Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Book Antiqua][COLOR=mediumturquoise]Odwiedzam Apoloniuszka:iloveyou::thumbs:trzymaj sie psiaczku kochany jak najdluzej[/COLOR][/FONT]

Posted

Grażynko, zamykam już pierwszy bazarek, który miał być dla Szamanka, a jest teraz dla Apolla.
Uzbierało się 133 zł. Dzisiaj zrobimy przelew.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/207239-Ksi%C4%99garenka-Zosi-dla-Szamanka-do-15-maja-%29[/url]

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Rozmawialam z _ogonkiem_ i w tygodniu zoorganizuje bazarek cegielkowy, a ja jutro wystawie ksiazkowy na Apollo i Sare u Daśki. Ona też bez grosza.[/QUOTE]
kurcze na Sare potrzebujemy kasy...zapomnialam
trzeba cos myslec:(

Posted

Grazynko z bazarku który robiłam dla Szamanka a będzie dla Apolla będzie ponad 200 zł. Już wszystko wysłałam, czekam aż paczki podochodzą i przeleję.
Blueberry dowiozła mi duże pudło ciuszków na nowy bazarek. Myślałam żeby zrobić po połowie na Amorka i Apolla, ale Ty oceń gdzie masz największe doły to tak podzielimy żeby te największe doły podsypać.
Ciekawe jak czuje się Apoloniusz

Posted

Zaraz ci podesle watek Zosiu. Sara miala bardzo nieszczesliwe zycie. Wpierw zostala odebrana i uratowana z Dobrocina, nastepnie poszła do adopcji do Nowej Rudy, skad musialysmy z Grazynką zabierac ONke w stanie zaglodzenia! Aby jej poprawic warunki zyciowe wyslalysmy ją do...Obornik! do dr Guta! Uwierzysz!!!
Teraz jest u Daśki, na płatnym DT.
Zajrzyjcie cioteczki:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/182819-Prze%C5%BCy%C5%82am-Dobrocin-dom-mnie-zaglodzi%C5%82!-JESTEM-W-DT-%28200-z%C5%82-mc%29-PROSZE-O-WSPARCIE!/page69[/url]

Posted

[quote name='Mysza2']Grazynko z bazarku który robiłam dla Szamanka a będzie dla Apolla będzie ponad 200 zł. Już wszystko wysłałam, czekam aż paczki podochodzą i przeleję.
Blueberry dowiozła mi duże pudło ciuszków na nowy bazarek. Myślałam żeby zrobić po połowie na Amorka i Apolla, ale Ty oceń gdzie masz największe doły to tak podzielimy żeby te największe doły podsypać.
Ciekawe jak czuje się Apoloniusz[/QUOTE]
masy racje
po polowie
musimy latac dziury
tez wystawie na Amorka

Posted

Jak tam nasz dziadunio, tak straszyłaś Grażynko, że ze strachem ciągle zaglądam, ale mam cały czas nadzieję że on sobie jeszcze pożyję w dobrych rękach