giselle4 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Zaginął dom… Może ktoś widział, może ktoś wie, gdzie taki dom jest, w którym człowiek płacze po psie? W którym jest miska w kącie i boleśnie puste posłanie, smycz na ganku, kość pod łóżkiem zgubiona, gumowa nadgryziona zabawka, a na ścianie odbicie ogona… Ja tak bardzo za tym tęsknię… Jeśli wiesz, gdzie taki dom jest, proszę… proszę… powiedz mi o tym – rozpaczliwie bezdomny pies MAM domek i jzu od dzisiaj jestem szczesliwy...dziekuje:) ....Zgubilem pana i jest mi smutno,mieszkam sobie w schronisku czasem w odwiedziny przybiegnie Kokilka kiedy juz mi jest bardzo smitno i zle. Kokilka jest dluzej i często mnie pociesza,mowi ze ludzie nas kochają ,daja jesc i kocyk i głaski ale nie często bo ponoc takich biedakow jest tutaj 200 Kokilce to dobrze ,kwarantanna konczy jej sie 3 lutego i juz jest zamowiona jak jej ludzie sie nie zgłosza po nią...to inni juz czekaja na nia i juz dzwonia i pytaja....czekaja:loveu: a co bedzie ze mna jak ona odejdzie?:( nie wiem :shake: To jest Fuks ma około 2lat jest slicznym kawalerem i bardzo towarzyskim to jest Kokilka sliczna i malutka panieneczka czyz nie jest w typie rasy? miniaturka spnielki:) i juz zwiala ze swojego posłanka aby byc z kolega:) te kraty zatrzymaja jego ale ona ...jest zaraz koło niego czy to jest przyjazn ? TAK obrazek sliczny ,aby tak ludzie Kokilka jutro idzie do domku,dziwic moze fakt ze suczka jest malutka ,jest mroz i nikt jej nie szukal:( Kokilka w objeciach panci i narączkach pana.... papappapa dziewczynko i szczescia Fuks hest bardzo smutny:-( ale jak Kokilka pojechala wyszed z padiskiem na spacerek jutro zabieram jego do SPA 74 83 11 800-Jasia 664 315 852-Grazyna [email protected] http://allegro.pl/show_item.php?item=1440384040 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1106...uka_domku.html http://dzierzoniow.olx.pl/mlody-fuks...-iid-162504251 http://aukcjezwierzat.pl/index.php?p..._view&id=14136 w ciągu dnia będę dorabiała kolejne ogłoszenia i wstawię je w tym poście hiperogloszenia.pl cafeanimal.pl gumtree.pl ojej.pl szerlok.pl morusek.pl kupiepsa.pl animalia.pl kupujsprzedaj.pl adopcjapsa.pl eoferty.com.pl adopcjepsow.org gablota.com gieldaogloszen.pl wszystotujest.pl przygarnijzwierzaka.pl neeon.pl e-gratka.info.pl hodowcy.com nasipupile.pl najpewniej.pl darmodranie.pl rozglos.net adin.pl oglosili.pl pajeczyna.pl Quote
giselle4 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 szczeniorki:) 8 par oczu oczekuje na miłosc,bez matki,bez domu,bez człowieka....prosze pokochaj nas,pojechaly do niemiec i te dwa tez chca godnie zyc,pojechały do niemiec [FONT=arial]Hier Bilder der Welpen [/FONT] [FONT=arial] [/FONT] [FONT=arial] [/FONT] [FONT=arial] [/FONT] [FONT=arial] [/FONT] [FONT=arial]my juz idziemy do domkow:)[/FONT] a Ona ? wywalona przed Nowym Rokiem w wysokiej ciazy tez chce zyc,chce kochac mimo ze ten ktory ją wywalił nie zasłuzyl na miłosc:shake: i jej by nawet teraz nie dostał jej dzieci ,3 maluszki tez potrzebuja człowieka jestem w SPA bo ide dzisiaj do domku:) i ja tez ide do domku i tez jestem w SPA ciotka nawet nie krzyczy ze wchodze jej na biurko eeee,juz ide z moja rodzinka do domku 664 315 852 74 83 11 800 [email protected] Quote
giselle4 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Czy to może wreszcie już ty? Wiesz, tak bardzo długo tu czekam W klatkach wszystkich wielkie poruszenie Chyba lepiej będzie, jak zaszczekam Ty na pewno rozpoznasz mój głos Zawsze przecież się śmiałeś, jak wyję Tylko nie wyjdź z jakimś innym psem Bo ja tego już nie przeżyję Tutaj zawsze w misce coś jest Wszystkie psy tutaj raczej są miłe Czasem nawet mnie ktoś pogłaszcze Ale czemu mnie tu zostawiłeś? Fart i Rudka chłopak to jeszcze dzieciak a panieneczka nie ma jeszcze roczku i co tutaj z takim przedszkolem zrobic? siedza sobie grzecznie w jednym kojcu i na jednej podusi...lubia sie Rudka ma 8 miesiecy jest zaszczepiona i odrobaczone,jest tez po sterylce bardzo spokojna i grzeczna dziewczyna,moze ktos ja pokocha....jest gotowa do adopcji. chłopiec jest u nas 2 dni ,jest zaszczepiony i odrobaczony....dzieciak dziewne ze tych biedakow nikt nie szuka...przeciez zima:( to bardzo zgodny duet i jak ich nie kochac? mali wiezniowie ludzkiej głupoty 664 315 852 74 83 11 800 [email protected] Rudka pojechala dzisiaj do niemiec do rodziny ktora ja zobaczyla na stronie Fundacji..... Quote
Nadziejka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 :iloveyou::thumbs:Grazus jakie cudenka :crazyeye:a Kokilka boska poprostu boska:loveu:podeslalm kilku cioteczkom aby zajrzaly Quote
kamilawa Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Ciotka, wracam z koncertu i zaczynam ogłaszać te maleństwa. Cudności! :loveu: Quote
giselle4 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 ewa gonzales napisał(a)::iloveyou::thumbs:Grazus jakie cudenka :crazyeye:a Kokilka boska poprostu boska:loveu:podeslalm kilku cioteczkom aby zajrzaly dziekuje mnie ten czarnuszek powala taki spokojny i rasowiec a ludzie nie zauwazyli ze jego brakuje w domu:( Quote
giselle4 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 kamilawa napisał(a):Ciotka, wracam z koncertu i zaczynam ogłaszać te maleństwa. Cudności! :loveu: to wszystko malenstwa....dodam jeszcze dzisiaj ze 2 watki jak bede sie dobrze czuła:( Quote
kamilawa Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Chora jesteś? Zdrówka życzę. Trzymaj się. A psiakom domki znajdziemy :) Quote
giselle4 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 kamilawa napisał(a):Chora jesteś? Zdrówka życzę. Trzymaj się. A psiakom domki znajdziemy :) dziekuje za zyczenia ,,powoli wyjde z tego wiem,ze znajda wiem:) Quote
diana79 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 dzieki za zaproszenie Ewuniu :loveu: jakie śliczności:loveu: musimy znaleźć im domki :lol: jest może jakiś tekst do ogłoszeń dla Fuksa? pomogę w ogłoszeniach w przyszłym tygodniu tylko potrzebowałabym jakiś tekst do ogłoszeń:lol: Quote
Nadziejka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 :cool2::iloveyou:Dianus:loveu::loveu:Monisiu:loveu:ale cudnie ze przyszlas :loveu:Giselus:thumbs::calus:kuruj sie matenko kochana!psiateczka przecudowne! Quote
Maruda666 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Śliczności:):):) Mogę niestety tylko podnieść :multi::multi: Quote
Onaa Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Fart i Fuks cudne :lol:. Rudka też słodka :lol:. Quote
giselle4 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Dogo07 napisał(a):Fart i Fuks cudne :lol:. Rudka też słodka :lol:. tak wszystkie takie słodkie ale najgrzeczniejsza jest Kokilka:) Quote
Onaa Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Fart i Fuks są w moim typie :). One są chyba malutkie, prawda ? Quote
giselle4 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Frat jest malutki Fuks taki do kolana ale tak sie tuli ze nie mozna wyjsc z boksu przylepka Quote
kamilawa Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 diana79 napisał(a):jest może jakiś tekst do ogłoszeń dla Fuksa? pomogę w ogłoszeniach w przyszłym tygodniu tylko potrzebowałabym jakiś tekst do ogłoszeń:lol: Zaraz coś spróbuję napisać. Nie mogę się napatrzeć na te cudności! Quote
kamilawa Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Ciepły domek, pełna miseczka, kochający pan przy moim boku. Często śni mi się ten obraz, wychodzimy z moim panem na długie spacerki, obserwujemy świat, spieszących się ludzi. Jestem taki szczęśliwy, dumnie kroczę przy nogach mojego właściciela. Ale budzi mnie szczekanie psów, otwieram oczy i przypominam sobie jaka jest rzeczywistość. Już od jakiegoś czasu nic się nie zmienia, ten sam obraz zza krat, ten sam towarzysz niedoli. Pewna pani codziennie mi mówi, że jestem cudownym, grzecznym psem, że niedługo ludzie mnie adoptują, wtedy się do niej przytulam, nie chce puścić, bo tak mi dobrze, gdy ktoś mnie głaszcze. Dała mi na imię FUKS, ładnie, prawda? Ludzie obserwują mnie, przechodzą dalej, za chwilę idą w stronę wyjścia z innym psem na rękach. W czym ja im nie odpowiadałem? Jestem mały, mam około 2 lat. Lubię się z innymi psami, jestem grzeczny, nie rozrabiam. Ładnie chodzę na smyczy, nie ciągnę. Moi nowi właściciel będą ze mnie zadowoleni, tylko muszą dać mi szansę. Jestem też zaszczepiony przeciwko wściekliźnie i odrobaczony, do domku pójdę też z własną książeczka zdrowia. Proszę, pomyślcie, czy nie chcielibyście mnie u siebie? Proszę, spełnijcie moje marzenia, chciałbym się jutro obudzić na czystym, pachnącym dywaniku w moim nowych domku... Jeśli chcesz mnie adoptować to przyjedź do Dzierżoniowa, tam mieszkam, lub skontaktuj się z P. Grażyną, która się mną opiekuje. tel.664 315 852 tel.74 83 11 800 [email protected] :loveu::loveu::loveu: takie coś napisałam, nie wiem czy może być. W razie co poprawię. Quote
diana79 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 piękny tekst do ogłoszeń:loveu: aż mi łezka się zakręciła w oku:-( w poniedziałek zaraz biorę się za ogłoszenia bo w weekend jestem tylko z doskoku na necie;) Quote
giselle4 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 ...troche dopadly mnie watpliwosci czy dobrze zrobilam:( oddałam dzisiaj Rudke i szczeniaki do domu do niemiec..... mam obiecane fotki od osoby z Fundacji domku Rudki ale czy mozna wierzyc? ale z drugiej strony to tez ludzie Fundacja niemiecka wystawia nasze psiaki na swojaj stonie i jak ktos jest chętrny dac dom psince............ przyjezdzaja to znaczy pierwszy raz zabrali psiaki a ja mam ....doła:( Quote
kamilawa Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Trzymamy kciuki i myślimy pozytywnie Grażynko. Jeśli jest kontakt z Fundacją, a oni mają kontakt z domkiem... będzie dobrze. Quote
giselle4 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 kamilawa napisał(a):Trzymamy kciuki i myślimy pozytywnie Grażynko. Jeśli jest kontakt z Fundacją, a oni mają kontakt z domkiem... będzie dobrze. mam taka nadzieje....bo juz nie dostana ani pół psa:( Quote
giselle4 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 podniose moje malenstwa...wysoko:) Quote
Recommended Posts