Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oo no to czekam z niecierpliwością na powrót Twojego męża i fotki! :evil_lol: :multi:

[quote]Ale Celinko- pomyśl ile w poniedziałek będziesz miała nam do opowiadania :cool3:[/quote]

O właśnie. :lol:

Posted

[quote name='matusz5'][COLOR=Navy][B]Witamy wieczornie :):loveu::loveu::multi:[/B][/COLOR][/QUOTE]

A witamy, witamy :)
Ja z takim poślizgiem witam, bo miałam dziś zakończenie bazarku i trzeba było wszystkiego dopilnować :)

Posted

Ja uważam ale te nieszczęścia same do mnie lgną. Najgorzej, że moja Klaudyna też tak ma- żebyście jej nogi zobaczyli- żadne z dzieci nie ma tak poobijanych jak Ona :shake:
No ale noga nie puchnie, czyli dobrze nastawiłam kostkę, mniej boli- będzie dobrze ;)

Posted

Noga już lepiej- dziękuję :)
U psiaków w porządku, tylko Kapsel znowu złapał jakiegoś czochrańca jak ja to mówię, jak zacznie się drapać to tylko futro wszędzie fruwa. On jedyny ma długą sierściuchę z całej czwórki.
Foteczki będą, będą- obiecuję, tylko aparatu się doprosić nie mogę. Mój wysiadł i teraz jeśli mogę to korzystam z aparatu męża a on mi ciągle zapomina przynieść z samochodu. Jak zostawi samochód w garażu to mi się nie chce kawałek do niego drałować :oops:
Dziewczynki pozdrowione. One już są na adrenalinie związane z rozpoczęciem wkrótce szkoły. Obydwie idą do nowych dla siebie miejsc. Sara gimnazjum a Klaudyna podstawówka. Od poniedziałku się zacznie szykowanie zeszytów, obkładanie książek, szykowanie piórników- ale ja to lubię :lol: Tylko się wkurzam, bo tydzień temu zamówiłam półkę do powieszenia nad biurko, bo w tym roku w biurku wszystkie ich książki i zeszyty się nie pomieszczą. Miała czekać max 3 dni a już tydzień minął i półki jak nie było tak nie ma... :mad:

Posted

Fajnie ,że znoga już lepiej:lol: No tak pozostal juz tylko tydzień wakacji i czas przygotowywac sie do szkółki:shake: Dziewczynki pewnie myślą jakie będą mialy koleżanki i kolegów no i oczywiście nauczycieli .Ciekawe czy trzeba będzie mundurki.A Tobie Roxi wspólczuję tych przygotowań:shake: ,ja naszczęście mam już to poza sobą.

Posted

Mnie przyjemność noszenia mundurków na szczęścia ominęła. :eviltong: Ale gdybym była ze 3 lata młodsza to na pewno bym teo zasmakowała...
Dobrze, że z nogą już lepiej! :multi:

Posted

[COLOR=Navy][B] mnie też ominęły mundurki, na szczęście :eviltong:

Roxi dobrze, że z nogą lepiej

kiedy dasz jakieś nowe zdjecia Hektorka ??:loveu:[/B][/COLOR]

Posted

Z nogą już prawie całkiem dobrze. Nie mam aparatu :shake: Po 15-tym kupię sobie nowy i nie będę musiała się prosić nikogo o niego... Tak więc na fotki trzeba jeszcze poczekać troszkę :cool3:

Posted

Dziś Hektorek ma URODINKI...kończy 3 latka-Kochany Przystojniaku-wszystkiego co najlepsze-zdrówka ,wielu zabawek i wieeeeeeelkich kosteczek, miłości i beztroskiego życia...życzy ciocia Celina z całą rodzinką , Dumcia, Atosik i Hektorek.

[IMG]http://img134.imageshack.us/img134/1294/gif91hy.gif[/IMG][IMG]http://img70.imageshack.us/img70/623/czekoladowymerdaj261cyoxw2.gif[/IMG][IMG]http://gify.org/bazagif/psy/cane107.gif[/IMG]