Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hektorku wszystkiego najlepszegoo!!!!!!!!!! I sto latek! :loveu::loveu:

:BIG::new-bday::bday::tort::drinking::drinking::drinking::drinking::smilecol:

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej! Hektorek ślicznie dziękuje za życzenia :loveu: :multi: :loveu:
Imprezka była :cool3: Nasze cztero-psie stadko, przyszła mamcia Hektorcia Flora i sąsiadki piesek kundelek Edi :lol: Normalnie po jakiejś godzinie w domu istne pobojowisko. Ale co tam niech chłopak ma imprezkę. W prezencie dostał nową smyczkę, gumową zabaweczkę jaszczurkę piszczącą- która już nie piszczy bo została przez Hekusia pozbawiona głowy :crazyeye: No i dostał dużą wędzoną nogę świńską- wiem, ze nie powinien ale ten jeden jedyny raz- niech sobie solenizant pobryka :loveu:
Wszystkim dziękujemy i buziaczki słodkie ślemy :)

Posted

Ślicznie dziękujemy za życzonka. Hektorek tak ma, że żadna gumowa zabawka u niego długo nie "pożyje" :lol: Czaki może mieć jedną taką gumową kupę czasu, Kapsel w sumie też, Chojraka gumiaki nie interesują a Hektorka wręcz przeciwnie- bardzo je lubi ale tylko do chwili kiedy ich nie rozkawałkuje a idzie mu tu nadzwyczaj sprytnie i szybko :evil_lol:

Posted

Ach, Celinko- niby urlop mam a dręczą mnie telefonami z biura non-stop, że już czasem nic pisać mi się nie chce. Tylko poczytam sobie...
U dziewczynek wszystko okej. Jak narazie szkoły im się podobają. Sara jest w szoku bo u niej w gimnazjum jest w klasie 17 chłopców i tylko 7 dziewczyn :crazyeye: Dziwnie trochę- to fakt.
A Klaudynka narazie jest jeszcze pod wrażeniem szkoły więc jeszcze jej się podoba i chodzi z radością.
A ja jak zwykle mam zapalenie krtani...

Posted

W niektórych szkołach ponadgimnazjalnych to jest nawet naturalne. Ja w szkole średniej przez cztery lata w klasie miałam tylko jednego chłopaka. Taki rodzynek jeden :cool3:
Ale tu w gimnazjum jest 5 klas pierwszych i w tamtych czterech jest mniej więcej po równo dziewczyn i chłopców tylko u Sary taka przewaga panów jest...