LadyS Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Dobrze, dziękuję :) Raaja pojedzie do hotelu, wyspecjalizowanego w pracy ze szpicami. Hotel to 300 zł + karma - karmę zapewniają HA, za co serdecznie dziękujemy! 30 zł - HA deklaracja stała 50 zł - Igam deklaracja jednorazowa józwa, nadal czekamy też na kontakt od tego kolegi - obawiam się jednak kontaktu suczki z psem tego chłopaka, bo sunia jest należy do specjalnie uległych. Quote
sacred PIRANHA Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 ladyS wpisz jeszcze 20zł/miesiecznie od józwy:-) Quote
LadyS Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Zapraszamy na bazar m.in. na Raaje - makaron domowej roboty - krajanka i nitki! http://www.dogomania.pl/threads/204817 Quote
LadyS Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 W schronie jest też Raaja 2: I nasza Raaja, dziś bardzo smutna: Quote
Igam Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Monika G. z Warszawy, która wpłaciła pieniążek na spanielkowatą Azję zgodziła się na przekazanie jej wpłaty na Raaję :) Iwona Ł. także się zgadza Quote
Igam Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='ladySwallow'] Raaja pojedzie do hotelu, wyspecjalizowanego w pracy ze szpicami. Hotel to 300 zł + karma - karmę zapewniają HA Cioteczki, jeszcze ciut ślicznej Raaji brakuje - dorzućcie grosik :) Quote
Igam Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Igam napisał(a):Monika G. z Warszawy, która wpłaciła pieniążek na spanielkowatą Azję zgodziła się na przekazanie jej wpłaty na Raaję :) Iwona Ł. także się zgadza Przepraszam, że cytuje samą siebie, ale podesłałam koleżankom link do wątku. A ponieważ na wątku cisza, to nie umiem im powiedzieć co u suni słychać. Pięknie poproszę o aktualizację wpłat oraz informację co u Raaji :) Quote
sacred PIRANHA Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Raaja nadal w schronisku, czeka na nią miejsce w krakowskim hotelu, tam swoje psiaki mają ludzie od huskich, więc miejsce sprawdzone i mające doświadczenie z tymi psiakami ostatnio jak byłam w schronisku to nam panna troszke posmutniała, taka nieobecna stała na wybiegu ;-( żeby było ciekawiej to do schroniska trafiła taka sama jak ona suka no niemal identyczna, tylko chudsza nieco, jest na kwarantannue aktualnie...nie wiem moze jakies pseudo mamy w okolicy z takimi psiakami... Aktualnie skupiamy sie na zbieraniu kasy na Raaje, zapraszam na bazarki z mojego podpisu, gryzaki i makarony sa własnie na "nasze" psy a Raaja jest pierwsza do wyciągnięcia teraz Quote
Igam Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):Aktualnie skupiamy sie na zbieraniu kasy na Raaje, zapraszam na bazarki z mojego podpisu, gryzaki i makarony sa własnie na "nasze" psy a Raaja jest pierwsza do wyciągnięcia teraz Bazarki super :) (już na jednym byłam i zaraz lece na kolejny ;) ) Wytrzymaj Raaja - jeszcze troszkę wytrzymaj :roll: Quote
LadyS Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Raaja jak najszybciej będzie zaklepana do sterylki, więc szukamy transportu do Krakowa. Quote
Joodith Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Do Krakowa podróżuję regularnie, ale pociągiem, nie wiem czy to wchodzi w rachubę. Quote
LadyS Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Joodith napisał(a):Do Krakowa podróżuję regularnie, ale pociągiem, nie wiem czy to wchodzi w rachubę. Oczywiscie, że wchodzi - szczerze mówiąc, to chyba jedyna opcja... Dałabyś rade suczkę wziąć do Krakowa za 10-14 dni? Oczywiscie, zapłacimy za bilety, damy jej kaganiec, szelki, smycz. Ona do ludzi jest okej, przyjazna, myślę, ze nie sprawiałaby problemu. Quote
Joodith Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Bardzo chętnie przetransportuję Małą. Do Krakowa jadę 15 kwietnia i w tym terminie nie byłoby to żadnym problemem. Z uwagi na święta kolejny wyjazd będzie miał miejsce dopiero w połowie maja. Mogę rozważyć podróż tylko w celu dostarczenia Rajki, ale musiałaby to być sobota i miałabym wówczas tylko niecałe 2 godziny w samym Krakowie od około 12:30 do 14:20. Plusem jest to, iż jeżdżę z 99% zniżką, więc koszty moich biletów zamknęłyby się w kwocie 10 pln (minimalna cena biletu to 5 zł), a w przypadku podróży 15 kwietnia byłyby zerowe, gdyż i tak jechałabym wówczas na zajęcia. Quote
LadyS Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Joodith, Ty jeździsz z Zamościa czy z Lublina? Quote
sacred PIRANHA Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Joodith napisał(a):Z Zamościa. odezwij sie zatem do mnie to dogramy szczegóły:-) nr tel 507266636 nr gg 6775669 Sunia zostanie wysterylizowana jutro i w następny piątek wyruszy do dt:-) Quote
Igam Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Ale wiadomość :multi: Czy mogłabym poprosić o wpisanie na 1 stronę pieniążkow od "moich" dziewczyn? Chciałabym im przesłać ponownie link z tą dobrą wiadomością :) Quote
LadyS Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Wpisane :) Rozliczenia są też tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/205125 Można też zobaczyć tam inne psy pod naszą opieką. Quote
józwa Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 jak trzeba bedzie wplacac to dajcie znac prosze zaganiana jestem i moge przegapic moment Quote
LadyS Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 józwa napisał(a):jak trzeba bedzie wplacac to dajcie znac prosze zaganiana jestem i moge przegapic moment Józwa,a ja wysyłałam Ci PW z kontem? Jak tak, to możesz wpłacić juz, bo sunia jedzie w sobotę :) A jak nie, to daj znać, wyślę Ci PW :) Quote
Joodith Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 A Piękna już po sterylce, prawda? Jak się czuje? Quote
LadyS Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 józwa napisał(a):nie wysylalas ;) wyslij na [email protected] Poszło na maila :) Joodith napisał(a):A Piękna już po sterylce, prawda? Jak się czuje? Tak, już po. Piranha gadała z wetem, sunia dobrze zniosła zabieg, bardzo ładnie i bez problemów goi jej się rana po zabiegu, w ogóle suczka jest bardzo spokojna, cierpliwa, daje przy sobie wszystko robić, zero agresji. Quote
Recommended Posts