Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zosia123']Bidulki kochane :(
A co z chatą Kolorowej?[/QUOTE]
Zosiu nie mam kasy na transport...zapłacilam ze swoich za transport Vivianki
całosc za operacje Sambusia ...za transport SZamanka [tez nie mam calosci] i juz jestem pusta......

kobieta wydzwania i prosi
ale nie dam rady sorry

Posted

[quote name='giselle4']Zosiu nie mam kasy na transport...zapłacilam ze swoich za transport Vivianki
całosc za operacje Sambusia ...za transport SZamanka [tez nie mam calosci] i juz jestem pusta......

kobieta wydzwania i prosi
ale nie dam rady sorry[/QUOTE]
A nowa pani nie może zapłacić za transport? To chyba normalne?
I ile w ogóle wyniósłby transport?

Posted

[quote name='Zosia123']A nowa pani nie może zapłacić za transport? To chyba normalne?
I ile w ogóle wyniósłby transport?[/QUOTE]
300zl chce facet
a nowa pani ma 6 kotow
i jest raczej biedna.

Posted

Grażynko trzeba zbierać pieniążki dla Kolorowej. Może zmień tytuł wątku, albo w ogóle załóż nowy? Bo tak to nikt się nie dowie i biedactwo utknie w schronisku, mając dom... Daję 20 zł na dobry początek.

Posted

[quote name='Zosia123']Grażynko trzeba zbierać pieniążki dla Kolorowej. Może zmień tytuł wątku, albo w ogóle załóż nowy? Bo tak to nikt się nie dowie i biedactwo utknie w schronisku, mając dom... Daję 20 zł na dobry początek.[/QUOTE]
Zosiu anielico
jutro zrobie osobny watek.....

Posted

[quote name='fiorsteinbock']A dokad ma jechac Kolorowa?
Ja myslalam, ze ona juz w DS i wczoraj usunelam jej fotki :([/QUOTE]
Pisze Grażynka że trzeba 300 złotych na transport, a na nową Panią nie można liczyć, bo jest biedna...

Posted

Nie, tak nie może byc żeby Kolorowa siedziała w schronie jak ma dom.:shake:
Poproszę o nr konta , wpłacę te potrzebne 300 zł ( jesli to faktycznie wystarczy:roll:) i działajcie - może uda się, że mała na Świeta będzie juz z kotami:evil_lol:

Zosia123 - dzięki za bazarek - po nim jak po nitce trafiłam na wątek:lol:

Posted

[quote name='taks']Nie, tak nie może byc żeby Kolorowa siedziała w schronie jak ma dom.:shake:
Poproszę o nr konta , wpłacę te potrzebne 300 zł ( jesli to faktycznie wystarczy:roll:) i działajcie - może uda się, że mała na Świeta będzie juz z kotami:evil_lol:

nooo i sie poryczalam
taks
zanim podam numer konta
zaraz zatelefonuje i zapytam czy kobieta dalej czeka na Kolorowa
w niedziele jeszcze telefonowala....

Posted

[FONT=Book Antiqua][COLOR=yellowgreen]Cudnie o matenkooooo , ja tez rycze jak przeczytalam o domeczku i cioteczce cudnej:multi::iloveyou::bye::painting:[COLOR=deepskyblue]Niechaj sie uda , z kocikami domus ? cudnieeeeeeeeeee:multi:[/COLOR][/COLOR][/FONT]

Posted

Zapraszam na bazarek dla Badiego, psa o anielskich oczach:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/204683-Ciuszki-ciuszki-moje-dziewuszki!!-na-%C5%9Blepego-Badiego-psa-o-anielskich-oczach[/url]

Posted

[quote name='Zosia123']Ja ryczę z ukrycia, bo jestem w pracy...

Taks, jesteś kochana, od dzisiaj kocham wszystkie jamniki i jamnikopodobne :)[/QUOTE]
a do schronu zawiatał l jamnikopodobny psiuro....