Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo Apollo to całkiem dziarski staruszek. Dzisiaj był u niego weterynarz. Zbadał otwory słuchowe i nic tam nienormalnego nie ma. Więc utrata słuchu mogła być spowodowana jakimiś neurologicznymi sprawami lub dzieje się coś głębiej. Po za tym zbadał nogi i powiedział że Apollo jest po urazie i musiało mu wypaść biodro z panewki. Co do rzadkich kup to powiedział że Apolo jest już zaawansowany wiekowo co może powodować problemy trawienne, brak przyswajania i tego typu choroby spowodowane wiekiem. Potwierdził to co mówiłam że on by najpierw sprawdził parametry trzustki. Po za tym powiedział że Apollo nie powinien już więcej przytyć ze względu na stawy.

Posted

[quote name='LILUtosi']Krew musi być świeża, trzeba pojechać z rana. U niego parametr kosztuje 10zł. Lepiej pojechać na kliniki i zrobić komplet za 50zł.[/QUOTE]
Też tak myślę.

Posted

[quote name='giselle4']Zosiu zapłacilam za 10dni do 22 czerwca
pozniej zobaczymy[/QUOTE]

Dobrze kochana, ja teraz tylko myślę intensywnie nad tym, jak zgrać terminy, bo 19-go mamy we Wrocku akcję adopcyjną, w której biorę czynny udział, a 18-go Zuzia ma wesele.

Posted

[quote name='Zosia123']Dobrze kochana, ja teraz tylko myślę intensywnie nad tym, jak zgrać terminy, bo 19-go mamy we Wrocku akcję adopcyjną, w której biorę czynny udział, a 18-go Zuzia ma wesele.[/QUOTE]
a 20 mozna zawiezc hihihi

Posted

Dziewczyny, ale jeżeli ja mam pomóc Apciowi to Wy pomóżcie Emce... Bo na razie wychodzi na to, że ja będę opłacać hotel dla niej - nikt się dotychczas nie zadeklarował, pomimo że ja tylu osobom już pomogłam...
Porozsyłajcie chociaż wątek, proszę...
[url]http://www.dogomania.pl/threads/209082-Smutna-EMKA-MA-SZANS%C4%98-NA-DT-pom%C3%B3%C5%BC-prosz%C4%99!!!-%28[/url]