Roxana Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Monsz wraca w poniedziałek to postaram się zrobić foteczki ;) Quote
Celina12 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 :multi::multi:-o to się cieszę...ja za tydzień przez dwa dniu-sobota i niedziela bez dogo :shake: Quote
Roxana Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Ale Celinko- pomyśl ile w poniedziałek będziesz miała nam do opowiadania :cool3: Quote
Celina12 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Oj będzie to fakt.....parę stroniczek przybedzie...:diabloti::diabloti: Quote
Matusz Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [COLOR=Navy][B]Witamy wieczornie :):loveu::loveu::multi:[/B][/COLOR] Quote
Viz Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Oo no to czekam z niecierpliwością na powrót Twojego męża i fotki! :evil_lol: :multi: [quote]Ale Celinko- pomyśl ile w poniedziałek będziesz miała nam do opowiadania :cool3:[/quote] O właśnie. :lol: Quote
Roxana Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]Witamy wieczornie :):loveu::loveu::multi:[/B][/COLOR][/QUOTE] A witamy, witamy :) Ja z takim poślizgiem witam, bo miałam dziś zakończenie bazarku i trzeba było wszystkiego dopilnować :) Quote
AnkaG Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Cześć wszystkim. Ja też czekam na fotki. :lol: Quote
Celina12 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Roxi ja Cie bardzo proszę-uważaj na Siebie!!!!! Quote
Matusz Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 [COLOR=Navy][B]ja też Cię proszę Roxanko;)[/B][/COLOR] Quote
Roxana Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Ja uważam ale te nieszczęścia same do mnie lgną. Najgorzej, że moja Klaudyna też tak ma- żebyście jej nogi zobaczyli- żadne z dzieci nie ma tak poobijanych jak Ona :shake: No ale noga nie puchnie, czyli dobrze nastawiłam kostkę, mniej boli- będzie dobrze ;) Quote
Viz Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 No to życzę szybkiego powrotu do pełnej sprawności! Quote
JamniczaRodzina. Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Roxi jak tam nóżka?Co tam u psiaków?Kiedy bedą foteczki?;) Pozdrowienia dla dziewczynek:loveu: Quote
Roxana Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Noga już lepiej- dziękuję :) U psiaków w porządku, tylko Kapsel znowu złapał jakiegoś czochrańca jak ja to mówię, jak zacznie się drapać to tylko futro wszędzie fruwa. On jedyny ma długą sierściuchę z całej czwórki. Foteczki będą, będą- obiecuję, tylko aparatu się doprosić nie mogę. Mój wysiadł i teraz jeśli mogę to korzystam z aparatu męża a on mi ciągle zapomina przynieść z samochodu. Jak zostawi samochód w garażu to mi się nie chce kawałek do niego drałować :oops: Dziewczynki pozdrowione. One już są na adrenalinie związane z rozpoczęciem wkrótce szkoły. Obydwie idą do nowych dla siebie miejsc. Sara gimnazjum a Klaudyna podstawówka. Od poniedziałku się zacznie szykowanie zeszytów, obkładanie książek, szykowanie piórników- ale ja to lubię :lol: Tylko się wkurzam, bo tydzień temu zamówiłam półkę do powieszenia nad biurko, bo w tym roku w biurku wszystkie ich książki i zeszyty się nie pomieszczą. Miała czekać max 3 dni a już tydzień minął i półki jak nie było tak nie ma... :mad: Quote
JamniczaRodzina. Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Fajnie ,że znoga już lepiej:lol: No tak pozostal juz tylko tydzień wakacji i czas przygotowywac sie do szkółki:shake: Dziewczynki pewnie myślą jakie będą mialy koleżanki i kolegów no i oczywiście nauczycieli .Ciekawe czy trzeba będzie mundurki.A Tobie Roxi wspólczuję tych przygotowań:shake: ,ja naszczęście mam już to poza sobą. Quote
Roxana Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 One już mają kupione mundurki. Nic ciekawego ale oczywiście kupę kasy trzeba było za nie dać... :shake: Quote
Celina12 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ja też to mam za sobą i dobrze....:multi: Ucałowania dla Dziewczynek i psiaków. Roxi jak nóżka??? Quote
Viz Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Mnie przyjemność noszenia mundurków na szczęścia ominęła. :eviltong: Ale gdybym była ze 3 lata młodsza to na pewno bym teo zasmakowała... Dobrze, że z nogą już lepiej! :multi: Quote
Matusz Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [COLOR=Navy][B] mnie też ominęły mundurki, na szczęście :eviltong: Roxi dobrze, że z nogą lepiej kiedy dasz jakieś nowe zdjecia Hektorka ??:loveu:[/B][/COLOR] Quote
Roxana Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Z nogą już prawie całkiem dobrze. Nie mam aparatu :shake: Po 15-tym kupię sobie nowy i nie będę musiała się prosić nikogo o niego... Tak więc na fotki trzeba jeszcze poczekać troszkę :cool3: Quote
Celina12 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Dziś Hektorek ma URODINKI...kończy 3 latka-Kochany Przystojniaku-wszystkiego co najlepsze-zdrówka ,wielu zabawek i wieeeeeeelkich kosteczek, miłości i beztroskiego życia...życzy ciocia Celina z całą rodzinką , Dumcia, Atosik i Hektorek. [IMG]http://img134.imageshack.us/img134/1294/gif91hy.gif[/IMG][IMG]http://img70.imageshack.us/img70/623/czekoladowymerdaj261cyoxw2.gif[/IMG][IMG]http://gify.org/bazagif/psy/cane107.gif[/IMG] Quote
Patikujek Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [B][COLOR=darkorange]Wszystkiego naj, naj naj, Hekcio:)[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]A jakas impreza będzie:D:D:D[/COLOR][/B] Quote
Matusz Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [COLOR=Navy][B]100 lat Hektorku !! :Rose::tort::tort::BIG::BIG::new-bday::new-bday:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts