primaverca Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 tak super że ma się lepiej ale domek i tak by sie jej przydał Quote
jusstyna85 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Przydałby się i to bardzo.. W Niemczech jest bardzo promowana,niestety na razie też cisza... Quote
primaverca Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 ja trzymam mocno kciuki za Bunię i czekam na ten moment kiedy pojawią się tu dobre wieści :) Quote
Atomowka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 No ale jak Bunia ma znaleźć dom jak ona kiepsko stoi z ogłoszeniami? Szkoda,że nic nie wyszło z tych dwóch chętnych domków Quote
kazik132 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Atomowka napisał(a):No ale jak Bunia ma znaleźć dom jak ona kiepsko stoi z ogłoszeniami? Szkoda,że nic nie wyszło z tych dwóch chętnych domkówOgłoszenia ma wykupione, czekamy na kolejkę tylko. Quote
Atomowka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Wiem wiem,że ma wykupione ale jeszcze nie zrobione Jak tylko siię pojawią ogłoszenia w sieci to i telefony się zaczną Mam nadzieje Quote
kazik132 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Atomowka napisał(a):Wiem wiem,że ma wykupione ale jeszcze nie zrobione Jak tylko siię pojawią ogłoszenia w sieci to i telefony się zaczną Mam nadzieje Oby tak sie stało! Quote
Justyna_wolontariat Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Nie pisałam bo też mało czasu ostatnio miałam. Z nowych wieści niestety nie najlepszych moim zdaniem Bunia sie tak rozkręciła już nie jest tym wystraszonym psiakiem a wesołą suczką pełną energii dziś musiała zostać przeniesiona z bardzo duzego wybiegu gdzie przebywała z 4 psami wielkosci jej i żadnego nie dopuszcza do miski misek jest 6 a ona pilnuje wszystkich nie żeby była głodna uznała ten teren za swój i koniec z psami biega ale jest zazdrosna. Odżyła i to bardzo ładnie wygląda nie jest chuda merda ogonem na widok człowieka. Dom najlepiej bez psów bądź z dużym samcem do pomieszczeń nadal nie chce wchodzić bardzo dobrze czuje się w budzie, na spacerze posród aut czuje się nieswoje i chce szybko wracać na polach nie ma problemu szaleje ostatnio zerwała mi się z smyczy i cudem ją złapałam nie chce na zawołanie wracać biegnie przed siebie. Jutro wstawię nowe fotki Quote
kazik132 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 No to czekamy na nowe zdjęcia ,przydadza się do ogłoszeń.W ogłoszeniach trzeba zaznaczyc,ze nie do domu psina jest raczej. Ale wieści mimo wszystko nie są złe i za nie bardzo dziekuję! Quote
pyziokot Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Justyna_wolontariat napisał(a):Nie pisałam bo też mało czasu ostatnio miałam. Z nowych wieści niestety nie najlepszych moim zdaniem Bunia sie tak rozkręciła już nie jest tym wystraszonym psiakiem a wesołą suczką pełną energii dziś musiała zostać przeniesiona z bardzo duzego wybiegu gdzie przebywała z 4 psami wielkosci jej i żadnego nie dopuszcza do miski misek jest 6 a ona pilnuje wszystkich nie żeby była głodna uznała ten teren za swój i koniec z psami biega ale jest zazdrosna. Odżyła i to bardzo ładnie wygląda nie jest chuda merda ogonem na widok człowieka. Dom najlepiej bez psów bądź z dużym samcem do pomieszczeń nadal nie chce wchodzić bardzo dobrze czuje się w budzie, na spacerze posród aut czuje się nieswoje i chce szybko wracać na polach nie ma problemu szaleje ostatnio zerwała mi się z smyczy i cudem ją złapałam nie chce na zawołanie wracać biegnie przed siebie. Jutro wstawię nowe fotki Super że Bunia się rozkręca,świadczy to o tym ,że sie dobrze czuje!oby szybko znalazła dobry domek z dużym wybiegiem,Czekam na zdjecia! Quote
primaverca Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 tak wiadomości optymistyczne jeśli chodzi o zachowanie że się "rozkręciła" żeby z domkiem tak było Quote
primaverca Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Justyna_wolontariat napisał(a):Nie pisałam bo też mało czasu ostatnio miałam. Jutro wstawię nowe fotki czekamy na te foteczki Buni :) Quote
jusstyna85 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Justyna ma urwanie głowy,pomęczę ją,żeby wysłała mi fotki,wtedy wstawie... Szkoda,że nie ma więcej chętnych,żeby dac jej dom,... Quote
pyziokot Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 szkoda!!!!!ja myslalam ze szybko zglosi sie tu ktos i ja wezmie!!!!! Quote
jusstyna85 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Bunia szuka sponsora na wyróżnione allegro za 12,50... Quote
adopcje piesków Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 I ja ogłaszam sunię (od końca stycznia). Z radością czekam na nowe zdjęcia. Quote
kazik132 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Ależ ona piekna jest!A jakie macie łądne ,nowe budki w schronisku?Wszystkie psiaki takie maja?:o Quote
Mani2000 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 napisałam dla niej wierszyk... Bunia... Jesteś śliczną rasową sunią Może i nie za młodą ale ... życie powinno dać ci coś więcej Ktoś cie wykorzystał Z płaczem wiem że musiałaś rodzić co pół roku Jeśli znajdzierz dom a znajdziesz tylko w to uwierz ... To przypomnij sobie ten wierzyk i przypomnij sobie o mnie.. może i on sie nie rymuje ale to nic.... I na tym kończe mój wierszyk i czekam na twój domek..... ładne? Quote
pyziokot Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Bunia jest sliczna ale co z DS?ma jakies szanse? Quote
jusstyna85 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 żadnych... Przydałoby sie wyróżnione allegro,wtedy był jakis odzew...dodatkowo mnóstwo ogłoszeń... Quote
pyziokot Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='jusstyna85']żadnych... Przydałoby sie wyróżnione allegro,wtedy był jakis odzew...dodatkowo mnóstwo ogłoszeń...[/QUOTE] biedna Bunia-a tak sie dobrze domki zapowiadaly i klops,ja nie potrafie ogloszen robic..... Quote
bebcik Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 kurcze, ja nie rozumiem ludzi, taki piękny pies.. do domu z ogrodem idealna Quote
Recommended Posts