józwa Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 przed chwila dzwonilam ale nie odbierasz zadzwonie troche pozniej Quote
sacred PIRANHA Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 józwa napisał(a):a jak dlugo jest w schronie? wiadomo dlaczego tam trafila? jutro bede widziala sie z ta dziewczyna to opowiem jej o suni da sie doprac te zazolcenia? i jeszcze jedno pytanko:) z kim sie kontaktowac w razie czego najlepiej zeby byl to ktos kto zna bialaske niestety nie jestem w stanie dodać na temat suni nic więcej poa tym co już zostało napisane na tym wątku... w schronisku tym nie ma jako takiego wolontariatu, nie ma możliwości wyprowadzenia psa na spacer wiec i sparwdzenia na dzieci/koty dlatego własnie dla wiekszosci psów szukamy najpierw dt (dom tymczasowy) żeby je sprawdzić na inne psy, koty, dzieci, zostawanie samemu w domu, niszczenie, chodzenie na smyczy itp itd:-) w schronisku jest za to mozliwość kastracji danego psiaka po uzgodnieniu terminu zabrania ze schroniska:-) ps. cofnij sie i popraw numer telefonu:-) Quote
józwa Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 w takim razie porozmawiam najpierw z kolezanka i jakby co bede dzwonic :) Quote
józwa Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 niestety :( kolezanka dopiero po wakacjach bedzie szukac psiaka :( Quote
basiek8 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Może wcześniej znajdzie się jakiś domek? Quote
assa Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 ładna sunia, kurcze dlaczego nikt jej nie chce? :shake: Quote
Tola Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Dopiero zauwazyłam wątek suni; będę zagladac. Wpisuję link na 1 stronę zamojskiego. Quote
józwa Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 do gory slicznotko :) moze ktos cie zauwazy i pokocha :p Quote
józwa Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 jest potencjalny ds dla suni :) trzymajcie kciuki Quote
LadyS Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 józwa napisał(a):jest potencjalny ds dla suni :) trzymajcie kciuki Daj znac, jak będzie coś wiadomo, trzeba ją jeszcze wysterylizować ;) Quote
sacred PIRANHA Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 rozmawiałam z józwą, poprosiłam by przekazała chetnemu panu numer telefonu do mnie musze z człowiekiem pogadac, jesli będzie po rozmowie ze mna nadal chętny to wizyta przedadopcyjna i dopiero wtedy będziemy ciachac suke i szukac transportu pan mieszka w bloku sam i ma psa cos w typie huskiego/malamuta wiec może być róznie.... Quote
józwa Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 przekazalam telefon i mam nadzieje ze nie zrezygnuje i sunia w koncu znajdzie swojego przyjaciela :) Quote
LadyS Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Jest oferta DT w Białymstoku, początkowo w kojcu, a jeśli suka dogada się z rezydentką, to w domu - za 300 zł miesięcznie, w tym wliczona karma + oczywiscie ew. zabiegi weterynaryjne. Sterylkę może mieć zrobioną w schronisku, wiec odpada duży koszt. Myślę, że to dobra propozycja - musimy jednak nazbierać przynajmniej połowę stałych deklaracji, bo mamy już z piranhą kilka psów pod opieką i nie możemy ryzykować. Czy ktoś się dołoży? Quote
józwa Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):nikt do mnie nie dzwonił........... eeehhhh..... Quote
Tola Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Ja na razie zagladam do suni i trzymam kciuki. Piękna jest i tyle siedzi w schronie. Moze do niej usmiechnie sie szczęscie... Quote
józwa Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 jesli to mozliwe to wstrzymajcie sie z umieszczaniem suni w pdt rozmawialam z chetnym chlopakiem wczoraj i mowi ze nie ma dostepu do internetu i ze w zwiazku z tym nie dostal mojej wiadomosci z numerem telefonu mozna poczekac jeszcze troche? Quote
Igam Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Jestem :) Jutro dam odpowiedź co z pieniążkami koleżanek. W każdym razie moje 50 pln możesz śmiało już Raaji wpisać. Quote
Recommended Posts