Jump to content
Dogomania

Kaukaz,Sarplaninac,6-8 lat, rodziła co PÓŁ ROKU.jeszcze mleko jej cieknie :( Ma dom.

Recommended Posts

• Replies 530
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atomowka napisał(a):
No ale jak Bunia ma znaleźć dom jak ona kiepsko stoi z ogłoszeniami?
Szkoda,że nic nie wyszło z tych dwóch chętnych domków
Ogłoszenia ma wykupione, czekamy na kolejkę tylko.

Posted

Nie pisałam bo też mało czasu ostatnio miałam.

Z nowych wieści niestety nie najlepszych moim zdaniem Bunia sie tak rozkręciła już nie jest tym wystraszonym psiakiem a wesołą suczką pełną energii dziś musiała zostać przeniesiona z bardzo duzego wybiegu gdzie przebywała z 4 psami wielkosci jej i żadnego nie dopuszcza do miski misek jest 6 a ona pilnuje wszystkich nie żeby była głodna uznała ten teren za swój i koniec z psami biega ale jest zazdrosna.

Odżyła i to bardzo ładnie wygląda nie jest chuda merda ogonem na widok człowieka. Dom najlepiej bez psów bądź z dużym samcem do pomieszczeń nadal nie chce wchodzić bardzo dobrze czuje się w budzie, na spacerze posród aut czuje się nieswoje i chce szybko wracać na polach nie ma problemu szaleje ostatnio zerwała mi się z smyczy i cudem ją złapałam nie chce na zawołanie wracać biegnie przed siebie.

Jutro wstawię nowe fotki

Posted

No to czekamy na nowe zdjęcia ,przydadza się do ogłoszeń.W ogłoszeniach trzeba zaznaczyc,ze nie do domu psina jest raczej. Ale wieści mimo wszystko nie są złe i za nie bardzo dziekuję!

Posted

Justyna_wolontariat napisał(a):
Nie pisałam bo też mało czasu ostatnio miałam.

Z nowych wieści niestety nie najlepszych moim zdaniem Bunia sie tak rozkręciła już nie jest tym wystraszonym psiakiem a wesołą suczką pełną energii dziś musiała zostać przeniesiona z bardzo duzego wybiegu gdzie przebywała z 4 psami wielkosci jej i żadnego nie dopuszcza do miski misek jest 6 a ona pilnuje wszystkich nie żeby była głodna uznała ten teren za swój i koniec z psami biega ale jest zazdrosna.

Odżyła i to bardzo ładnie wygląda nie jest chuda merda ogonem na widok człowieka. Dom najlepiej bez psów bądź z dużym samcem do pomieszczeń nadal nie chce wchodzić bardzo dobrze czuje się w budzie, na spacerze posród aut czuje się nieswoje i chce szybko wracać na polach nie ma problemu szaleje ostatnio zerwała mi się z smyczy i cudem ją złapałam nie chce na zawołanie wracać biegnie przed siebie.

Jutro wstawię nowe fotki
Super że Bunia się rozkręca,świadczy to o tym ,że sie dobrze czuje!oby szybko znalazła dobry domek z dużym wybiegiem,Czekam na zdjecia!

Posted

napisałam dla niej wierszyk...

Bunia...
Jesteś śliczną rasową sunią
Może i nie za młodą ale ...
życie powinno dać ci coś więcej
Ktoś cie wykorzystał
Z płaczem wiem że musiałaś rodzić co pół roku
Jeśli znajdzierz dom a znajdziesz tylko w to uwierz ...
To przypomnij sobie ten wierzyk i przypomnij sobie o mnie..
może i on sie nie rymuje ale to nic....
I na tym kończe mój wierszyk i czekam na twój domek.....

ładne?

Posted

[quote name='jusstyna85']żadnych...

Przydałoby sie wyróżnione allegro,wtedy był jakis odzew...dodatkowo mnóstwo ogłoszeń...[/QUOTE]
biedna Bunia-a tak sie dobrze domki zapowiadaly i klops,ja nie potrafie ogloszen robic.....