :multi: GRATULUJEMY równiez innym Zwycięzom :multi: :multi: Quote
olapaco Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 A ma ktoś może stawki i oceny rottweilerów? Gratuluję wszystkim sukcesów wystawowych. Quote
massima Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='olapaco']A ma ktoś może stawki i oceny rottweilerów? Gratuluję wszystkim sukcesów wystawowych.[/quote] Mogę podać tylko stawkę rottków ale wyników to już nie :( [COLOR=red][B]PSY[/B][/COLOR] [B]Klasa młodzieży[/B] MATEX Kami-Ada [B]Klasa otwarta[/B] DIABLO VOM Korgal (FCI) [B]Klasa championów[/B] RUS RPH NEKAR MAXIMILLIAN BUDRYS z Tarninowego Lasu [B][COLOR=red]SUKI[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B]Klasa młodzieży[/B] MEGAN Ekland [B]Klasa pośrednia[/B] DAFNE Canegro [B]Klasa otwarta[/B] LUBA Ankus NIKITA Skordatura [B]Klasa championów[/B] BEA z Grodu Krotosa Quote
Marta & Figa Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Też byłam na tej wystawie ;) . I troszke spoznione :roll: ale zawsze są GRATULACJE dla wszystkich !! Quote
olapaco Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='massima']Mogę podać tylko stawkę rottków ale wyników to już nie :( [COLOR=red][B]PSY[/B][/COLOR] [B]Klasa młodzieży[/B] MATEX Kami-Ada [B]Klasa otwarta[/B] DIABLO VOM Korgal (FCI) [B]Klasa championów[/B] RUS RPH NEKAR MAXIMILLIAN BUDRYS z Tarninowego Lasu [B][COLOR=red]SUKI[/COLOR][/B] [B]Klasa młodzieży[/B] MEGAN Ekland [B]Klasa pośrednia[/B] DAFNE Canegro [B]Klasa otwarta[/B] LUBA Ankus NIKITA Skordatura [B]Klasa championów[/B] BEA z Grodu Krotosa[/quote] Massima dziękuję serdecznie, stawka, to też coś :evil_lol: Quote
HAWAN Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 ja na sępa - bardzo proszę o stawkę hawańczyków ( bichon havanese) w Głogowie, nie powinno być ich za wiele:loveu: a tak wogóle to ciekawa relacja z wystawy wyszła - Pan Horak wydał mi się arcyciekawym sędzią:evil_lol: GRATULACJE dla Zwycięzców za super rozpoczęty sezon wystawowy.:multi: Quote
Martach1 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Gratuluje ponownie wszystkim !!! Czy moge prosić o stawke australian Silky Terrierów ? Bardzo prosze :):cool3: Quote
massima Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='HAWAN']ja na sępa - bardzo proszę o stawkę hawańczyków ( bichon havanese) w Głogowie, nie powinno być ich za wiele:loveu: [/quote] Był tylko 1 bichon frise. bichon havanese nie było Quote
massima Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Martach1']Czy moge prosić o stawke australian Silky Terrierów ?Bardzo prosze :):cool3:[/quote] 3 sztuki: [COLOR=red][B]PSY[/B][/COLOR] [B]Klasa szczeniąt[/B] BONBON Premium Dogs [B]Klasa otwarta[/B] OZZY Chluba Oli [COLOR=red][B]SUKI[/B][/COLOR] [B]Klasa młodzieży[/B] GINA Kamieniecka Terrierlandia Quote
HAWAN Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Massima - dziekuję ślicznie:modla: :calus: :calus: Quote
Sylwia&westie Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 czy ma ktos fotki westów ? i mógłby wstawic ?? Z góry bardzo dziękuję ;) Quote
AiMiN Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Kilka fot i filmików w linkach poniżej: [URL]http://www.glogow.ehost.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=215&Itemid=2[/URL] [URL]http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070127/POWIAT03/70126034&SearchID=73270977390033[/URL] [URL]http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070126/AKTUALNOSCI/70126029&SearchID=73270977390033[/URL] [U][URL]http://www.glogow.ehost.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=229&Itemid=2[/URL][/U] Quote
Recommended Posts