Viz Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Hektorku wszystkiego najlepszegoo!!!!!!!!!! I sto latek! :loveu::loveu: :BIG::new-bday::bday::tort::drinking::drinking::drinking::drinking::smilecol: Quote
Roxana Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Ojej! Hektorek ślicznie dziękuje za życzenia :loveu: :multi: :loveu: Imprezka była :cool3: Nasze cztero-psie stadko, przyszła mamcia Hektorcia Flora i sąsiadki piesek kundelek Edi :lol: Normalnie po jakiejś godzinie w domu istne pobojowisko. Ale co tam niech chłopak ma imprezkę. W prezencie dostał nową smyczkę, gumową zabaweczkę jaszczurkę piszczącą- która już nie piszczy bo została przez Hekusia pozbawiona głowy :crazyeye: No i dostał dużą wędzoną nogę świńską- wiem, ze nie powinien ale ten jeden jedyny raz- niech sobie solenizant pobryka :loveu: Wszystkim dziękujemy i buziaczki słodkie ślemy :) Quote
JamniczaRodzina. Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 My też dołączamy się do życzeń,Wszystkiego najlepszego Hekusiu z okazji Twojego świeta.Ale mialeś fajne przyjęcie urodzinowe:evil_lol: Niezły z Ciebie rozbójnik ,jak już zdążyłeś zepsuć prezencik.:cool3: Quote
Roxana Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Ślicznie dziękujemy za życzonka. Hektorek tak ma, że żadna gumowa zabawka u niego długo nie "pożyje" :lol: Czaki może mieć jedną taką gumową kupę czasu, Kapsel w sumie też, Chojraka gumiaki nie interesują a Hektorka wręcz przeciwnie- bardzo je lubi ale tylko do chwili kiedy ich nie rozkawałkuje a idzie mu tu nadzwyczaj sprytnie i szybko :evil_lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 To normalka:evil_lol: nasze bawią sie dopóki nie zepsują piszczalki,a póżniej zabaweczka idzie w kąt. Quote
Roxana Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Aniu na poprzedniej stronie pisałam, że nie mam aparatu, kupię sobie po 15-tym i wtedy będą fotki :) Quote
Celina12 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 A co tu tak cichutko??? Jak tam Dziewczynki w szkole??? Quote
Roxana Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Ach, Celinko- niby urlop mam a dręczą mnie telefonami z biura non-stop, że już czasem nic pisać mi się nie chce. Tylko poczytam sobie... U dziewczynek wszystko okej. Jak narazie szkoły im się podobają. Sara jest w szoku bo u niej w gimnazjum jest w klasie 17 chłopców i tylko 7 dziewczyn :crazyeye: Dziwnie trochę- to fakt. A Klaudynka narazie jest jeszcze pod wrażeniem szkoły więc jeszcze jej się podoba i chodzi z radością. A ja jak zwykle mam zapalenie krtani... Quote
Matusz Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [COLOR=Navy][B]a co ja mam powiedzieć ??:evil_lol: jak u mnie w klasie na 29 osób jest 5 chłopaków ??:diabloti::diabloti: Roxi zdrowiej ! [/B][/COLOR] Quote
JamniczaRodzina. Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Roxi wracaj szybko do zdrowia.Ale fajna klasa u Sary:cool3: Quote
Roxana Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 W niektórych szkołach ponadgimnazjalnych to jest nawet naturalne. Ja w szkole średniej przez cztery lata w klasie miałam tylko jednego chłopaka. Taki rodzynek jeden :cool3: Ale tu w gimnazjum jest 5 klas pierwszych i w tamtych czterech jest mniej więcej po równo dziewczyn i chłopców tylko u Sary taka przewaga panów jest... Quote
Celina12 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 U mnie w liceum było 2 chłopaków-za to na studiach dziewczyn malutko-większośc Panów :evil_lol: Roxi zdrowiej-na BOGA-ciągle Ci się coś przyplątuje...:shake: Quote
Roxana Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Na krtań to ja już nawet uwagi nie zwracam, bo z nią to mam cały czas problemy... Quote
Celina12 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ale boli pewnie....:-(:shake: Dzięki za całuski-przesyłam wzajemnie-napisałam też o tym u nas.... Quote
Roxana Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Boli... :shake: A jaką ja mam chrypę- przebijam w tej chwili każdego pijusa w okolicy :roll: Quote
Celina12 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Oj ta chrypka-ja teraz ciągle sie przeziębiam po tym moim leczeniu....:shake: Quote
AnkaG Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Roxanko ale z ciebie chorowita drobinka. Trzymaj się Quote
Roxana Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Chwilowo beznadziejnie... :shake: Quote
Matusz Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [B][COLOR=Navy]Hej Roxanko :) przytulam Cię mocno i pozdrawiam:calus: [/COLOR][/B] Quote
Roxana Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Dzięki Mateusz :loveu: Wszystko mi się w tym tygodniu skomplikowało :shake: Quote
Celina12 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Jakos ostatnio wiele osób tak ma jak Ty Roxi...musi być dobrze-ciągle to sobie powtarzam i czekam....i czekam.... Quote
JamniczaRodzina. Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Roxi w DNIU TWOJEGO ŚWIĘTA życzę Ci wszystkiego najlepszego dużo, dużo zdrowia,szczęścia, pomyślności,spełnienia wszystkich mażeń .:Rose::Rose::Rose: Quote
Celina12 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Życzę dokładnie tego samego....:loveu: :new-bday: :tort: :laola: :BIG: Czekamy na fotki-nowym aparatem.... Quote
Recommended Posts