Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Zosia123']Dziewczyny, ale jeżeli ja mam pomóc Apciowi to Wy pomóżcie Emce... Bo na razie wychodzi na to, że ja będę opłacać hotel dla niej - nikt się dotychczas nie zadeklarował, pomimo że ja tylu osobom już pomogłam...
Porozsyłajcie chociaż wątek, proszę...
[url]http://www.dogomania.pl/threads/209082-Smutna-EMKA-MA-SZANS%C4%98-NA-DT-pom%C3%B3%C5%BC-prosz%C4%99!!!-%28[/url][/QUOTE]
robi sie ......
zaraz ciotki bedę blagac:(

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grażynko przelałam z Bazarku Apollowo-Amorkowego 105 zł dla Apolla (reszta dla Amorka)
Jak dojdą potwierdź na bazarkowym wątku [URL]http://www.dogomania.pl/threads/208471-koniec-rozliczamy-ciuszki-dla-Apolla-i-Amorka-do-07.06.2011-godz-23-00[/URL]

Posted

[quote name='LILUtosi']Apcio jest coraz piękniejszy. kupki nie miał badanej ale wazy już duuuużo więcej.[/QUOTE]
to moze te leki pomagaja jemu.....
bracie trzymaj sie moze i jakas chata sie znajdzie?:)

Posted

No więc jestem wstępnie umówiona z Lilu na czwartek. Ponieważ i tak przyjeżdża do Wrocka, przywiezie Apcia do nas. Przede wszystkim zrobimy mu badania - zbadamy kupkę i krew. Znajoma doradziła mi też, żeby z nim pójść do okulisty.
Pomieszka u nas parę dni i zobaczymy: jeżeli się dogada z naszymi i jeżeli uznam, że dam sobie radę, to zostanie u nas na bezpłatnym dt. Ale niczego nie obiecuję na bank!
Jeżeli teraz ktoś się zastanawia, dlaczego akurat tak bardzo chcę pomóc Apciowi, a nie innemu psu, to już tłumaczę: na trzeciego mogłabym wziąć tylko psa, ze względu na moją dość nerwową sukę, a poza tym takiego psa, który nie wejdzie w "związek" mojej dwójki. Apollo na pewno nie wejdzie, gdyż jego interesuje tylko jedzenie, a nie inne psy. Poza tym Apcio był pierwszym psem, w którego mocniej zaangażowałam się emocjonalnie - wszystko chyba przez śmierć Filipka (on był potencjalnie następny w kolejce). No a poza tym lubię pomagać Grażynce. :)